01
Învață din confortul casei tale
Depășește barierele spațiului și ale timpului și participă la la zeci de evenimente și cursuri ce îți pot transforma viața. Nu este nevoie să te deplasezi în sali de curs și îți poți planifica participarea funcție de propria agendă.
03
AI ACCES PE VIAȚĂ!
Acces pe viață la cursuri și materialee media. PLĂTEȘTI ODATĂ PENTRU ÎNTREAGA VIAȚĂ!
05
Programe modulare
Toate cursurile de pe această platformă sunt concepute în așa fel încât să fie foarte ușor de accesat, înțeles și integrat. Structura modulară este folosită pentru a facilita procesul de învățare și pentru a te ajuta să asimilezi, foarte rapid, întreaga informație.
07
Suport on-line
Pentru orice provocare apărută în procesul de înregistrare sau administrare a platformei, seacordă suport și consiliere on-line
09
BONUSURI substanțiale
Fiecare curs vine însoțit de o serie de materiale media (video, audio, text) ce sunt oferite ca un suport suplimentar. Toate aceste materiale aduc o calitate suplimentara cursurilor, crescând substanțial valoarea acestora.
02
Sute de ore de materiale media
Acum ai acces la sute de ore de materiale media (video și audio) și te poți bucura de expertiza psihologică oferită sub forma cursurilor.
04
Acces foarte ușor
Poți să accesezi toate cursurile și materialele media, cu mare ușurință, de pe desktop, tabletă sau telefonul mobil. Interfata patformei de cursuri este foarte intuitivă și ușor de accesat.
06
Actualizări constante
Fiecare curs este, în mod constant, actualizat și optimizat. Sunt adaugata materiale noi, informații și module ce cresc calitatea tuturor cursurilor.
08
Consilere personală
Pentru anumite provocări, de ordin psihologic, se poate acorda consiliere personală, în acord cu nevoile specifice ale fiecărui client.
10
Certificare de participare
Fiecare curs de pe această platformă oferă o certificare particulară. Diplomele de participare atestă faptul că ați participat la cursul respectiv și reprezintă o buna metodă pentru a primi o validare personală.

PLATFORMA DE CURSURI ON-LINE SE LANSEAZĂ ÎN SCURT TIMP

Te poți PreÎnscrie  la oricare dintre evenimentele noastre sau la PreLansarile cursurilor și primești, înaintea tuturor, informații și oferte personalizate.

cursuri on-line Cursuri on-line In lucru
×

TE SALUT!

Alege unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a conversa pe WhatsApp sau trimite un e-mail la contact@cornelpasare.ro

 

Îți mulțumesc!

× Cu ce te pot ajuta?