Ce te oprește?

Ce anume te oprește să fii, să  ai sau să faci tot ceea ce îți dorești?  

Care sunt acele credințe limitative care stau în calea dezvoltării tale? 

Ce anume te blochează în a acționa și a duce la bun sfârșit tot ceea ce îți propui să faci?

Acestea  sunt câteva întrebări extrem de simple însă, de cele mai multe ori, alegem să ignorăm aceste  adevăruri și să ne complacem în justificări inutile, acuze la adresa celorlalți sau, mai mult decât atât, auto sabotarea severă și comportamente autodistructive.

Sunt convins că până  acum ai trecut prin suficiente experiențe care au generat o profundă stare de frustrare, neliniște, neîncredere în sine, frică, nesiguranță, anxietate și un profund disconfort interior. Simți  cum toate aceste stări lasă urme adânci în ființa ta, urme ce se pot transforma cu mare ușurință în traume, iar traumele îți pot influența viața într- o manieră extrem de profundă.

Și  este foarte probabil să cauți o serie de soluții la aceste provocări,  însă de foarte multe ori suntem în căutarea unor soluții în locurile nepotrivite,  Iar acest lucru generează o frustrare cu atât mai mare.

Iată motivul pentru care astăzi îți propun o soluție extrem de simplă,  o soluție care are darul de a te conecta, chiar dacă la un nivel superficial,  cu scena minții tale. Iar prin această conectare ai șansa să externalizezi câteva dintre credințele ce îți blochează viața.

Află ce te oprește!

Este esențial să cunoști mecanica minții tale, felul în care ești alcătuit, precum și modul în care  poți face transformări reale pe scena minții tale. motiv pentru care este esențial ca, înainte de toate, să afli care sunt acele credințe limitative. Când aceste credințe limitative sunt externalizate  ai oportunitatea de a alege acele instrumente potrivite nevoilor tale pentru a aduce o schimbare reală în viața ta.

Mai mult decât atât, este nevoie de ACȚIUNE! Deoarece singurul mod real de a aduce o transformare stabilă în viața ta este prin acțiune. Acțiunea este ingredientul esențial al transformării, motiv pentru care îți propun să iei în serios ideea următoare;

PROVOACĂ CREDINȚELE LIMITATIVE!

Provoacă toate acele credințe care îți blochează viața și  experimentează această realitate cu bucurie, curiozitate și încredere .

Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe.

Dalai Lama