Tabăra de toamnă – Longevitate, Întinerire șI starea de FLUX

Când:
octombrie 20, 2018@9:45 am – octombrie 27, 2018@10:45 am
2018-10-20T09:45:00+03:00
2018-10-27T10:45:00+03:00
Unde:
Vila Casa Blanca
DN2D
Lepșa 627369
România
Cost:
1200 RON
Contact:
Cornel Gabriel Pasăre
766333711

TABĂRA DE TOAMNA 20 - 27 OCTOMBRIE - LEPȘA

LONGEVITATE, ÎNTINERIRE ȘI STAREA DE FLUX

Detalii & Înscrieri

Dragi prieteni,

vă propun o experiența deosebita, într-un cadru special, acompaniați de liniștea și energia vindecătoare a munților. Vă propun să explorăm, împreună, potențialul extraordinar al propriei ființe, capacitățile ei de regenerare și întinerire, precum și modul în care ne putem re-conecta la starea de FLUX. Acea stare în care suntem aliniați cu propria ființă, la un nivel extrem de profund, acea stare care generează, în cel mai firesc mod, echilibru, armonie și cam interior.

Vă propun să descoperim toate acestea prin intermediul a două căi: o cale teoretică, în care o să explorăm principiile și teoriile ce stau la baza acestei reconectării cu starea de FLUX, precum și o cale practică, prin care o sa experimentăm în cel mai direct mod aceste principii și teorii.

Agenda zilnică se desfășoară pe o perioadă de aproximativ 6 ore, acest timp fiind alocat în acord cu ciclurile naturale de circulație a energiei și în acord cu principiile bioritmului uman.

Vă propun o agendă în care, în prima parte a zilei, să ne conectăm, în mod profund, cu propriul corp fizic, prin intermediul unor exerciții special concepute pentru eliminarea tensiunilor interne și a stresului acumulat la nivelul corpului. Acest set de exerciții de numește Practicile Dimineții Aurii și sunt inspirate din experiența extrem de profundă a practicanților de arte marțiale și a călugărilor din Orient. Aceste practici sunt extrem de simple și de eficiente, ele fiind ușor de executat și practicat.

Continuăm, în apropierea prânzului cu Practicile Longevității, un set special de exerciții ce cuprind mișcări blânde și armonioase, însoțite de un masaj special, masaj ce are rolul de a debloca energia internă și de a activa mecanismele de auto-vindecare a corpului.

În partea a doua a zilei ne retragem în lumea principiilor și a filosofiei, bucurându-ne de teoriile explicate în cadrul celor 4 workshop-uri:

  • Practicile Longevității
  • Sunetele vindecătoare
  • Cei 5 piloni ai unei sănătăți optime
  • Detox emoțional

Ultima activitate propusă este meditația de seară, o bună oportunitate de a ne pregăti o noapte relaxată și vindecătoare.

 


TABĂRA DE TOAMNA 20 - 27 OCTOMBRIE - LEPȘA

LONGEVITATE, ÎNTINERIRE ȘI STAREA DE FLUX

Detalii & Înscrieri

 

Psihoterapeut, speaker, autor și povestitor

îmi place să spun, mai degrabă, că ofer consultanță și consiliere acelor persoane care au ales să se descopere pe sine, să își exploreze potențialul și să își rescrie povestea și traseul vieții. Îți stau la dispoziție cu suportul și compania de care ai nevoie în drumul autodescoperirii tale.