Ești deja familiarizat cu termenul „expert, și ai aflat că o astfel de persoană are o anumită specializare particulară, are o anumită experiență și un anumit status social. Toate acestea fac ca o astfel de persoană să apară ca fiind specială, cu o anumită aură, aproape magică, cu o putere supranaturală cu ajutorul căreia poate să deslușească tainele acestei vieți.

Dincolo de toate acestea, este important să știi că și TU EȘTI UN EXPERT. Sunt anumite zone ale vieții tale pe care ai reușit, poate fără a fi pe deplin conștient, să le experimentezi și să le exersezi atât de intens încât ai devenit un expert, o persoană cu suficientă experiență asupra acelei zone. Unele dintre pasiunile noastre ne pot transforma în experți, chiar dacă nivelul de expertiză nu este validat de studii de specialitate sau diplome. Prin experiența personală, prin numeroasele ore petrecute pentru a explora propria pasiune, prin descoperirile personale și prin perseverență am obținut, fără a ne dori în mod special, statutul de expert.

Îți recomand să găsești acele zone ale vieții tale, profund experimentate și bine știute, să le conștientizezi și să te bucuri de ceea ce ai devenit: un expert.