Skip links
Cornel Pasare | Psihologia decodificata | Depinde numai de tine 1680x1123 1

Depinde numai de tine!

Uneori avem tendința de a justifica lipsa noastră de organizare și acțiune prin existența unor factori externi nouă, factori ce ne împiedică să ne ducem la bun sfârșit planurile și proiectele. Îi acuzăm pe cei de lângă noi că nu ne înțeleg și nu ne acordă suport, acuzăm societatea, lipsa de timp, lipsa de energie și de motivație, lipsa de informație, acuzăm lumea exterioară uitând un adevăr esențial: depinde numai de noi să planificăm și să acționăm în acord cu ceea ce ne-am propus să facem.

De multe ori există nenumărate influențe externe care sunt foarte provocatoare, aceste influențe au darul de a ne verifica voința și de a ne întării caracterul pe drumul către reușita personală. A ne concentra pe propriile acțiuni și a face tot ceea ce ne stă în putere pentru a ajunge la rezultatul propus, este o dovadă de maturitate și de claritate mentală.

Ritualul matinal este una dintre cele mai puternice resurse ce pot fi folosite de către noi, el fiind o cheie esențială în ecuația reușitei personale, însă pentru a ajunge la toate rezultatele propuse este nevoie de voință, răbdare și asumare.

Depinde doar de tine cât de departe ești dispus să mergi pe acest drum al reușitei personale.

 


Fragment din cartea Ritualul Matinal – secretul succesului personal – DOWNLOAD GRATUIT

Cornel Pasare | Psihologia decodificata | E book Gratuit Ritualul Matinal

 

Lasă un comentariu