Succesul, acest concept deosebit de complex , prezent în viață fiecăruia dintre noi, apreciat de către unii, blamat de către alții, dorit, contestat, discutat și analizat, o prezență constantă în media și mediul on-line.
Nenumărate definiții, catalogări și definirii ale conceptului de succes, au dus la o adevărată confuzie și la o pierdere a simplității ce se ascunde în spatele acestui cuvânt.
Înainte de toate, probabil că, cea mai importantă nuanță a acestui concept este aceia că: succesul este o chestiune subiectivă, supusă analizei și înțelegerii personale, în acord cu propria realitate și experiență de viață.

Fiecare dintre noi ne definim succesul în termeni personali, strict subiectivi, în interiorul parametrilor propriei gândiri. Dincolo de toate acestea, în experiența profesională, alături de persoanele pe care le consiliez, am descoperit că există o serie de principii și reguli generale, ce se regăsesc, ca un numitor comun, în experiența acelora care consideră că au atins starea de succes.

Se pare că există o serie de reguli care, urmate cu perseverență, au capacitatea de a conduce către ceea ce, în nod generic, numim succes. Aceste reguli generale se regăsesc în experiențele acelora care au avut suficientă perseverență, răbdare, capacitate de a acționa, curaj și viziune.

Aceste reguli te pot ajuta și te pot orienta pe calea ta către succes. Ele au rolul unor linii directoare, flexibile și ușor de adaptat în propria ta realitate. Aceste reguli sunt concepute pentru a îți cristaliza viziunea, pentru a te motiva și pentru a te ghida, în ritmul tău personal, pe calea către succes.

Îți recomand să citești articolele viitoare pentru a descoperi care sunt aceste reguli, precum și cele mai bune moduri prin care poți să integrezi aceste reguli în viața ta, cu eficiență și ușurință.