• 25 de principii esentiale ale

    SUCCESULUI

    Cum ar fi să cunoști și să aplici cele mai imprtante principii ale Succesului în așa fel încât întreaga ta viață să se alinieze cu dorințele tale, cu armonia și cu pacea interioară? În ce mod se poate transforma viața ta? Cum ai reacționa la provocările vieții? Ce fel de viață ai alege să trăiești?

    Detalii Agenda

Te salut!

Sunt Cornel Gabriel Pasăre, psihoterapeut și povestitor și am deosebita plăcere de a te invita să descoperim care sunt cele mai importante principii ale succesului personal.

Succes, acest cuvânt cu o putere specială, folosit cu o frecvență aproape înfricoșătoare, generator a nenumărate dezbateri, subiect al infinitelor discuții filosofice, iubit, dorit și urât în egală măsură. Iubit de către cei ce l-au cunoscut si l-au gustat, urât de aceia care nu au simțit bucuria binecuvântării lui. Dincolo de toate teoriile și dezbaterile pe seama acestui concept, o chestiune este suficient de clară: succesul este un principiu cu valențe profund subiective, el fiind înțeles și interpretat în acord cu propriile credințe, nevoi și viziuni personale.

Aceasta înseamnă că nu există o definiție general acceptată și că acest concept este supus nenumăratelor interpretări, trecut prin filtrele propriei gândiri și exprimat, în lumea exterioară, sub forme extrem de diverse. Dincolo de toate aceste interpretări subiective există o serie de principii ce au calitatea de a fi comune tuturor definițiilor, ele fiind prezente în toate filosofiile legate de principiul succesului.

Am descoperit acest lucru atunci când am căutat să înțeleg dacă există și care este o posibilă formulă a succesului. În mod evident o astfel de formulă nu există, pentru că dacă ar fi existat, probabil, foarte multe persoane ar fi aplicat-o și s-ar fi bucurat de toate avantajele ei. Însă există o serie de principii comune, principii ce se regăsesc la marea majoritatea a persoanelor ce consideră succesul ca parte a vieții lor.

Înainte de toate este de dorit să stabilim o definiție a conceptului de succes, însă, după cum am observat deja, această definiție este extrem de subiectivă și riscă a fi lipsită de sens. Așa că am ales, din cuprinzătoarea lista a teoriilor, una dintre cele mai simple, mai clare și mai simple definiții:

Succesul este a duce la buna îndeplinirea tot ceea ce ți-ai propus.„

Observăm, încă de la început, că a avea succes înseamnă a avea un scop, un țel, o viziune a ceea ce ți-ai propus să ai, să fii sau să faci. Aceste element este esențial, în lipsa lui întregul concept al succesului este inexistent. Descoperim, deci, o serie de elemente esențiale al succesului: VIZIUNEA, SCOPUL și OBIECTIVUL.

Pentru a atinge acest scop ai nevoie de o anumită hotărâre și determinare, un dinamism intern care să te activeze și să te mobilizeze. Ai nevoie de a lua hotărâri și de a le duce la bun sfârșit, ai nevoie de puterea voinței și a DECIZIEI. Mergând mai departe, pe drumul către succesul personal, observi că ai nevoie de un PLAN DE ACȚIUNE, de o structură în acord cu care să îți organizezi acțiunile și prin care să aduci la viață toate țelurile propuse.

Însă pentru a face toate aceste lucruri este nevoie de ACȚIUNE, de nenumărate încercări, recalibrări și reajustări ale strategiei personale. Pe lângă toate acestea ai nevoie de o serie de companioni ce te pot propulsa pe drumul reușitei personale. Aceștia sunt: concentrarea, consistența, perseverența, curajul, curiozitatea, dorința de descoperii noi provocări, puterea de a merge mai departe în ciuda tuturor obstacolelor, viziunea clară, atitudinea pozitivă, dorința de a reuși.

Părerile participanților

Marinaela Iosif

Marinaela Iosif

Economist

Am înțeles de ce unele persoane au un succes deosebit iar altele par a fi urmărite de un etern ghinion. Nu există ghinion, ci lipsă de înțelegere.

Mihai Matei

Mihai Matei

Graphic designer

Un eveniment extraordinar! Am descoperit de ce unele persoane au succes și altele nu. Sunt convins că ceea ce am descoperit mă poate ajuta foarte mult. Vă mulțumesc!

Alexandru Marcu

Alexandru Marcu

Arhitect

O surpriză extrem de plăcută. Informația foarte bine structurată și excelent prezentată.

Detalii Și Agendă

iul. 7@10:00 am – 4:00 pm Hotel Megalos - Constanta
„Oriunde mergi şi orice faci, trăieşti întreaga viaţă cu limitele impuse de mintea ta.” Terry Josephson POVESTEA ELEFANTULUI Elefantul, una[...]
iul. 13@6:00 pm – 7:30 pm Restaurant Pofta de Verde
Dragi prieteni, vă invit să descoperim un spațiu fascinant: propria poveste personală, cu limitările ei, cu infinitele ei resurse, cu[...]
aug. 4@10:00 am – 4:00 pm Hotel Megalos - Constanta
„Oriunde mergi şi orice faci, trăieşti întreaga viaţă cu limitele impuse de mintea ta.” Terry Josephson POVESTEA ELEFANTULUI Elefantul, una[...]
aug. 10@6:00 pm – 7:30 pm Restaurant Pofta de Verde
Dragi prieteni, vă invit să descoperim un spațiu fascinant: propria poveste personală, cu limitările ei, cu infinitele ei resurse, cu[...]

 

 


Dacă ești curios să descoperi mai multe despre acest curs și despre multiplele beneficii pe care le poți avea, ne poți contacta pentru a-ți rezerva un loc alături de noi.

AGENDA ȘI ÎNSCRIERI