5.00(1)

28 de zile pentru VITALITATE

Despre curs

28 de zile pentru VITALITATE fizică, mentală și emoțională. Un maraton de 28 de zile în care te invit să descoperi moduri, extrem de simple și de eficiente, prin care să îți crești, constant și stabil, energia personală.

Descriere

28 de zile pentru VITALITATE 28 de zile pentru VITALITATE Cornel Pasare

28 de zile pentru VITALITATE

Te salut!

Înainte de toate doresc să îți mulțumesc. Îți mulțumesc pentru că ai ales să te preocupi de tine însuți, alegând calea înțelegerii personale și a înțelepciunii. Chiar dacă este dificil, la final de drum ai să descoperi minunatele beneficii ale unui efort depus în mod constant și perseverent.

Îți propun un maraton de 28 de zile în care ai ocazia să îți crești, gradat dar stabil, energia fizica, mentală și emoționala, cu ajutorul unor instrumente extrem de simple și eficiente. Mai mult decât atât, îți propun o serie de întâlniri în care povestim despre mecanica mentală, emoțiile vindecătoare, arta meditației și modul în care putem să ne organizăm viața, în acord cu principiile generale ce ne animă scena minții, pentru a avea o experiență optimă a acestei vieți.

Pe durata a 6 ore, structurate în acord cu un plan de învățare, ai oportunitatea de a integra, cu mare ușurință, fără a avea dificultăți severe sau rezistențe, un stil de viață sănătos și echilibrat.

Folosind strategii simple și mijloace elementare, ai posibilitatea de a aduce schimbări profunde în calitatea și cantitatea energiei corporale, mentale și emoționale.

Structura acestui program este concepută în așa manieră încât informația să fie ușor de înțeles și de integrat. Pas cu pas, zi după zi, facem mici schimbări în mediul înconjurător, pe scena minții și în grădina emoțională. Aceste mici schimbări sunt semințele unei profunde transformări personale.

Pe lângă toate acestea acest program are și o serie de bonus-uri, materiale video (sub forma unor podcast-uri) precum și o carte electronica (e-book) pe care am ales să o ofer ca și material de studiu.

Sper ca toate acestea să fie o bună sursă de inspirație, un start spre o viață mai conștientă, mai împlinită, mai relaxată și mai ușoară.

 

Ne vedem la curs!

Cu prietenie,

Cornel GABRIEL Pasăre

28 de zile pentru VITALITATE CGP sign black 300x31 1

 

Subiecte pentru acest curs

33Lecții6h 12m

Introducere

Introducere în program00:03:52

Ziua 1

Ziua 2

Ziua 3

Ziua 4

Ziua 5

Ziua 6

Ziua 7

Ziua 8

Ziua 9

Ziua 10

Ziua 11

Ziua 12

Bonus 1 – Introducere in practica meditatiei

Ziua 13

Ziua 14

Bonus 2 – Arhitectura mintii

Ziua 15

Ziua 16

Ziua 17

Ziua 18

Ziua 19

Ziua 20

Ziua 21

Bonus 3 – Emotii vindecatoare

Ziua 22

Ziua 23

Ziua 24

Ziua 25

Ziua 26

Ziua 27

Ziua 28

Despre Instructori

psiholog, psihoterapeut și speaker Formări profesionale în Terapie Ericksoniană și hipnoză clinică, Psihoterapie Integrativă, Consiliere și Terapii Scurte colaborative orientate pe resurse și soluții,. speaker motivațional și instructor senior certificat Tai Chi (WuJi Gong), acreditat internațional de către educational director & Founder Andrew Fretwell, membru al Colegiului Psihologilor din România.
5.00 (1 evaluări)

1 Cursuri

3 cursanți

Impresii cursanți

5.0

Total 1 Ratings

5
1 evaluare
4
0 evaluare
3
0 evaluare
2
0 evaluare
1
0 evaluare

Exceptional!

Gratuit