Chiar dacă  ai trecut prin nenumărate situații dramatice, prin crize personale, prin depresii, prin decepții sau prin dezamăgiri profunde, toate acestea se pot transforma în resurse inimaginabil de puternice, însă pentru acest lucru ai nevoie de o anumită înțelegere a felului în care noi, ca și ființe umane, funcționăm.

Acum ai o nouă șansă

Ce anume faci atunci când îți pierzi echilibrul interior?

Care este strategia ta prin care îți poți regăsi cu rapiditate echilibrul personal și starea de bine?

Cu cine vorbești atunci când te afli în situații de criză?

Care este modul prin care îți integrezi fricile traumele și neliniștile interioare?

Cu cine te consulţi în aceste momente?

Când și cum cer ajutor?

Probabil că ai un grup de prieteni cu care ai ales să dezvolți o relație mai apropiată, prieteni care au suficientă disponibilitate pentru a te asculta și pentru a îți oferi o serie de sfaturi, gânduri și idei. Însă, de cele mai multe ori, acest grup de prieteni  nu are capacitatea de a oferi păreri obiective. Mai mult decât atât aceste persoane oferă un feedback în acord cu propria înțelegere și cu propria experiență de viață. În astfel de situații este de dorit să apelezi la o persoană neutră, la un specialist format și educat pentru a înțelege mecanismele profunde ce stau la baza funcționării minții, o persoană care să fie capabilă de a avea o viziune obiectivă a situației tale.

O astfel de persoană, specializată autorizată și competentă, te poate ajuta să depășești și să integrezi mult mai ușor toate acele situații provocatoare ale vieții. Alături de o astfel de persoană ai oportunitatea de a trece de a integra  și de a parcurge drumul provocator al vieții într-o manieră mult mai simplă, mai ușoară și mai eficientă. O astfel de persoană poate fi un psihoterapeut, un consilier profesionist neutru ce îți poate deveni, pe o anumită perioadă de timp, un companion alături de care poți traversa mult mai ușor perioadele provocatoare

Chiar dacă îți este greu, chiar dacă acum te confrunți cu provocări dificile, chiar dacă acum nu știi ce să faci … este important să știi că pentru orice provocare există o soluție.

Eu te invit să descoperim împreună soluțiile provocărilor tale. 

Pentru a face viața mai simplă și mai ușoară.

Psihoterapie

Psihoterapia îți oferă oportunitatea de a conștientiza și a integra o serie întreagă de provocări personale, pentru că fiecare dintre noi, în această viață, ne confruntăm, mai devreme sau mai târziu, cu o serie de evenimente ce se pot transforma în cauze ale unor traume profunde.

De la o copilărie în care agresivitatea fizică, mentală și emoțională a produs în răni adânci, la o adolescență plină de frustrare și lipsă de înțelegere, mergând către maturitate, locul în care traumele copilăriei au găsit o bună zonă de reflexie, toate acestea se pot transforma în piedici ce ne pot bloca viața, ne pot bloca bucuria, și ne pot bloca resursele personale.

Dezvoltare personală

În decursul timpului am descoperit că există o serie de provocări comune, provocări ce se regăsesc la un număr foarte mare de persoane. Așa că am decis să creez o serie de programe speciale care să vină în întâmpinarea acestor provocări specifice.

Programele pentru dezvoltare personală au fost structurate astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor tale specifice. Parcurgând Harta Vieţii şi devenind conştient de Planurile Vieţii poţi să faci alegeri diverse cu privire la direcţia în care vrei să iţi îndrepţi energia şi acţiunea. Acordând, în mod echilibrat, atenţie corpului, minţii şi sufletului, ai şansa unei vieţi împlinite şi armonioase.

Consiliere on-line

În experiența personală am descoperit că cele mai bune rezultate sunt obținute în relație ne intermediată de către tehnologie, însă  am descoperit, relativ recent, că rezultatele poți fi cel puțin la fel de bune chiar dacă relația terapeutică este intermediată cu ajutorul unei tehnologii.

Dacă ai ajuns pe această pagină presupun că ești interesat de consultanță online, În experiența personală am descoperit că,  de cele mai multe ori cele mai bune rezultate sunt obținute în relație ne intermediată de către tehnologie, însă, spre surprinderea mea, am descoperit, relativ recent, că rezultatele poți fi cel puțin la fel de bune chiar dacă relația terapeutică este intermediată cu ajutorul unei tehnologii, așa că am decis să abordez și acest tip de consultanță, consultanța online.

DETALII LEGATE DE CONSULTANȚA ON-LINE

Nu știu dacă relația terapeutică are același tip de intimitate deoarece folosesc mijloacele tehnologice îmi este teamă ca nu cumva o parte din relația umană să fie afectată.

Este firesc să apară o asemenea temere deoarece nu suntem încă familiarizați pe deplin cu beneficiile pe care  tehnologia online le pune la dispoziție, motiv pentru care avem nevoie de o oarecare doză de toleranță și de curiozitate pentru a experimenta și acest mod de conectare. Chiar dacă unele dintre nuanțele delicate ale comunicării umane nu se pot manifesta pe deplin, tehnologia online pune la dispoziție suficiente resurse astfel încât relația umană să se poate construi în mod armonios.

Nu știu cum să mă conectez la tehnologia online și îmi este teamă că nu pot să gestionez această tehnologie

Pentru a te conecta, în vederea unei sesiuni online, ai nevoie de câteva mijloace extrem de simple, mijloace pe care, de cele mai multe ori, le ai deja la dispoziție. Am creat un ghid extrem de simplu cu ajutorul căruia te poți conecta online având la dispoziție foarte multe opțiuni, dar de cele mai multe ori ai nevoie doar de telefonul mobil și de o conexiune la internet. Pentru sesiunile online folosim de cele mai multe ori următoarele aplicații WhatsApp, Skype sau Zoom, fiecare dintre aceste aplicații fiind ușor de folosit și gestionaț, însă pentru orice alt tip de suport pentru conectarea online noi îți stăm la dispoziție

Nu știu dacă relația terapeutică are același tip de intimitate deoarece folosesc mijloacele tehnologice îmi este teamă ca nu cumva o parte din relația umană să fie afectată.

Este firesc să apară o asemenea temere deoarece nu suntem încă familiarizați pe deplin cu beneficiile pe care  tehnologia online le pune la dispoziție, motiv pentru care avem nevoie de o oarecare doză de toleranță și de curiozitate pentru a experimenta și acest mod de conectare. Chiar dacă unele dintre nuanțele delicate ale comunicării umane nu se pot manifesta pe deplin, tehnologia online pune la dispoziție suficiente resurse astfel încât relația umană să se poate construi în mod armonios.

Nu sunt obișnuit cu acest tip de tehnologie și nu cred că are efect în mod real

De cele mai multe ori fiecare dintre noi, avem o serie de rezistență la schimbare, suntem rezistenți, în mod natural, la tot ceea ce apare nou în viața noastră. Însă, de foarte multe ori, după ce depășim această rezistență, descoperim că lucrurile noi din viața noastră se pot transforma în resurse extraordinare, resurse pe care le putem folosi pentru a ne face viața mai simplă și mai ușoară. Așa că dacă ești în situația în care tehnologia poate să îți provoace o serie de rezistență sau neliniști, îți recomand să rămâi curios și să descoperi ce se poate întâmpla dacă depășești aceste rezistențe. De cele mai multe ori odată ce treci dincolo de aceste temeri, vei descoperi o lume nouă, o lume plină de oportunități și de noi opțiuni.

Îmi este teamă că nu am să fiu suficient de natural atunci când am să mă exprim în față unei camere sau a unui telefon

Exprimarea naturală și starea de firesc se instalează gradat odată ce relația terapeutică se stabilizează și apare un anumit tip de confort psihologic și de intimitate mentală.  Acest lucru se întâmplă și în cadrul cabinetului în spațiu neintermediat de către tehnologie așa că îți recomand să rămâi curios și să descoperi felul în care poți fi natural te poți exprima firesc în proprii tăi termeni chiar dacă relația este intermediată de către tehnologie.

Tarife

Fiecare serviciu are un preț, iar serviciile psihologice sunt o categorie aparte datorită complexității și atenției ce este solicitata din partea psihoterapeutului. Pe lângă aceasta este esențial de înțeles efortul particular depus de către acesta în timpul unei lungi perioade de formare profesională, precum și efortul special depus în cadrul fiecărei sesiuni.
Este esențial de conștientizat și de înțeles că liniștea interioară și echilibrul personal sunt de neprețuit. Cu aceste resurse putem să facem față oricărei provocări pe care Viața ni le propune.

CÂT DUREAZĂ O ȘEDINȚĂ DE CONSILIERE SAU DE PSIHOTERAPIE ? 

De ce mai multe ori o ședință de consiliere durează aproximativ 50 de minute. însă unele persoane, din diverse motive,  optează pentru sesiuni mai lungi. Pentru astfel de situații am creat o serie de opțiuni speciale. Toate aceste detalii le găsiți pe pagina de servicii.

ESTE POSIBIL SĂ FACEM ȘEDINȚELE DE CONSILIERE ONLINE?

Datorită faptului că tehnologia a avansat extrem de mult și pentru că avem la dispoziție foarte multe metode de a ne conecta, am luat în calcul această opțiune  de conectare online. Sunt deschis către orice persoană care dorește să apeleze la acest tip de consultanță, motiv pentru care am organizat o pagină întreagă pe acest site, pe această pagină puteți găsi mai multe detalii cu privire la consultanță online precum și felul în care ne putem conecta 

CARE SUNT OPȚIUNILE DE PLATĂ PENTRU ȘEDINȚELE DE CONSILIERE?

Pentru a facilita plata sesiunilor de consultanță am structurat mai multe modalități,  astfel încât să aveți la îndemână suficiente opțiuni de plată. Puteți face plata folosind un ordin de plată (OP),  puteți plăti cu cardul direct în contul cabinetului(prin ING Bank), puteți folosi opțiunea Paypall, puteți folosi opțiunea oferită de platforma euplatesc.ro sau puteți plăti direct înaintea începerii sesiunilor de consultanță.

Modalitățile de plată sunt următoarele:

  • plata  înainte de începutul sesiunii
  • plata cu ordin de plată (OP)  în contul cabinetului
  • plata cu ajutorul cardului (ING Bank)  în contul cabinetului
  • Plata în contul PayPal

În situația în care doriți să prelungim o sesiune de consultanță acest lucru se poate face cu condiția  să plătiți suma de

30 RON pentru fiecare 15 minute suplimentare.

În situația în care nu  onorați întâlnirea stabilită împreună, sau cu 24 de ore înainte nu anunțați schimbarea agendei, sesiunea de consultanță se plătește integral.

CÂT COSTĂ O ȘEDINȚĂ DE CONSILIERE SAU DE PSIHOTERAPIE?

Sesiunea de consiliere au prețuri variate în funcție de durată și de subiectul abordat.  Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților am creat o serie de programe specializate, programe care au un anumit subiect particular. Găsiți toate prețurile ședințelor împreună cu toate opțiunile suplimentare pe pagina dedicată 

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ÎNTÂRZII LA O ȘEDINȚĂ?

În situația în care întârziați la o ședință ședința se plătește și se va desfășura în timpul alocat și în acord cu agenda stabilită împreună cu clientul

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ NU VIN LA O ȘEDINȚĂ?

În cazul în care nu puteți alunge la o ședință din motive obiective, motive ce apar uneori în viața noastră, ședința se amână fără nicio altă consecință. În situația în care o persoană nu anunță, cu mai puțin de 24 de ore, faptul că nu poate să ajungă la ședință, această sesiune se plătește integral. În afara cazului în care, după cum am spus, sunt invocate motive obiective și serioase. 

Așa că recomandarea generală este ca, în situația în care nu puteți ajunge la o întâlnire, sau anticipați că nu puteți ajunge, să anunțați cu cel puțin 24 de ore înainte. Acest lucru cimentează relația terapeutică și, mai mult decât atât, creează un context  în care terapeutul se poate organiza diferit. 

FACEȚI ȘI CONSILIERE PRIN TELEFON?

În anumite situații particulare, atunci când nu avem la îndemână alte mijloace de conectare,  se poate folosi conectarea prin intermediul telefonului mobil. Însă este important de știut și de înțeles că această conectare este o ultimă opțiune și o folosim doar în situații particulare.

Te-ai trezit! Ce urmează?

e-book gratuit

WhatsApp chat
Share This