• ebook gratuit

    Ritualul Matinal

    Dedic această carte tuturor persoanelor ce doresc să își îmbunătățească viața, sunt dornice de acțiune, sunt deschise către înțelesuri profunde ale ființei umane și se află în căutarea eficienței personale, a echilibrului interior și a unei stări stabile, de calm și de bucurie radiantă. Fie ca toți cei ce citesc această carte să găsească, în rândurile ei, inspirație, suport și ghidare către o viață mai bună și mai împlinită. Pentru că modul în care îți începi ziua îți poate determina destinul.

    Detalii Magazin On-line

Dedicatie

Dedic această carte tuturor persoanelor ce doresc să își îmbunătățească viața, sunt dornice de acțiune, sunt deschise către înțelesuri profunde ale ființei umane și se află în căutarea eficienței personale, a echilibrului interior și a unei stări stabile, de calm și de bucurie radiantă.Fie ca toți cei ce citesc această carte să găsească, în rândurile ei, inspirație, suport și ghidare către o viață mai bună și mai împlinită.Pentru că modul în care îți începi ziua îți poate determina destinul.

Ritualul Matinal

Secretul succesului personal sau cum să îți transformi viața, ușor și eficient

E-book Gratuit

Te salut!

Sunt Cornel Gabriel Pasăre, psihoterapeut și povestitor și am plăcerea și bucuria de a-ți prezenta un concept care, prin simplitatea și eficienta lui, are o putere nebănuită.

Din experiența profesională, ca și psihoterapeut, consultant în domeniul dezvoltării personale, precum și din experiența personală, am descoperit că există o serie de persoane ce par a avea o energie infinită, un tonus general excelent, precum și o atitudine extrem de pozitivă. Căutând explicația și înțelesul ce se găsește în profunzimea acestor atitudini și comportamente, am descoperit o filosofie extrem de simplă și de eficientă. Toate aceste persoane, energice, eficiente, optimiste și binevoitoare aveau o serie de ritualuri sau rutine, care se desfășurau, fără excepție, în prima parte a zilei, imediat după ce acestea se trezeau, sau la foarte scurt timp după aceasta.

Această chestiune mi-a atras atenția în mod deosebit și am tratat-o cu seriozitate, asta pentru că am observat o serie de rezultate remarcabile, rezultate ce au apărut în foarte scurt timp după ce am pus în aplicare o serie de principii și idei, inspirate din experiența persoanelor de care aminteam. Aceste principii sunt extrem de simple, însă ascund o eficiență de nebănuit atunci când sunt adaptate în acord cu nevoile personale și sunt urmate și practicate cu regularitate și persistență.

Conceptul despre care doresc sa îți povestesc se numește Ritualul Matinal. Am cristalizat ideile de bază ale acestui concept sub forma unei cărți online (e-book) și am plăcerea și bucuria de a îți oferi această carte, în mod gratuit. Ideile din această carte au darul de crea un mai larg context al înțelegerii personale, pentru a deveni conștienți de uriașul potențial ce se găsește ascuns în interiorul tău. Oportunitățile ce apar ca urmare a punerii în practică a acestor principii te pot ghida către o viață mai armonioasă, mai plină de energie, de bucurie, aducând cu sine, în mod firesc, pacea și liniștea interioară.

Îți recomand că citești această carte, cu atât mai mult cu cât este ușor de obținut, fiind gratuită. Pentru a o obține este suficient să dai click pe link-ul din descrierea aceste prezentări.

Dacă îți dorești să primești, cu regularita

te, materiale media gratuite, articole săptămânale și pentru a avea acces la ultimele noutăți, îți recomand să te abonezi la newsletter.

Ritualul matinal Ritualul Matinal E book Gratuit cover 1 300x300

Magazin online

1
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - Cornel Gabriel Pasăre

Consultatii la Cabinet sau on-line.
Zilnic de la 7.00 la 23.00

Click pe iconita de Whatsapp si putem comunica foarte usor.
Powered by