Cine sunt Psiholog Cornel Pasare 300x300

Sunt Cornel Gabriel Pasăre și povestea mea începe cu mult timp în urmă, atunci când curiozitatea m-a purtat pe aripile ei către descoperirea acestei vieți. Primii mei profesori au fost părinții mei. Ei au fost prima lumină care m-a călăuzit și m-a ajutat să devin ceea ce sunt azi.  Îi mulțumesc mamei mele de la care am învățat răbdarea, munca și onestitatea. Îi mulțumesc tatălui meu de la care am învățat să fiu puternic și curajos. Îi mulțumesc bunicii mele, care m-a crescut, de la care am învățat credința și speranța. Mulțumesc tuturor străbunilor mei pentru lumina vieții care vine de la ei. Vă mulțumesc!

Am descoperit povestea acestei vieți alături de prietenii mei. De la ei am învățat loialitatea și camaraderia. Ei m-au ajutat să înțeleg bucuria de a munci împreună și au trezit în mine dorința de a împărți cu ceilalți. Prieteni mei sunt ca şi frații mei. O familie. Vă mulțumesc!

Am învățat de la mulți profesori, iar acum am de ce să le mulțumesc. Ei m-au ajutat să înțeleg această lume, mi-au arătat taina scrisului şi a cititului. Au trezit curiozitatea şi bucuria descoperirii. M-au făcut să îmi pun întrebări și să caut răspunsuri. Ei au avut răbdarea și inteligența de a împărtăși din cunoașterea și înțelepciunea lor. Vă mulțumesc!

Curiozitatea și dorința de a ști mi-au purtat pașii către artele marțiale, Tai Chi și psihologie. Acestea m-au ajutat să îmi găsesc echilibrul interior, să mă conectez cu puterea internă și să înțeleg această lume în mod mai profund.

Psihologia și psihoterapia mi-au deschis un drum profesional fascinant. Pe acest drum am avut privilegiul de a mă conecta cu poveștile oamenilor, cu emoțiile lor, cu gândurile lor, cu sinele lor. O experiența unică pentru care sunt profund recunoscător. Pentru că poveștile nu încetează să mă fascineze.

îmi place să spun, mai degrabă, că ofer consultanță și consiliere acelor persoane care au ales să se descopere pe sine, să își exploreze potențialul și să își rescrie povestea și traseul vieții. Drumul autodescoperirii personale este, adeseori, provocator, însă te încurajez îți menții curiozitatea și să ceri ajutor și suport atunci când ai nevoie.

 

Sunt convins că orice proces de creștere personală presupune un bun echilibru între minte, emoție și corp. Experiența personală m-a convins că practica Tai Chi poate fi o cale către acest echilibru interior. Te invit să descoperi mai mult despre ceea ce înseamnă asta, aici (Primordial Tai Chi)

Ceea ce doresc să mai împărtășesc cu tine este pasiunea mea pentru ceai și pentru povești. De fapt, ceaiul în sine este o poveste care așteaptă să fie descoperită. Chiar dacă a trecut mult timp peste această pasiune legată de ceai, poveștile sale nu încetează să mă uimească. La fel se întâmplă și cu oameniii. Fiecare are o poveste care așteaptă să fie descoperită. Poveștile mă inspiră în permanență, de aceea este o bucurie pentru mine să împărtășesc poveștile acumulate în anii de experiență, pentru cei prezenți la conferințe, seminarii și workshop-uri.

Curiozitatea mă animă și mă ajută să merg mai departe spre a descoperii frumusețea și profunzimea acestei vieți. Curiozitatea, bucuria și plăcerea descoperirii îmi sunt companioni.

îți stau la dispoziție cu suportul și compania de care ai nevoie în drumul auto descoperirii tale.

 

Cine sunt CGP sign black 300x31

 

 

Laura Ghita  Cine sunt Laura Ghita 150x150

Laura Ghita

Psihotereapeut & Facilitator Constelatii de familie / Psihoterapeut & fondator Inner Connection

Cornel Pasare este nu numai "o minte deschisa" ci si un "suflet deschis". Colaborarile profesionale cu el mi-au adus experiente de crestere si putere. Daca aveti nevoie de un profesionist care sa "puna punctul pe i" si sa va determine sa pasiti cu incredere pe drumul dumneavoastra va puteti baza pe Cornel Pasare.

Cornel Marcu  Cine sunt Cornel Marcu 150x150

Cornel Marcu

Trainer NLP & Fondator Mind Evolution / Mind Evolution

“Impreuna am lucrat la cursul REINVENTEAZA-TE si am putut descoperi o persoana deschisa, onesta si directa. Daca apreciezi sinceritatea unui vorbitor intalneste-l pe Cornel Pasare si vei descoperi noi modalitati de a comunica simplu si eficient cu tine. Si sa nu te astepti ca se va opri aici …”

Alina Alexandrov  Cine sunt Alina Alexandrov 150x150

Alina Alexandrov

CEO, Owner, Vegan and Raw Food Chef la Pofta de Verde / Vegan and Raw Food - Pofta de verde

Cornel a reusit sa trezeasca in mine setea de cunostere, de a cerceta mai mult, dincolo de aparentul normal. Are el stilul lui foarte special de a invalui orice invatatura in haine de poveste si de a te face sa il asculti cu ochii mari si mirati de copil. Orice prilej de intalnire cu el pentru mine e o bucurie, abia astept sa "deschida" cufarul cu intelepciuni si mistere si sa stam la povesti.

Mihaela Olariu  Cine sunt 0 150x150

Mihaela Olariu

Producător TV & Specialist marketing / Neptun TV

Îmi face o deosebită plăcere să fiu în postura de a-l recomanda pe psihoterapeutul Cornel Pasăre cu toată căldura. Cornel Pasăre, a dat dovadă, în primul rând, de o capacitate de adaptare foarte rapidă la un mediu de lucru nou şi solicitant, cum este televiziunea. Şi-a însuşit cu flexibilitate regulile tehnice şi de producţie ale unei emisii TV. A dovedit că stăpâneşte o paletă largă de cunoştinţe în domeniul psihologiei şi psihoterapiei prin abordarea detaliată a multor subiecte propuse atât de mine, în calitate de producător, cât şi de publicul telespectator care adresau constant întrebări din diferite segmente ale vieţii lor unde se confruntau cu dificultăţi.

Apariții media, parteneri, clienț şi colaboratori

 

Cine sunt 1280px Coca Cola logo

Cine sunt kanal d logo 8327051372 seeklogo

Cine sunt Hotel Ibis logo 2012

Cine sunt logos B1 4

Cine sunt 5093

Cine sunt neptun tv constanta

1
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - Cornel Gabriel Pasăre

Consultatii la Cabinet sau on-line.
Zilnic de la 7.00 la 23.00

Click pe iconita de Whatsapp si putem comunica foarte usor.
Powered by