Sunt convins că există în viața ta diverse situații provocatoare, situații care îți generează o stare de disconfort. Aceste situații au puterea de a trezi în tine stări de frustrare, furie și nemulțumire. Probabil că primești nenumărate reproșuri  în legătură cu aceste situații, simți că este nevoie de o rezolvare rapidă, însă, foarte probabil, ai căutat această rezolvare în locul nepotrivit.

Mai mult decât atât,  probabil că, ai observat în jurul tău persoane care par a avea un succes infinit, persoane care nu par a se confrunta cu provocări și care duc la bun sfârșit tot ceea ce încep. Iar tu te întrebi  cum fac aceste persoane, care este strategia lor și care este secretul din spatele succesului lor.

De foarte multe ori  aceste strategii sunt extrem de simple, logice și elementare, însă puține persoane le pun în aplicare.

Una dintre aceste strategii  se referă la următoarea idee:

CERE AJUTOR!

De fiecare dată când te  găsești în situații provocatoare asigură-te că  ceri ajutor, Cere ajutor celor apropiați, familiei , prietenilor,  însă, mai presus de toate, cere ajutorul persoanelor calificate.

În acest mod simplu și elementar, provocările tale pot fi integrate mult mai repede și mai ușor.

Cere ajutor Modul cel mai simplu de a cere ajutor este de a identifica, chiar  în acest moment, o situație provocatoare din viața ta, o situație care simți că îți generează o anumită cantitate de frustrare,

Decide,  ferm și clar, să rezolvi această situație și CERE AJUTOR!