• Seară deschisă

  Tu ești Eroul propriei povești

  Dragi prieteni, vă invit să descoperim un spațiu fascinant: propria poveste personală, cu limitările ei, cu infinitele ei resurse, cu provocările ei, cu urcușuri și coborâșuri. O poveste unică și irepetabilă, poveste în care tu ești eroul principal.

  Detalii Contact

„Un erou este un individ obișnuit care găsește puterea de a îndura și persevera în ciuda obstacolelor copleșitoare.” – Christopher Reeve

Povestea personală

A fost odată ca niciodată …

A fost odată ca niciodată …

Așa începe orice poveste, povești ale copilăriei, povești ale adolescenței, povești ale maturității.

Chiar dacă poveștile copilăriei s-au transformat, în timp, în povești cristalizate în filme, chiar dacă poveștile au devenit din ce în ce mai complexe și mai vibrante, chiar dacă scenariile devin din ce în ce mai complexe, totuși … toate poveștile au ceva în comun: EROUL.

În centrul fiecărei povești se găsește un personaj principal, un erou supus unor grele și provocatoare încercări, un erou ce descoperă și explorează nenumăratele oportunități ce apar în calea sa. Acest erou, dincolo de aceste provocări, este susținut și ajutat de prieteni, parteneri și consilieri. Acest erou spectaculos ne confiscă atenția, pe parcursul întregii povești, și ne poartă pe aripile imaginației, activând în noi dorințe și emoții puternice.

Însă, dincolo de toate aceste povești fascinante, TU EȘTI EROUL PROPRIEI POVEȘTI! Chiar dacă, uneori, povestea ta nu pare a fi atât de fascinantă pe cât crezi, ea este mediul în care tu poți deveni propriul erou, cel ce se confruntă cu provocări zilnice, cu temeri, cu îndoieli, cu frici și cu umbrele dezamăgirii. La fel ca și în poveștile copilăriei, eroul care ești, are nevoie de suport, de prieteni și de consilieri pentru a descifra tainele propriei povești.

TU EȘTI EROUL

Care este povestea ta?

Te invit să descoperim, împreună, care este povestea ta. Poveste în care TU EŞTI EROUL! Un erou supus tuturor provocărilor, un erou ce se confruntă cu îndoieli, dubii, griji, un erou ce caută soluţii pentru toate aceste provocări, un erou ce se zbate între certitudine şi dubiu, un erou unic şi irepetabil, un erou ce este, înainte de toate, un om.

Povestim despre:

 • TU EȘTI EROUL
 • etapele călătoriei personale
 • unde începe povestea ta?
 • vârstele EROULUI şi provocările specifice
 • credințele personale sau în ce povești alegem să credem
 • îndoiala, frica și îngrijorarea
 • misterul și fascinația sa
 • ajutoare şi suport
 • provocare şi soluţie
 • care este scopul tău?
 • frumuseţea călătoriei

Povestim, la un ceai, despre provocări, soluții și bucuria călătoriei în propria poveste personală.

Povestitor

Cornel Gabriel Pasăre

Speaker, psychotherapist & storyteller

Te salut!

îmi place să spun, mai degrabă, că ofer consultanță și consiliere acelor persoane care au ales să se descopere pe sine, să își exploreze potențialul și să își rescrie povestea și traseul vieții. Drumul autodescoperirii personale este, adeseori, provocator, însă te încurajez îți menții curiozitatea și să ceri ajutor și suport atunci când ai nevoie.

Ceea ce doresc să mai împărtășesc cu tine este pasiunea mea pentru povești. Chiar dacă a trecut mult timp peste această pasiune legată de poveşti, complexitatea lor nu încetează să mă uimească. La fel se întâmplă și cu oamenii. Fiecare are o poveste care așteaptă să fie descoperită. Poveștile mă inspiră în permanență, de aceea este o bucuri pentru mine să împărtășesc poveștile acumulate în anii de experiență, pentru cei prezenți la conferințe, seminarii și workshop-uri.

Curiozitatea mă animă şi mă ajută să merg mai departe spre a descoperi frumusețea și profunzimea acestei vieți. Curiozitatea, bucuria și plăcerea descoperirii îmi sunt companioni. îți stau la dispoziție cu suportul și compania de care ai nevoie în drumul auto descoperiri tale.

Date administrative

Data: 25 mai 2018

Ora: 18.00 – 19.30

Pret: Intrarea este liberă

Locație: Restauran Pofta de Verde – Constanța

ÎnscriereLink de înscriere

Rezervări directe: 0766 333 711

Dragi prieteni, pentru a vă înregistra la unul dintre evenimentele noastre, este nevoie să completați formularul de înscriere. După ce ați introdus datele dumneavoastră personale, cursul la care doriți să participați, în cel mai scurt timp, veți fi contactat pentru a primi toate detaliile legate de eveniment.

Adresa evenimentului

Restaurant Pofta de verde - Constanta

Str. Chiliei nr. 2 Constanta
Romania