Skip links

Împreună depășim provocările

Chiar dacă îți este greu, chiar dacă acum te confrunți cu provocări dificile, chiar dacă acum nu știi ce să faci … este important să știi că pentru orice provocare există o soluție. 

Lumină în întuneric

Oriunde te-ai afla pe drumul vieții, vreau să știi că nu ești singur(ă). Îți ofer sprijin adaptat și înțelegere, pentru a-ți ușura călătoria prin vremurile dificile, încurajându-te să descoperi și să valorifici puterea ta interioară și speranța.

Pas cu pas, împreună

Îți stau alături, pas cu pas, în călătoria ta de autocunoaștere și vindecare. Vom explora împreună, într-un spațiu sigur, emoțiile și provocările tale, găsind calea cea mai potrivită pentru tine spre o viață echilibrată și împlinită.

Eliberare

Permite-mi să te însoțesc într-o călătorie de eliberare de greutățile trecutului și de renaștere într-o nouă lumină. Vom aborda împreună fiecare pas, reconstruindu-ți povestea spre un nou început.

Sunt aici pentru tine

Fiecare dintre noi se confruntă cu momente dificile, emoții puternice și situații complexe în viața de zi cu zi. Cu ajutorul consilierii psihologice individuale, îți ofer o oază de înțelegere și sprijin, pentru a te ajuta să navighezi cu succes prin aceste provocări și să îți îmbunătățești calitatea vieții.

Fiecare provocare vine cu o soluție, indiferent de cât de dificilă pare situația în acest moment. Știu că poți fi tentat să te îndoiești sau să te simți copleșit, dar sunt aici pentru a te ajuta.

Împreună, putem face ca ziua de azi să fie mai bună pentru tine.

Ce oferă consilierea psihologică​ ?

Consilierea psihologică oferă o ancoră în vremuri tulburi și un far în cețea incertitudinii. Este un spațiu sigur unde poți explora, înțelege și aborda provocările cu care te confrunți, fie că sunt emoții dificile, situații de viață complicate sau dorința de a te cunoaște mai bine pe tine însuți. Cu ajutorul unui profesionist dedicat, consilierea te ghidează spre soluții personalizate, îți oferă instrumente pentru a naviga cu încredere prin viață și te ajută să descoperi resursele interioare de care poate nici măcar nu știai că dispui. 

În esență, consilierea psihologică este o investiție în bunăstarea ta mentală și emoțională, un pas spre o viață mai echilibrată și împlinită. Te invit să descoperi puterea transformării prin consiliere și să îți oferi șansa de a trăi cea mai bună versiune a ta.

Auto-cunoaștere

Consilierea te ajută să te cunoști mai bine, să înțelegi motivele din spatele comportamentelor și sentimentelor tale și să descoperi resursele interioare pe care le ai.

Claritate și direcție

Atunci când te simți pierdut sau confuz, consilierea poate oferi claritate, ajutându-te să identifici pașii concreți pe care trebuie să îi urmezi pentru a atinge obiectivele tale.

Un spațiu confidențial

Consilierea oferă un mediu în care poți vorbi deschis și sincer despre problemele tale, știind că ești ascultat și înțeles, fără a fi judecat.

Întrebări generale

Consilierea personală este un proces profund și complex, care poate aduce la suprafață întrebări esențiale despre cine suntem, ce ne dorim și cum putem ajunge acolo. Aceste întrebări generale nu sunt doar o parte naturală a procesului, ci și un instrument valoros pentru a ne ghida călătoria de auto-descoperire și creștere. Iată câteva dintre întrebările care pot apărea în cadrul sesiunilor de consiliere personală

Consilierea psihologică este un proces terapeutic care implică dialogul între un terapeut și un client, cu scopul de a ajuta clientul să înțeleagă și să rezolve problemele cu care se confruntă. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea sănătății mentale, la gestionarea stresului, la îmbunătățirea relațiilor și la dezvoltarea unor abilități de coping eficiente.

Frecvența sesiunilor de consiliere depinde de nevoile individuale ale fiecărui client. În general, sesiunile săptămânale sau bisăptămânale sunt cele mai comune, dar acest lucru poate fi adaptat în funcție de progresul și nevoile tale.

În timpul unei sesiuni de consiliere personală, vom discuta despre experiențele, sentimentele și gândurile tale. Scopul este de a te ajuta să înțelegi mai bine ceea ce simți și de ce, și de a-ți oferi strategii și instrumente pentru a face față provocărilor.

Dacă te confrunți cu dificultăți emoționale, comportamentale sau mentale care îți afectează calitatea vieții, terapia ar putea fi potrivită pentru tine. În cadrul unei sesiuni inițiale, putem discuta despre nevoile și obiectivele tale pentru a determina dacă terapia este cea mai bună alegere.

Ofer o varietate de abordări terapeutice, inclusiv terapia cognitiv-comportamentală, terapia centrată pe client și terapia integrativă. Abordarea exactă depinde de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărui client.

Da, toate sesiunile de consiliere sunt confidențiale. Informațiile pe care le împărtășești în timpul terapiei sunt protejate și nu vor fi dezvăluite fără consimțământul tău.

Progresul în consiliere poate fi măsurat în multe moduri, inclusiv prin îmbunătățirea stării de bine, prin dezvoltarea unor noi abilități de coping sau prin atingerea obiectivelor stabilite la începutul terapiei. Vom discuta despre progresul tău în mod regulat.

Dacă simți că terapia nu funcționează pentru tine, este important să discutăm despre aceasta. Putem ajusta abordarea sau strategiile pe care le folosim, sau putem explora alte opțiuni de tratament care ar putea fi mai eficiente pentru tine.

Pentru a începe consilierea personală, pur și simplu contactează-mă pentru a programa o sesiune inițială. În cadrul acestei sesiuni, vom discuta despre nevoile și obiectivele tale și vom stabili un plan de tratament. Sunt aici pentru a te susține în acest proces.

 

Dacă, din orice motiv, consideri că experiența ta nu a fost la înălțimea așteptărilor, îți stau la dispoziție cu o garanție de 100%.

Știu că decizia de a începe un program sau o sesiune de consiliere este una semnificativă și poate fi însoțită de multe incertitudini. Tocmai de aceea, vreau să îți ofer liniștea și încrederea de care ai nevoie pentru a face acest pas. Îți prezint o garanție unică, care îți acoperă integral investiția în consiliere. Aceasta nu este o simplă garanție, ci una care îți oferă o perioadă de reflecție de 365 de zile. Da, ai înțeles corect. Ai un an de zile pentru a evalua dacă sesiunile sau programul de consiliere au fost potrivite pentru tine.

Cornel Gabriel Pasăre

Care este prețul pentru liniștea ta?​

Serviciile pe care le ofer, precum consilierea psihologică, psihoterapia, coaching-ul pentru dezvoltare personală și programele terapeutice personalizate, necesită o pregătire specială și implică abilități vocaționale. Acest lucru înseamnă că investiția pe care o faci nu se reflectă doar în costul serviciului în sine, ci și în calitatea și experiența pe care o ofer.

Fiecare serviciu pe care îl ofer este conceput pentru a aduce schimbări pozitive și durabile în viața ta. Înțeleg că, atunci când vine vorba de sănătatea ta mentală și emoțională, nu există o sumă fixă care să reflecte valoarea acestor schimbări. Cu toate acestea, îmi doresc ca serviciile mele să fie accesibile și transparente, astfel încât să poți lua decizia potrivită pentru tine.

Prin urmare, investiția pe care o faci astăzi în serviciile mele este o investiție într-o viitor mai bun pentru tine. Un viitor în care să te simți mai împlinit, mai echilibrat și capabil să faci față provocărilor cu o nouă perspectivă și putere interioară. Aștept cu interes să lucrăm împreună pentru a-ți transforma viața în modul în care îți dorești.

Te invit să consulți lista de servicii oferite și modelele de prețuri asociate, pentru a-ți forma o idee despre investiția pe care o vei face în propria-ți fericire și liniște interioară. Am încredere că vei găsi o opțiune care să se potrivească nevoilor tale, iar împreună vom putea să lucrăm pentru a-ți atinge obiectivele și a te bucura de o viață plină de armonie și echilibru.

Sesiuni individuale

Sesiunile individuale de consiliere psihologică reprezintă o călătorie personalizată, desfășurată într-un cadru sigur și empatic, unde fiecare detaliu al experienței tale este important. Aceste sesiuni sunt dedicate ție, oferindu-ți ocazia unică de a te concentra asupra propriei creșteri și vindecări. În cadrul lor, vei descoperi abordări personalizate și soluții centrate pe nevoile tale specifice, fie că te confrunți cu provocări emoționale, stres, tranziții de viață sau aspirații personale.

O sesiune individuală de 60 de minute

250 LEI

Sesiunile individuale de consiliere psihologică de 60 de minute sunt potrivite pentru oricine dorește să lucreze în profunzime asupra unor probleme personale, cum ar fi problemele emoționale, dificultățile de relaționare, gestionarea stresului, tranzițiile majore în viață, sau dezvoltarea personală.

În cadrul acestor sesiuni, vei beneficia de o atenție completă și dedicată exclusiv situației tale. Este ca și cum ai avea un ghid alături care să te ajute să navighezi prin complexitățile emoțiilor și gândurilor tale, oferindu-ți suport personalizat și adaptat exact la ceea ce ai nevoie.

Vei învăța cum să gestionezi mai bine situațiile stresante, cum să te confrunți cu anxietatea sau cum să îmbunătățești relațiile cu cei din jur.

În aceste sesiuni, nu ești doar un client - ești o persoană care merită înțelegere și respect.

3 sesiuni individuale de 60 de minute

700 LEI

Acest pachet de 3 sesiuni individuale de consiliere psihologică de 60 de minute este ideal pentru cei care doresc să exploreze și să lucreze în profunzime asupra unor probleme personale complexe. Fie că este vorba de gestionarea emoțiilor, dificultăți în relațiile interpersonale, stresul cotidian sau tranziții importante în viață, acest pachet oferă cadrul necesar pentru a face progrese semnificative.

Pe parcursul acestor trei sesiuni, vei beneficia de un proces continuu de autocunoaștere și dezvoltare personală. Fiecare sesiune este concepută pentru a-ți oferi un suport constant și pentru a te ajuta să descoperi și să implementezi soluții eficiente pentru provocările tale personale. În plus, vei avea posibilitatea de a monitoriza și evalua progresul tău, având la dispoziție timp suficient pentru a reflecta și a integra în viața de zi cu zi tehnicile și strategiile discutate.

10 sesiuni individuale de 60 de minute

2 300 LEI

Pentru cei care doresc să se angajeze într-un proces profund și susținut de dezvoltare personală și de rezolvare a problemelor, pachetul de 10 sesiuni individuale de consiliere psihologică de 60 de minute este alegerea ideală. Acest pachet oferă oportunitatea de a lucra sistematic și detaliat asupra aspectelor importante ale vieții tale, fie că este vorba de probleme emoționale, dificultăți relaționale, gestionarea stresului sau tranziții majore.

Aceste sesiuni oferă cadrul necesar pentru a te ajuta să îți explorezi în profunzime gândurile și emoțiile, să îți dezvolți noi abilități și să îți construiești strategii eficiente pentru a face față provocărilor. Pe măsură ce vei progresa, vei putea observa schimbări semnificative în felul în care te raportezi la tine însuți și la cei din jur.

Programe de suport

Atunci când vine vorba de sănătatea și bunăstarea ta emoțională, știu cât de important este să ai un sprijin adaptat nevoilor tale unice. De aceea, am creat aceste pachete de sesiuni, fiecare dintre ele conceput să te ghideze pas cu pas către împlinirea personală și echilibrul emoțional.

Programele de suport se lansează în scurt timp

Tu ești CREATORUL proriei realități

În încheiere, vreau să-ți amintesc că fiecare pas pe care alegi să-l faci spre tine însuți, fiecare moment în care alegi să cauți sprijin, este un act de curaj și iubire proprie. Cabinetul Individual de Psihologie este mai mult decât un spațiu de întâlnire; este un sanctuar al transformării și al renașterii tale.

În fiecare zi, avem oportunitatea de a alege calea pe care o urmăm, de a alege să ne îndreptăm spre lumină, chiar și atunci când întunericul pare copleșitor. Aminteste-ți că, indiferent de provocările cu care te confrunți, nu ești niciodată singur. Aici, în acest spațiu de înțelegere și acceptare, vei găsi un partener de călătorie dedicat să-ți fie alături, să te asculte și să te ghidize spre acea versiune a ta care strălucește cel mai puternic.

Te invit să pășești cu încredere pe drumul autocunoașterii și al vindecării, să descoperi puterea care stă în tine și să îmbrățișezi transformarea care te așteaptă. Fie că este vorba despre o sesiune singulară sau despre un parcurs de dezvoltare personală pe termen lung, fiecare moment petrecut împreună este un pas spre o viață plină de echilibru, armonie și, cel mai important, spre fericirea ta.

Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența pe web.