Pentru că POT!

Când:
august 5, 2018@10:00 am – 4:00 pm
2018-08-05T10:00:00+03:00
2018-08-05T16:00:00+03:00
Unde:
Hotel Megalos - Constanta
Bulevardul Mamaia 155
Constanța 900575
România
Cost:
150
Contact:
Cornel Gabriel Pasare
+40766333711

„Oriunde mergi şi orice faci, trăieşti întreaga viaţă cu limitele impuse de mintea ta.” Terry Josephson

POVESTEA ELEFANTULUI

Elefantul, una dintre cele mai mari și mai puternice creaturi ale acestei planete, este subiect de distracție, pentru multe persoane, în arenele circurilor. Te poţi întreba: ”Cum o astfel de creatură, atât de puternică, imensă, majestuoasă, este dominată total de către o fiinţă umană. Prin ce magie, omul, reuşeşte să domine o creatură de zeci de ori mai mare decât el?”

Răspunsul este simplu şi se găseşte în copilăria elefantului, atunci când, pui fiind, a fost legat, cu o sfoară, de un simplu ciot de lemn înfipt în pământ. O simplă bucată de sfoară şi un lemn au ţinut elefantul legat şi imobilizat, zi după zi, an după an. La început elefantul a avut căteva iniţiative de a se elibera, însă a renunţat curând, abandonând orice acţiune de împotrivire. Timpul a trecut, elefantul a crescut, însă sfoara şi ciotul de lemn au rămas aceleaşi. Puterea elefantului a crescut însă el nu a mai încercat niciodată să folosească această putere pentru a se elibera. Acum, nu sfoara îl ține prizonier, ci propria sa minte.

O mare putere, o forţă a naturii, un colos, legat cu o simplă sfoară, lipsit total de voinţă, victimă a propriilor gânduri şi idei. Poate că şi acest elefant a avut visele lui, speranţe şi planuri. Poate că se vedea liber şi fericit, explorând jungla alături de prietenii săi. Poate că a visat la o familie şi la copii. Însă acum, toate aceste vise au rămas ca o amintire pierdută, ca un fum, şi elefantul este prizonier în propria capcană a minţii.

Tot ceea ce are de făcut elefantul este nou efort, folosind puterea şi înţelepciunea adultului, pentru a se elibera de fragila legătură. Însă acest lucru depinde doar de el, de felul în care devinde conștient de puterea pe care o deține, de noua sa viziune, de inteligența sa, de ințelepciunea și de curajul său.

În acelaşi fel şi noi, oamenii, suntem „legaţi” de multe frânghii fragile, frânghii ce ne opresc de fi ceea ce ne dorim să fim, ne limitează acţiunile, aduc frustrare şi nemulţumire. Paradoxul constă în faptul că  avem puterea de a ne elibera de toate aceste legături însă nu o facem. De ce?

 

Ce te oprește să fii tot ceea ce îți dorești?

Ce te oprește să faci tot ceea ce îți dorești?

Ce te oprește, să ai tot ceea ce îți dorești?

 

PENTRU CĂ POT! – WORKSHOP

Dragi prieteni, vă invit să descoperim un spațiu fascinant: propria poveste personală, cu limitările ei, cu infinitele ei resurse, cu provocările ei, cu urcușuri și coborâșuri. O poveste unică și irepetabilă, poveste în care tu ești eroul principal. Pe parcursul acestei povești poți să descoperi unele limitări, unele obstacole, credințe limitative, precum și o serie de istorii ce nu îți mai folosesc momentului prezent. Poți să descoperi o serie de resurse speciale, resurse ce pot fi transformate, cu răbdare și înțelepciune, în puternice instrumente pentru evoluția personală.

Acest workshop este una dintre acele oportunități prin care ai ocazia să devii conștient de propriile limitări, să le conștientizezi și să le remodelezi în acord cu propria voință. Povestim despre credințe limitative, despre povestea personala și cum s-a cristalizat, despre provocări personale, despre instrumente, principii și metode cu ajutorul cărora putem depăși propriile limitări, pentru a avea acces la o viață mai simplă și mai împlinită.

 

AGENDĂ EVENIMENT

Despre ce povestim

Partea I

9.30 – te invit să bem cafeaua împreună

10.00 – 12.00 – Partea I Introducere

Ce te oprește să ai, să fii, să poți, să devii tot ceea ce îți dorești?

Credințele limitative

Ești suma propriilor povești

Emoțiile distructive

Formula eșecului

Încheierea contractului cu Viața

Tu eşti cel care decide

12.00 – 12-20 – Coffee break & socializare

 

Partea II

12.20 – 14.00 – Partea II

TU, ești deja campion

O nouă şansă

Cele 5 întrebări esențiale

Formula „magică” a succesului

Perseverența

Curajul

Rămâi în momentul prezent

Rutina matinală

Sabotorii

Mentorii

Încrederea în sine și Camera Trofeelor

14.00 – 14-20 – Coffee break & socializare

 

Partea III

14.20 – 16.00 Partea III

Destinul tău

Totul este în mintea ta

Tu ești propriul erou

Depinde de tine

Ești unic și irepetabil

Nu renunța niciodată

Celebrarea

Întrebări & răspunsuri

 

Data: 5 august 2018

Ora: 10.00 – 16.00

Locație: Hotel Megalos – Bulevardul Mamaia 155, Constanța

Preț: 150/200/300 RON (consultați pagina evenimentului pentru a decide care dintre oferte va sunt potrivite)

ÎnscriereLink de înscriere

Rezervări directe: 0766 333 711