Cabinet Individual de Psihologie

Cornel Pasăre

Chiar dacă îți este greu, chiar dacă acum te confrunți cu provocări dificile, chiar dacă acum nu știi ce să faci … este important să știi că pentru orice provocare există o soluție. 

Sunt aici pentru tine

Fiecare dintre noi se confruntă cu momente dificile, emoții puternice și situații complexe în viața de zi cu zi. Cu ajutorul consilierii psihologice individuale, îți ofer o oază de înțelegere și sprijin, pentru a te ajuta să navighezi cu succes prin aceste provocări și să îți îmbunătățești calitatea vieții.

Fiecare provocare vine cu o soluție, indiferent de cât de dificilă pare situația în acest moment. Știu că poți fi tentat să te îndoiești sau să te simți copleșit, dar sunt aici pentru a te ajuta. 

Haide să descoperim împreună răspunsurile de care ai nevoie. 

Împreună, putem face ca ziua de azi să fie mai bună pentru tine.

Cornel Gabriel Pasare

Părerile lor sunt cea mai puternică dovadă a succesulu

 

Fiecare călătorie de auto-descoperire și vindecare este unică, dar puterea poveștilor reale poate fi o sursă inestimabilă de inspirație și încredere. În această secțiune, clienții noștri își împărtășesc experiențele lor personale, reflectând transformările și progresele realizate în sesiunile de consiliere. Aceste testimoniale sunt mărturii ale impactului pozitiv pe care îl poate avea consilierea psihologică în viețile oamenilor. Fie că te afli la începutul călătoriei tale sau că te gândești să faci primul pas, aceste povești te pot inspira și încuraja.

"Am fost întotdeauna o persoană rezervată și mi-a fost greu să îmi deschid inima în fața celorlalți. Când am ajuns la un moment critic în viața mea, simțindu-mă copleșită de anxietate și tristețe, am știut că am nevoie de ajutor. Am căutat un psiholog și am fost norocoasă să îl întâlnesc pe Cornel Gabriel Pasăre. De la prima noastră întâlnire, am simțit că am făcut alegerea potrivită. Cornel m-a întâmpinat cu o căldură și înțelegere care m-au făcut să mă simt în siguranță și acceptată. El mi-a oferit un spațiu în care să îmi împărtășesc gândurile și temerile fără teama de a fi judecată.

Pe parcursul sesiunilor noastre, Cornel mi-a oferit sprijin constant și a împărtășit cu mine strategii eficiente care mi-au permis să înțeleg și să gestionez emoțiile mele. Încetul cu încetul, am început să fac schimbări semnificative în viața mea. Am învățat să îmi exprim emoțiile într-un mod sănătos, să îmi construiesc încrederea în mine și să îmi dezvolt relații mai profunde cu cei dragi.

Datorită ajutorului și înțelepciunii lui Cornel, am reușit să trec peste momentele dificile și să îmi redescopăr bucuria și entuziasmul în viață. În prezent, mă simt mai puternică și mai pregătită să fac față provocărilor pe care viața mi le aduce. Îi sunt profund recunoscătoare lui Cornel pentru tot sprijinul și empatia pe care mi le-a oferit și îl recomand cu căldură tuturor celor care se confruntă cu probleme similare."
Cornel Gabriel Pasare
Eli
Contabil

Ce oferă consilierea psihologică​?

 

Consilierea psihologică oferă o ancoră în vremuri tulburi și un far în cețea incertitudinii. Este un spațiu sigur unde poți explora, înțelege și aborda provocările cu care te confrunți, fie că sunt emoții dificile, situații de viață complicate sau dorința de a te cunoaște mai bine pe tine însuți. Cu ajutorul unui profesionist dedicat, consilierea te ghidează spre soluții personalizate, îți oferă instrumente pentru a naviga cu încredere prin viață și te ajută să descoperi resursele interioare de care poate nici măcar nu știai că dispui. În esență, consilierea psihologică este o investiție în bunăstarea ta mentală și emoțională, un pas spre o viață mai echilibrată și împlinită. Te invit să descoperi puterea transformării prin consiliere și să îți oferi șansa de a trăi cea mai bună versiune a ta.

1
Cunoaștere de sine

Auto-descoperire și Auto-cunoaștere

Consilierea te ajută să te cunoști mai bine, să înțelegi motivele din spatele comportamentelor și sentimentelor tale și să descoperi resursele interioare pe care le ai.

2
Acces la resurse

Învățare de strategii și acces la istrumente

Prin consiliere, poți dobândi instrumente și strategii concrete pentru a face față stresului, anxietății, tristeții sau oricăror alte provocări emoționale cu care te confrunți.

3
Doar pentru tine

Soluții personalizate

Fiecare individ este unic, iar consilierii psihologici sunt pregătiți să ofere soluții adaptate nevoilor și situației tale specifice, asigurându-se că abordarea este cea mai potrivită pentru tine.

4
SIGURANȚĂ

Un spațiu sigur și confidențial

Consilierea oferă un mediu în care poți vorbi deschis și sincer despre problemele tale, știind că ești ascultat și înțeles, fără a fi judecat.

A te îndrepta spre consiliere înseamnă a alege să te confrunți cu umbrele trecutului, pentru a lumina calea viitorului.

5
Depășește confuzia

Claritate și Direcție

Atunci când te simți pierdut sau confuz, consilierea poate oferi claritate, ajutându-te să identifici pașii concreți pe care trebuie să îi urmezi pentru a atinge obiectivele tale.

6
Depășește provocările

Rezolvarea problemelor specifice

Fie că te confrunți cu dileme în carieră, decizii de viață sau alte situații complexe, consilierea te poate ghida spre soluții informate și bine gândite.

Consilierea nu este semnul unei slăbiciuni, ci al unei dorințe de a trăi viața la potențialul său maxim.

"Înainte să îl cunosc pe Cornel, mă simțeam pierdută și încărcată de probleme care mă copleșeau. Viața mea era plină de anxietate și stres, iar relațiile mele sufereau din cauza aceasta. Am decis să cer ajutor și am avut norocul să îl întâlnesc pe Cornel, care mi-a oferit exact ceea ce aveam nevoie pentru a face schimbări semnificative în viața mea.

De la primele noastre sesiuni de consiliere și psihoterapie, am simțit că Cornel mă înțelege cu adevărat și îmi oferă un spațiu sigur și confortabil pentru a vorbi despre problemele mele. El m-a ajutat să îmi dau seama de cauzele anxietății mele și să înțeleg cum să fac față stresului și emoțiilor negative.

Cu timpul, am început să aplic strategiile și tehnicile pe care Cornel mi le-a oferit și am observat schimbări remarcabile în viața mea. Nu numai că am învățat să îmi gestionez mai bine anxietatea și stresul, dar relațiile mele cu cei dragi s-au îmbunătățit semnificativ. Am reușit să îmi dezvolt o comunicare mai eficientă și să îmi exprim sentimentele într-un mod constructiv.

Cornel mi-a oferit nu doar sprijin, ci și înțelegere și empatie, lucru care m-a ajutat să îmi construiesc încrederea în mine și să îmi recâștig puterea interioară. A fost alături de mine în toate etapele procesului de transformare și mi-a arătat că sunt capabilă să depășesc obstacolele și să îmi îndeplinesc obiectivele personale.

Sunt profund recunoscătoare pentru tot ceea ce Cornel a făcut pentru mine și nu pot să îi mulțumesc îndeajuns. Recomand cu căldură serviciile lui Cornel tuturor celor care caută sprijin, înțelegere și strategii eficiente pentru a-și îmbunătăți viața."
Cornel Gabriel Pasare
Angela
Manager

Întrebări generale

Consilierea personală este un proces profund și complex, care poate aduce la suprafață întrebări esențiale despre cine suntem, ce ne dorim și cum putem ajunge acolo. Aceste întrebări generale nu sunt doar o parte naturală a procesului, ci și un instrument valoros pentru a ne ghida călătoria de auto-descoperire și creștere. Iată câteva dintre întrebările care pot apărea în cadrul sesiunilor de consiliere personală

Consilierea psihologică este un proces terapeutic care implică dialogul între un terapeut și un client, cu scopul de a ajuta clientul să înțeleagă și să rezolve problemele cu care se confruntă. Aceasta poate ajuta la îmbunătățirea sănătății mentale, la gestionarea stresului, la îmbunătățirea relațiilor și la dezvoltarea unor abilități de coping eficiente.

Frecvența sesiunilor de consiliere depinde de nevoile individuale ale fiecărui client. În general, sesiunile săptămânale sau bisăptămânale sunt cele mai comune, dar acest lucru poate fi adaptat în funcție de progresul și nevoile tale.

În timpul unei sesiuni de consiliere personală, vom discuta despre experiențele, sentimentele și gândurile tale. Scopul este de a te ajuta să înțelegi mai bine ceea ce simți și de ce, și de a-ți oferi strategii și instrumente pentru a face față provocărilor.

Dacă te confrunți cu dificultăți emoționale, comportamentale sau mentale care îți afectează calitatea vieții, terapia ar putea fi potrivită pentru tine. În cadrul unei sesiuni inițiale, putem discuta despre nevoile și obiectivele tale pentru a determina dacă terapia este cea mai bună alegere.

Ofer o varietate de abordări terapeutice, inclusiv terapia cognitiv-comportamentală, terapia centrată pe client și terapia integrativă. Abordarea exactă depinde de nevoile și obiectivele individuale ale fiecărui client.

Da, toate sesiunile de consiliere sunt confidențiale. Informațiile pe care le împărtășești în timpul terapiei sunt protejate și nu vor fi dezvăluite fără consimțământul tău.

Progresul în consiliere poate fi măsurat în multe moduri, inclusiv prin îmbunătățirea stării de bine, prin dezvoltarea unor noi abilități de coping sau prin atingerea obiectivelor stabilite la începutul terapiei. Vom discuta despre progresul tău în mod regulat.

Dacă simți că terapia nu funcționează pentru tine, este important să discutăm despre aceasta. Putem ajusta abordarea sau strategiile pe care le folosim, sau putem explora alte opțiuni de tratament care ar putea fi mai eficiente pentru tine.

Pentru a începe consilierea personală, pur și simplu contactează-mă pentru a programa o sesiune inițială. În cadrul acestei sesiuni, vom discuta despre nevoile și obiectivele tale și vom stabili un plan de tratament. Sunt aici pentru a te susține în acest proces.

Consilierea este ca o lanternă în noapte, iluminând calea spre auto-descoperire și vindecare.

O investiție fără riscuri

Investește în tine însuți fără riscuri. Doar beneficii ...

Cornel Gabriel Pasare
Garanție Totală pentru Sesiuile și Programele de Consiliere

GARANȚIE DE 100%​

Știu că decizia de a începe un program sau o sesiune de consiliere este una semnificativă și poate fi însoțită de multe incertitudini. Tocmai de aceea, vreau să îți ofer liniștea și încrederea de care ai nevoie pentru a face acest pas.

Îți prezint o garanție unică, care îți acoperă integral investiția în consiliere. Aceasta nu este o simplă garanție, ci una care îți oferă o perioadă de reflecție de 365 de zile. Da, ai înțeles corect. Ai un an de zile pentru a evalua dacă sesiunile sau programul de consiliere au fost potrivite pentru tine.

 

Dacă, din orice motiv, consideri că experiența ta nu a fost la înălțimea așteptărilor, îți stau la dispoziție cu o garanție de 100%.

 

Nu este nevoie de justificări extinse sau proceduri complicate. Un simplu email din partea ta și îți voi restitui integral suma investită.

Am încredere absolută în valoarea și impactul pe care consilierea le poate aduce în viața ta. Dar, în același timp, vreau să te simți protejat și să știi că ești respectat în această călătorie. Aceasta este angajamentul meu față de tine, o promisiune care subliniază cât de mult îmi pasă de evoluția și bunăstarea ta.

Consilierea este ca o lanternă în noapte, iluminând calea spre auto-descoperire și vindecare.

"Înainte să îl întâlnesc pe Cornel Gabriel Pasăre, simțeam că îmi lipsește direcția în viață și că mă lupt constant să îmi ating obiectivele. Deși am încercat să rezolv problemele pe cont propriu, am realizat că am nevoie de o schimbare, de o nouă abordare. Așa că am decis să încerc coaching-ul pentru dezvoltare personală cu Cornel.

De la început, Cornel m-a impresionat prin empatia și profesionalismul său. A fost extrem de atent la nevoile mele și m-a ajutat să îmi clarific obiectivele și valorile personale. Prin întrebări bine gândite și exerciții practice, mi-a oferit instrumentele și încrederea de care aveam nevoie pentru a face schimbări semnificative în viața mea.

Grație coaching-ului cu Cornel, am învățat să îmi stabilesc priorități și să îmi organizez timpul într-un mod eficient, să comunic eficace și să îmi construiesc relații mai puternice cu cei din jur. M-am redescoperit și am învățat să îmi apreciez talentele și să îmi valorific potențialul.

Astăzi, mă simt împlinită și fericită, încrezătoare în propriile forțe și capabilă să fac față oricăror provocări. Coaching-ul pentru dezvoltare personală cu Cornel a avut un impact extraordinar asupra vieții mele, și sunt recunoscătoare pentru toate învățăturile și sprijinul pe care mi le-a oferit. Îl recomand cu entuziasm tuturor celor care caută să își schimbe viața în bine."
Cornel Gabriel Pasare
Amalia
Designer

Care este prețul pentru liniștea ta?​

Fiecare serviciu pe care îl ofer este conceput pentru a aduce schimbări pozitive și durabile în viața ta. Înțeleg că, atunci când vine vorba de sănătatea ta mentală și emoțională, nu există o sumă fixă care să reflecte valoarea acestor schimbări. Cu toate acestea, îmi doresc ca serviciile mele să fie accesibile și transparente, astfel încât să poți lua decizia potrivită pentru tine.

Serviciile pe care le ofer, precum consilierea psihologică, psihoterapia, coaching-ul pentru dezvoltare personală și programele terapeutice personalizate, necesită o pregătire specială și implică abilități vocaționale. Acest lucru înseamnă că investiția pe care o faci nu se reflectă doar în costul serviciului în sine, ci și în calitatea și experiența pe care o ofer.

Te invit să consulți lista de servicii oferite și modelele de prețuri asociate, pentru a-ți forma o idee despre investiția pe care o vei face în propria-ți fericire și liniște interioară. Am încredere că vei găsi o opțiune care să se potrivească nevoilor tale, iar împreună vom putea să lucrăm pentru a-ți atinge obiectivele și a te bucura de o viață plină de armonie și echilibru.

target

O sesiune individuală

60 de minute

250 lei /sesiune
  • În cadrul acestei sesiuni, vom explora împreună sentimentele, gândurile și comportamentele tale, pentru a îți oferi o perspectivă mai clară asupra situației tale actuale.
  • Ideal pentru persoanele care caută o introducere în consiliere sau care au nevoie de sprijin pentru probleme specifice.
excellence

O sesiune individuală

90 de minute

350 lei /sesiune
  • În această sesiune mai lungă, avem oportunitatea de a ne aprofunda mai mult în explorarea sentimentelor, gândurilor și comportamentelor tale. Acest timp suplimentar ne permite să abordăm aspecte mai complexe și să lucrăm împreună pentru a găsi soluții și perspective noi.
  • Ideal pentru persoanele care doresc o abordare mai detaliată a problemelor lor, sau care simt nevoia de un timp suplimentar pentru a discuta și a reflecta asupra situației lor.
Garantie

10 sesiuni individuale

90 de minute

3 000 lei /10 sesiuni
  • Acest pachet este conceput pentru a stimula dezvoltarea personală și auto-îmbunătățirea pe termen lung. Vom lucra împreună pentru a atinge obiectivele tale și pentru a îți îmbunătăți calitatea vieții.
  • Ideal pentru persoanele care sunt angajate într-un proces de dezvoltare personală pe termen lung sau care doresc să abordeze probleme mai profunde sau mai complexe.

Hai să ne cunoaștem​

Înainte de a începe este nevoie să ne cunoaștem. Pentru aceasta iți propun să completezi un formular prin intermediul căruia putem să ne cunoaștem mai bine.

Completezi un formular
Ne spui câteva detalii despre provocările tale

Noi te contactăm
Te contactăm telefonic sau pe e-mail și stabilim cea mai bună modalitate de a ne vedea

Facem o programare

Programăm prima sesiune de consiliere personală

Consilierea nu schimbă trecutul, dar poate transforma modul în care îl percepi și îl integrezi în prezent.

Cornel Gabriel Pasăre