Acest site (cornelpasare.ro) prezintă stric idei personale, gânduri și păreri cu caracter strict subiectiv. Aceste idei nu reprezintă „rețete” ce pot rezolva chestiuni existențiale și nici nu sunt rezolvări ale problemelor oricărui individ. Dorința mea este, ca prin intermediul acestui site, să trezesc interesul și curiozitatea acelora care doresc să se cunoască mai bine, să interacționeze mai armonios cu ceilalți, să se descopere și să se înțeleagă mai bine, pe sine și pe cei din jur.

Înțelegeți, așadar, că informațiile conținute pe acest website nu sunt un substitut pentru îngrijirea sănătății fizice sau mintale și nu înlocuiesc diagnosticul medical. Înțelegeți și sunteți de acord că dețineți responsabilitatea totală pentru bunăstarea dumneavoastră mintală și/sau fizică și sunteți de acord să cereți sfatul medicului, așa cum este determinat de către propria judecată, înainte de a întreprinde orice acțiune în legătură cu informațiile conținute pe acest website sau de a intrerupe utilizarea oricărui tratament medicamentos sau nu, prescris de către medicul dumneavoastră curent.

Ca atare, în niciun context nu deținem responsabilitatea juridică sau morală pentru orice incident s-ar putea produce în timpul sau ca urmare a utilizării informației pusă la dispoziție de acest website sau prin intermediul produselor și serviciilor furnizate de acest website.

Pentru orice neclaritate legată de oricare dintre ideile de mai sus, vă rugăm să ne scrieți, fără ezitare, la contact@cornelpasare.ro

Vă mulțumesc

Cornel Gabriel Pasăre

Disclaimer cornelpasare.ro CGP sign black 300x31

1
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - Cornel Gabriel Pasăre

Consultatii la Cabinet sau on-line.
Zilnic de la 7.00 la 23.00

Click pe iconita de Whatsapp si putem comunica foarte usor.
Powered by