PSIHOLOGIA DECODIFICATĂ

Transformă-ți viața personală, relațională și socială cu ajutorul psihologiei!

Pentru o viață mai simplă și mai ușoară.

Cornel GABRIEL Pasăre

Psiholog, Psihoterapeut & Povestitor

Eu, Cornel Gabriel Pasăre, ca și psihoterapeut, sunt pe deplin convins de faptul că misiunea mea personală este de a facilita trecerea persoanelor aflate în situații dificile, de la o viață plină de provocări, lipsă de sens, lipsă de înțelegeri și bucurie, către o viață ce are un scop, o țintă și un sens clar. Mă folosesc de mijloacele puse la dispoziție de către Psihologie și știința dezvoltării personale.
 

TE SALUT!

 

Sunt Cornel Gabriel Pasăre și înainte de toate vreau să îți spun o poveste. Este o poveste foarte personală, o poveste plină de emoție, dramatică uneori, o poveste în care bucuria se împletește cu frica, căutarea interioară se împletește cu frustrarea, neîncrederea se împletește cu fericirea descoperirii și a succesului. Aceasta este povestea mea, însă, în egală măsură, poate fi și povestea ta. Şi această poveste începe cu … a fost odată ca niciodată … căci dacă nu ar fi fost nu s-ar fi povestit. A fost un copil ce a ajuns în această lume pe aripile unui vis, inocent, bucuros, jucăuș și plin de curiozitate și de dorința de a experimenta. însă viața acestui copil nu a fost așa cum, de multe ori, poveștile ne promit … pentru că acest copil a crescut, s-a transformat într-un adolescent, într-un un tânăr și mai apoi într-un adult. Însă această transformare nu a fost deloc ușoară, pentru că promisiunile acestei vieți au fost, de cele mai multe ori, mincinoase.

Inocența, bucuria, dorința de a experimenta, curiozitatea și voința au fost supuse unor teste extreme. Iar aceste teste, mult mai dure decât acest mic copil a visat vreodată, s-au transformat, din povești ale bucuriei și speranței, în povești ale fricii, frustrării, neîncrederii, lipsei de respect de sine și a unei profunde dezamăgiri. Însă povestea nu se oprește aici, pentru că dincolo de toate aceste provocări există un înțeles mult mai profund, o cale către noi înșine, cale ce trebuie să treacă, uneori, prin Valea Plângerii. O cale care ne transformă din copii în adulți. O cale plină de provocări, uneori dramatice, pe care fiecare dintre noi suntem obligați să o parcurgem. Însă această cale este creuzetul în care noi ne transformăm și ne rafinăm, ajungând, în final, strălucitori ca un diamant. Despre această cale doresc să îți vorbesc acum, despre modul în care poți găsi resurse infinite ce te pot ajuta, te pot susține și te pot ghida pentru a-ți găsi propriul drum în viață, aceste resurse se află, întotdeauna, în interiorul tău.

Este esențial să știi că  există soluții pentru toate provocările tale,  există metode ce te pot ajuta să depășești toate situațiile grele cu care te  confrunți acum, există instrumente ce te pot ajuta să transformi toate situațiile dramatice și traumatizante din viața ta,  în resurse ale puterii personale, resurse pe care le poți folosi în toate situațiile vieții.  

 

Aceste metode  și instrumente îți stau la dispoziție pentru a fi folosite  și experimentate în acord cu nevoile tale particulare, ele sunt,  de cele mai multe ori, simple și ușor de adaptat în viața ta. Ceea ce ai de făcut  este să descoperi felul în care aceste metode, tehnici și instrumente îți pot transforma  propria ta viață.

Toate aceste soluții îți pot transforma viața în mod foarte profund,  ele au darul de a te ajuta să îți transformi viziunea, astfel încât provocările vieții să devină mult mai ușoare, traumele să se transforme în resurse,  emoțiile să se transforme în consilieri personali și întreaga ta Viață să capete un sens mult mai profund.

 

După cum am spus, la începutul acestei povești,  și eu am trecut prin aceste experiențe traumatizante ale vieții, însă am avut șansa unei înțelegeri diferite,  Am înțeles că toate aceste experiențe sunt menite pentru a mă transforma, a mă ajuta să mă transform în ceea ce sunt menit a fi:   într-un adult. O persoană Integrată, care știe să își administreze viața emoțională, viața mentală, relațiile cu cei apropiați, relațiile cu societatea,  un adult ce are o stimă de sine ridicată, un respect pentru sine și pentru tot ceea ce îl înconjoară, un adult pregătit să joace jocul acestei vieți.

 

Însă, te poți întreba  care sunt acele mijloace și instrumente cu ajutorul cărora poți deveni un adult integrat.  

Ceea ce eu îți propun  are o directă legătură cu știința psihologiei,  știința care ne ajută să descoperim principiile pe care se bazează funcționarea noastră ca și indivizi,  cauzele suferințelor noastre mentale și emoționale, precum și modalități clare și exacte, oferite sub forma unor instrumente, cu ajutorul cărora noi ne putem face viața mai simplă și mai ușoară.

Aceste instrumente au fost experimentate și validate prin experiența directă  a acelora care au avut curajul și curiozitatea de a le sistematiza. Ele sunt verificate și experimentate astfel încât au devenit valide și funcționale pentru orice persoană care are curiozitatea de a le folosi.

Mai mult decât atât, aceste instrumente și metode sunt validate în propria mea experiență,  ele au adus rezultate remarcabile și mi-au au oferit o rară oportunitate de a mă transforma la un nivel foarte profund. Iar dacă eu și persoanele cu care colaborez,  persoane ce au avut rezultate remarcabile pe drumul descoperirii personale, am reușit … și tu poți să reușești!

Studiind psihologia, de mai bine de 15 ani, am descoperit metode clare și concrete, instrumente precise care funcționează și cu care putem sa ne modelăm viata în acord cu dorințele cele mai profunde. 

 

Am avut șansa de a învăța toate aceste metode în cadrul formarilor profesionale și a numeroaselor training- uri se specializare. 

 

În cadrul formarilor profesionale am înțeles procesele delicate ce stau la baza unei bune funcționari a ființei umane și am experimentat eficienta unor instrumente și metode ce au darul de a ne transforma viața într-o manieră extrem de profundă. Am avut acces la o cunoaștere și la metode experimentate și exersate de către mulți specialiști și profesori, iar toate aceste metode s-au transformat într-un bagaj profesional extrem de valoros. 

 

Am descoperit eficienta remarcabila cu care unele provocări personale pot fi integrate. Iar acest lucru, dublat de experimentarea lor în viața personală și profesionala, a făcut ca acesta cunoaștere să se transforme într-o adevărată comoară. 

 

Iar acum VREAU SĂ ÎMPART ACEASTĂ COMOARĂ CU TINE. 

Pentru că și tu poți avea acces la toate aceste experiențe și informații și mult mai mult decât atât. 

Sunt convins că fiecare dintre noi are o valoare inestimabilă o valoare ce este dată de propria ființă, de experiențele personale și de felul în care aceste experiențe au fost înțelese și integrate. 

 

Aceasta valoare personală, dublată de un înțeles al felului în care mentalul nostru funcționează și cu ajutorul unor tehnici și metode, poate să genereze un SUCCES DEPLIN. 

 

Eu îți stau la dispoziție, cu toată experiența personală și profesională, pentru a găsi soluții la toate provocările vieții. 

 

Cu prietenie. 

Cornel Gabriel Pasăre 

» Psiholog și Psihoterapeut – Cabinet Individual de Psihologie Cornel Pasare

» Gazda și Prezentator TV – Emisiunea „PENTRU CĂ POT” – sezon I & II – TV Neptun

» Fondatorcoordonator & speaker  – „Pentru ca pot!” – Program complex, dedicat dezvoltării tale personale .

» Speaker & Trainer – 5COM process

» NLP Master Practitioner Course (Achology Certified)

» Professional Life Coach Certification & Guide (Accredited)

» Membru în Asociația Romana de terapii scurte și consultanta orientata pe resurse și soluții– ARTS&CORS

» Membru în Asociația Romana de Psihoterapie Integrativă

» Membru în Colegiul Psihologilor din Romania – Psihoterapeut  cu atestat de libera practică

TE-AI TREZIT! CE URMEAZĂ?

SECRETUL SUCCESULUI PERSONAL, SAU CUM SĂ ÎȚI TRANSFORMI VIAȚA UȘOR ȘI EFICIENT

Dedic această carte tuturor persoanelor ce doresc să își îmbunătățească viața, sunt dornice de acțiune, sunt deschise către înțelesuri profunde ale ființei umane și se află în căutarea eficienței personale, a echilibrului interior și a unei stări de calm și de bucurie radiantă.