WEBINAR CU ACCES DIRECT – FĂRĂ ÎNREGISTRARE SAU PROGRAMARE

CE TE OPREȘTE?

webinar

AFLĂ CARE SUNT CEI 5 FACTORI ESENȚIALI CARE ÎȚI BLOCHEAZĂ VIAȚA

acces direct

Probabil că simți deja efectele distrugătoare ce apar ca urmare a unor decizii nepotrivite, vezi cum unele dintre proiectele tale, ce păreau a fi extraordinar de interesante, se năruiesc, cu repeziciune, fiind abandonate în umbra amânării.

Te gândești, uneori cu regret, că ai fi putut face mult mai mult, că ai fi putut finaliza și cristaliza ideile geniale pe care le-ai avut. Auzi în jurul tău diferite reproșuri, de la cei apropiați, reproșuri ce îți generează o profundă stare de frustrare și disconfort interior.

Dacă ai ajuns pe această pagină presupun că îți dorești mai mult de la viața pe care o  trăiești. Mai mult decât atât, probabil că te confrunți cu unele blocaje personale, cu rezistențe, cu lipsa de voință și motivație, cu lipsa viziunii sau a unui plan bine structurat. Este important să știi, încă de la început, că: pentru fiecare dintre provocările tale există o soluție.  Iar acest eveniment îți poate deschide poarta minții pentru a găsi cele mai bune soluții astfel încât viața ta să se poată transforma în acord cu misiunea pe care o ai.

Iar dincolo de toate acestea vezi în jurul tău persoane care duc la bun sfârșit tot ceea ce încep, au o excelentă motivație și un dinamism aproape contagios. Și te întrebi care este secretul lor, care este formula pe care ei o folosesc pentru a face toate aceste lucruri?

În cadrul acestui webinar ai să afli o parte din această formulă. Mai mult decât atât ai să poți să identifici în viața ta cei cinci factori esențiali care îți blochează viața și dezvoltarea ta.

Știu că îți este greu …

Este firesc să fie  greu atunci când te lupți cu rezistența la schimbare, cu amânarea, cu lipsa de voință, cu lipsa de viziune și cu toate acele credințe limitative ce te blochează și te sabotează.

Știu că îți este greu însă mai știu că pentru orice situație provocatoare există cel puțin o soluție. Iar în cadrul acestui eveniment îți propun să găsim împreună soluțiile potrivite nevoilor tale, în așa fel încât toate aceste rezistențe să se disipe și să dispară.

Înainte de toate este nevoie să devii conștient de faptul că totul începe la nivelul minții, la nivelul credințelor noastre, motiv pentru care transformarea reală, profundă și de durată are nevoie să înceapă la acest nivel profund.

Iar primul pas este CONȘTIENTIZAREA

Iată ce îți propun …

Îți propun să discutăm despre 5 elemente esențiale ce îți pot bloca dezvoltarea personală, creșterea și succesul. Aceste elemente sunt organizate într-o anumită ordine, astfel încât să poată fi ușor de înțeles, de integrat și de adaptat în propria noastră realitate.

După cum spuneam, ceva mai devreme, primul pas are legătură cu conștientizarea, avem nevoie să devenim conștienți de faptul că în interiorul nostru există o anumită mecanică a minții, iar această mecanică se supune unor legi și principii.

Atunci când cunoaștem aceste principii este ușor să le adaptăm în viața noastră astfel încât să ne modelăm realitatea personală în acord cu propria voință.

Ce o să descoperi în acest webinar

Ce te oprește?

Ce anume stă în calea fericirii tale? Ce credințe nefolositoare îți animă scena minții și te saboteaza?

Ce anume nu vrei?

Înainte de toate AI NEVOIE DE O NOUA VIZIUNE. Iar această viziune este cristalizată cu ajutorul unor întrebări.

Cele 5 elemente esențiale care îți pot bloca viața

Multe persoane caută formula succesului însă uită să privească către formula eșecului. In acest webinar o sa afli care sunt elementele cheie ale acestei formule ce te împiedică să te bucuri de această experiență umană.

Planul tău pentru SUCCES

Este esențial să ai un plan. Însă, mai mult decât atât, este esențial să fie un plan potrivit nevoilor tale reale.

Cum crezi că poate arăta viața ta dacă vei depăși zona de confort?

Cum crezi că se poate transforma întreaga ta realitate dacă ai avea o viziune clară și limpede, dacă ai avea o puternică motivație și un plan clar și concret?

Cum te simți în această nouă viață?

Pe cine ai în jurul tău?

Care sunt proiectele pe care le dezvolți acum?

Unde călătorești?

Ce stil de viață ai?

Este important să știi că toate aceste lucruri pot fi atinse, pot fi manifestate și pot fi susținute pe termen lung. Însă pentru a ajunge în această situație este nevoie, înainte de toate, de un efort susținut și constant, însă acest efort va fi pe deplin răsplătit. Este important să ții minte că totul începe cu o intenție!

Foarte bine structurat

„Am senzația că vreau mai mult, că doresc să descopăr mult mai mult despre mine. Excelent structurat!

Felicitări!”

Anton 

Nu credeam că este atat de simplu

„Sunt foarte placut surprins de cât de simplu pare acum totul, pare că toate ideile mele se leagă și capătă un sens.

Mulțumesc!”

Alexandru

Mulțumesc! 

„Este tot ce pot să spun. O experiență în care am înțeles atât de multe și am realizat cât de mult am de lucrat cu mine.”

Mara

Pin It on Pinterest

1
Te salut!
Click pe sageata pentru a intra în contact.
Powered by