Skip links

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ

Cabinet Individual de Psihologie - Cornel Pasăre

Sunt aici pentru tine

Te salut, sunt Cornel Gabriel Pasăre, psiholog, psihoterapeut, live coach și autor și sunt aici, alături de tine, pentru a te învăța și pentru a-ți reaminti cum să îți activezi, cum să îți crești, cum să îți dezvolți și să îți protejezi puterea ta personală.
Cu ajutorul puterii tale personale poți avea tot ceea ce îți dorești, poți manifesta viața la care acum doar visezi, te poți bucura de sănătate, vitalitate, energie personală, prosperitate și poți avea relațiile pe care ți le dorești.

Psihoterapeut, live coach, autor și povestitor
Cornel GABRIEL Pasăre

Cornel Pasare | Psihologia decodificată

Iată o poveste ...

A fost odată ca niciodată ...

o persoană care avea o viață absolut liniștită, cu mici bucurii, cu mici provocări, cu dorințe, cu planuri și cu multe speranțe ... Chiar dacă, de multe ori, apăreau unele provocări, de fiecare dată acestea erau depășite și viața mergea mai departe.

În fiecare zi ...

se trezea, își făcea programul de dimineață, se pregătea pentru tot ceea ce viața avea să îi ofere. Auzea aceleași sunete, vedea aceleași peisaje, simțea aceleași emoții ... până într-o zi când totul s-a schimbat. Un eveniment semnificativ, un accident, o traumă, o stare de stres profund, o stare de anxietate, o stare depresivă și-a făcut loc în viața sa.

Datorită acestui lucru ...

totul s-a schimbat în jurul ei. Ceea ce părea firesc, normal și echilibrat, a fost pierdut. Bucuria, dorințele, planurile și speranțele au dispărut și tot ceea ce a rămas a fost disperarea și starea de criză. Acesta a fost momentul în care a decis să caute soluții și în locurile pe care nu le-a explorat până atunci.

Căutând răspunsuri a descoperit că ...

puterea sa personală se găsește în interiorul ei, că are nevoie de noi mijloace și instrumente pentru a se adapta la noile situații ale vieții și că este momentul să solicite ajutor. Iar acest lucru a dus la conectarea cu puterea interioară și cu resursele ce așteptau să fie descoperite și folosite. În final a înțeles că totul depinde de alegerile pe care le face în acord cu noua sa viziune de viață.

Poți să depășești orice obstacol din viața ta!

ACUM EXISTĂ O
SOLUȚIE EFICIENTĂ

Poți avea o viață liniștită, fără traume, stres sau anxietate.

Iată ce îți propun ...

Un proces prin care ai oportunitatea de a depăși, cu succes, unele dintre provocările cu care te confrunți în această perioadă a vieții tale.

Acest proces colaborativ are darul de a te susține în drumul descoperirii tale, fiind astfel structurat încât tu ai oportunitatea de a conștientiza și de a debloca resursele personale. Aceste resurse sunt, de cele mai multe ori, ignorate sau blocate, însă ele sunt esențiale în acest proces.

Mai mult decât atât, acum ai oportunitatea de a învăța noi căi de adaptare la situațiile provocatoare din viața ta, îți poți dezvolta o viziune mult mai largă, viziune cu care poți merge în viață mai bogat și mai liniștit.

Iată ce o să facem împreună

Este important, încă de la început, să înțelegem că relația terapeutică este una colaborativă, o relație în care fiecare dintre participanți are o serie de roluri ce au nevoie să fie cunoscute și respectate.

Mai întâi de toate ...

Este important de știut, chiar de la începutul colaborării noastre, că starea de bine și de echilibru interior, este o stare ce se asumă în totalitate. Nimeni nu este respunzător de stările noastre și nu ne poate face să ne simțim într-un fel sau altul, dacă noi nu permitem acest lucru. Motiv pentru care este necesar să ne asumăm, în totalitate, responsabilitatea lumii noastre interioare.

Acest lucru duce la ...

recuperarea puterii personale și înțelegerea faptului că noi suntem cei ce decidem ce gânduri, credințe, emoții sau stări, cultivăm pe scena minții noastre, sau în viața noastră.

Mai mult decât atât …

acum ai ocazia de a te poziționa diferit în relație cu tot ceea ce te înconjoară și ai la dispoziție un suport în persoana terapeutului sau a consilierului.

Ai oportunitatea ...

ca, împreună și alături de suportul meu, să depășești perioadele sau situațiile provocatoare din viața ta, poți activa resursele personale, de putere și înțelepciune, cu ajutorul cărora să depășești toate obstacolele vieții. Poți dezvolta o nouă viziune, cu ajutorul căreia să îți transformi întreaga viață. Și mult mai mult decât atât ...

Iată cum vom ajunge la rezultatele dorite

Rezultatele sunt, în cele din urmă, măsura eficienței intervenției psihologice. Așa că iată ce îți propun, pentu a avea maximul de rezultate, în timpul cel mai scurt.

În primul rând și înainte de toate ...

Stabilim care este natura provocării cu care te confrunți. Este important să definim în ce plan al vieții se găsește provocarea și să identificăm, pentru început, cauza și geneza acestei provocări.

În al doilea rând ...

Stabilim o strategie de intervenție rapidă, în așa fel încăt efectele negative ale provocării, să fie, pentru început, de o intensitate și de o durată mult mai mică.

În al treilea rând ...

Mergem la cauza primară a provocării , cauză ce se găsește, de cele mai multe ori, în copilărie, o identificăm și intervenim cu instrumentele specifice psihoterapiei pentru a aduce înțelegere, echilibrul și pacea pe scena minții.

Mai mult decât atât …

este posibil să descoperi o comoară interioară. O comoară formată din resursele tale personale, o comoară a puterii, a înțelepciunii, a bucuriei și a clarității. Iar frumusețea se află în drumul către această comoară. Și pe acest drum, cel puțin pe o parte din el, eu te pot însoți.

Întrebări generale

O sesiune de consiliere (mai puțin sesiunile din programele speciale de consiliere și din sesiunea FOCUS) durează 50 de minute.

O sesiune de consiliere se poate prelungi cu 50 de minute, asta dacă agenda permite acest lucru. 

Pentru cele 50 de minute suplimentare se aplică costul aferent al unei sesiuni de consiliere.

Recomandarea generală este ca o sesiune de consiliere personală să se desfășoare o dată pe săptămână. În anumite situații se pot stabili mai multe sesiuni în aceeași săptămână.

 

Se pot desfășura sesiuni de consiliere pe perioada de weekend, cu condiția ca agenda să fie disponibilă.

Prețul acestor sesiuni este prețul unei sesiuni X2.

Sesiunile unice sunt excelente oportunități de a găsi soluții la o anumită provocare particulară. Ele se desfășoară o singură dată iar dinamica lor este centrată pe soluție.

Sesiunile gratuite sunt o excelentă oportunitate pentru a ne cunoaște.

Durata unei sesiuni gratuite este de 15 minute, timp în care putem să ne cunoaștem și să stabilim dacă există o suficientă compatibilitate pentru o viitoare colaborare.

O sesiune de consiliere se poate amâna cu 24 de ore înaite de data stabilită.

În situația în care nu este onorată întâlnirea (fără un anunț prealabil, cu minim 24 de ore înainte) sesiunea se plătește integral. Cu excepția situațiilor speciale.

Un program de consiliere personală este format dintr-o serie de sesiuni (3-10) concentrate pentru a obține un anumit rezultat particular.

Aceste programe sunt astfel organizate încât să vină în întâmpinarea unor nevoi particulare, structura lor fiind centrată pe soluție la o provocare personală.

Plata

Plata pentru sesiunile de consiliere individuală, pentru sesiunea FOCUS, pentru Programele de consiliere sau pentru oricare alt serviciu oferit de către Cabinetul individual de Psihologie, se face ÎNAINTE DE DESFĂȘURAREA sesiunilor.

Plata se poate face prin achitarea sumei in contul bancar al Cabinetului.

Plata se poate face și prin achitarea sumei prin intermediul sistemului de plată on-line, sistem instalat pe acest site. 

În anumite circumstanțe excepționale, plata se poate face și după desfășurarea sesiunilor.

Mă bucur că am avut ocazia să colaborez cu dumneavoastră. A fost o mare plăcere şi am reuşit să depăşesc criza emoțională cu care mă confruntam. Mulțumesc!

Alin

Alin

Om de afaceri

Servicii de primă clasă! Am fost atât de încântată și v-am recomandat mai multor persoane. Mulțumiri!

Alexandra

Alexandra

Administrator

Experiența mea a fost excelentă și am reușit, surprinzător de repede, să trec de perioada de doliu. Mulțumesc!

Călin

Călin

Actor

Ai o garanție de 100%

Pentru ca tu să fii total relaxat în ceea ce privește investiția făcută, eu îți ofer o GARANȚIE DE 100% la toate serviciile pe care le ofer.

Asta presupune că dacă, din orice motiv, nu ești satisfăcut/ă de serviciile și produsele de pe acest site (consiliere, cursuri sau produse media), primești toți banii investiți. Fără întrebări, fără condiționări și fără nici o altă clauză.

Mulţumesc foarte mult. Calitatea serviciilor a fost excelentă.
Dacă vă descopeream mai devreme toată viața mea ar fi arătat diferit.

Marian

Marian

SEO

Vă mulţumesc pentru serviciile excelente. Am reuşit să depăşesc, foarte uşor, situaţia de criză legată de anxietate. Calitatea relaţiei terapeutice a fost excelentă. Vă mulţumesc!

Ioana

Ioana

Contabil

Bună ziua! Am vrut doar o singură sesiune de consiliere și a fost absolut excelent. Neașteptat de simplu, clar și eficient. Vă mulțumesc foarte mult!

Ionela

Ionela

Web designer

Care este prețul pentru liniștea ta?

Fiecare produs sau serviciu are un cost. Cu cât un serviciu este mai delicat, el necesită o pregătire specială și calități vocaționale.

Aceste servicii sunt acelea care aduc schimbări esențiale în viața noastră și, în mod obiectiv, ele nu pot fi clasificate într-o categorie de preț.

Însă serviciile pe care le ofer pot fi totuși cuantificate. Vă rog să studiați lista serviciilor prezentată mai jos.

Vă mulțumesc!

Sesiune Individualăo sesiune săptămânală

300 LEI50 de minute

Prețul pentu o sesiune cu frecvență săptămânală.

  • - o sesiune de consiliere psihologică sau dezvoltare personală
  • - o sesiune cu frecvență săptămânală
  • - durata este de 50 de minute

Sesiune UNICĂo sesiune tip FOCUS

500 LEI90 de minute

Prețul pentru o sesiune unică tip FOCUS. Această sesiune nu se repetă în viitor.

  • - o sesiune de consiliere UNICĂ
  • - o sesiune de consiliere psihologică sau dezvoltare personală
  • - o sesiune centrată pe soluții clare și concrete legate de o anumită provocare particulară
  • - durata este de 90 de minute

10 sesiuni10 sesiuni individuale

2 500 LEI50 de minute per sesiune

Prețul pentru 10 sesiuni individuale.

  • - 10 sesiuni de consiliere psihologică sau dezvoltare personală
  • - sesiuni cu frecvență săptămânală
  • - durata unei sesiuni este de 50 de minute

Detalii esențiale legate de plată.

Costul sesiunilor este valabil în situația PLĂȚILOR ÎN AVANS. Oferta pentru cele 10 sesiuni se aplică numai pentru plata în avans și este valabilă timp de 10 săptămâni de la prima sesiune.

Hai să ne cunoaștem ...

Înainte de a începe este nevoie să ne cunoaștem. Pentru aceasta iți propun să completezi un formular prin intermediul căruia putem să ne cunoaștem mai bine.

01

Completezi un formular

Ne spui câteva detalii despre provocările tale​​

02

Noi te contactăm

Te contactăm telefonic sau pe e-mail și stabilim cea mai bună modalitate de a ne vedea​

03

Facem o programare​

Programăm prima sesiune de consiliere personală

Fă azi o alegere pentru care viitorul tău sine îți va mulțumi

Te poți simții mai bine … chiar de azi

Chiar dacă îți este greu, chiar dacă acum te confrunți cu provocări dificile, chiar dacă acum nu știi ce să faci … este important să știi că pentru orice provocare există o soluție. Eu te invit să descoperim împreună soluțiile provocărilor tale. Pentru a face viața mai simplă și mai ușoară.

Psihoterapeut Cornel Pasăre