Skip links

Practicile dimineții aurii

Oază ta de liniște matinală

30 de minute pentru o zi cu sens

În tumultul constant al vieții moderne, găsirea timpului pentru a ne recalibra intențiile și a ne clarifica obiectivele poate părea o provocare. Totuși, dedicarea a doar 30 de minute în fiecare dimineață pentru a ne seta direcția zilei poate transforma fundamental calitatea vieții noastre.

Descoperă puterea transformațională a dedicării primei jumătăți de oră după trezire pentru a-ți seta intențiile și a găsi claritatea. Acest ghid practic te va conduce prin exerciții simple, dar profunde, de meditație, vizualizare și planificare, proiectate pentru a-ți alinia gândurile și acțiunile cu obiectivele personale. Îmbrățișează fiecare zi cu un sentiment de direcție și scop, transformându-ți rutina matinală într-un ritual sacru al auto-descoperirii și împlinirii.

Începe ziua cu claritate și intenție

Fă din claritate și intenție pilonii fiecărei zile.

Despre ce o să povestim

Iată structura acestui eveniment

Introducere în realitatea dimineților aurii

În această etapă, vei fi întâmpinat într-un spațiu cald și primitor, unde fiecare participant este valorizat și gata să împărtășească din energia sa pozitivă. Vom începe cu o prezentare a scopului și structurii workshopului, explicând cum fiecare moment petrecut împreună este conceput să te învețe să îți sculptezi diminețile în așa fel încât să devină un fundament solid pentru o zi reușită. Te vei întâlni cu conceptul de "Dimineața Aurie", un timp sacru dedicat ție, momentelor tale de introspecție, recunoștinței și planificare strategică. Aceasta este ocazia ta de a învăța cum să-ți începi fiecare zi nu doar cu activități ce te revitalizează, ci și cu o mentalitate care îți modelează întreaga existență spre creștere și dezvoltare.

Cele 6 etape

În această secțiune, vei păși într-un spațiu vibrant de învățare și experimentare, unde te vei angaja în activități concepute nu doar să îți stimuleze mintea și sufletul, ci și să îți modeleze ziua într-un mod profund pozitiv. Începem cu exercițiul de exprimare a recunoștinței, care îți deschide inima și îți amplifică aprecierea pentru viață. Învață să privești lumea din jur cu ochi noi, să găsești frumusețe și valoare în cele mai simple lucruri. Următorul pas este stabilirea intențiilor și vizualizarea succesului. Aici, vei învăța să îți clarifici scopurile zilnice și să îți imaginezi atingerea lor. Apoi, te vei cufunda în practica meditației, unde vei descoperi liniștea interioară și vei învăța să te deconectezi de zgomotul exterior, redobândindu-ți calmul și claritatea mentală. Încheiem acest segment cu crearea și practicarea afirmațiilor pozitive, care îți vor alimenta spiritul și te vor împuternici să întâmpini ziua cu optimism și determinare.

Procesul

Descoperă puterea transformativă a dimineților tale cu un proces special conceput pentru a-ți revigora sufletul și a-ți clarifica mintea. O călătorie de autodescoperire și îmbunătățire personală, care îți oferă instrumentele necesare pentru a începe fiecare zi cu bucurie, pace și succes. Începe cu exprimarea recunoștinței, învățând să apreciezi frumusețea vieții cotidiene, și continuă cu stabilirea intențiilor și vizualizarea succesului, pentru a-ți amplifica motivația și încrederea. Cufundă-te în meditație pentru a găsi liniștea interioară și folosește jurnalizarea pentru a-ți ordona gândurile. Încheie cu afirmații pozitive și planificarea strategică a zilei, asigurându-te că fiecare acțiune te conduce spre obiectivele tale. Acest spațiu de transformare este cheia pentru a te elibera de rutina zilnică și a îmbrățișa o nouă modalitate de a trăi, unde fiecare dimineață te aduce cu un pas mai aproape de împlinirea personală și profesională. Alătură-te acestei aventuri de redescoperire și lasă fiecare zi să fie un nou început strălucitor.

În final

Acum este momentul când începem cu adevărat să aplicăm ceea ce am învățat. Recapitulăm principalele momente și lecții ale workshopului, reamintindu-ne de puterea și motivația de a ne optimizafiecare dimineață. Creăm un plan de acțiune personalizat, stabilind pași concreți pentru a integra aceste practici în rutina noastră. Este harta noastră personală spre o viață mai fericită și mai împlinită. Acesta nu e doar finalul workshopului, ci începutul unei noi etape în viața noastră. E momentul să punem în practică tot ce am învățat și să facem din fiecare dimineață o oportunitate de a ne îmbunătăți viața. E timpul să trăim fiecare zi la maxim, cu bucurie și determinare.

30 de Minute care Contează

Orientează-ți ziua cu scop și viziune de la primele ore.

De ce să particip?

Iată 5 motive pentru care să participi la acest eveniment

Îmbunătățirea stării de bine

Învață să îți începi fiecare zi cu o stare de bine, energie și claritate, prin adoptarea unor practici matinale care reduc stresul și cresc nivelul de fericire. Transformă rutina de dimineață într-un ritual care te încarcă și îți oferă o perspectivă pozitivă asupra vieții.

Cultivarea Recunoștinței și a optimismului

Descoperă puterea recunoștinței și a afirmațiilor pozitive pentru a-ți modela atitudinea și a îmbunătăți calitatea gândurilor. Acest eveniment te va învăța să apreciezi lucrurile mici și să vezi lumea într-o lumină mai pozitivă.

Clarificarea obiectivelor și intențiilor

Focalizează-te pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Workshopul îți va oferi uneltele necesare pentru a-ți clarifica intențiile și a-ți direcționa energia și atenția spre îndeplinirea obiectivelor personale și profesionale.

Dezvoltarea clarității și a focalizării mentale

Învață să-ți stabilești intenții clare și să te concentrezi pe obiectivele zilnice, îmbunătățindu-ți astfel productivitatea și realizările personale. Evenimentul te va ajuta să îți clarifici viziunea și să te focusezi pe ceea ce este cu adevărat important.

Crearea unui plan pentru dimineți inspirate

La finalul workshopului, vei pleca nu doar cu o înțelegere profundă a importanței dimineților în crearea unei zile de succes, ci și cu un plan personalizat care să te ghideze în transformarea fiecărei dimineți într-o experiență revigorantă și plină de sens.

"Am avut oportunitatea de a participa la mai multe workshopuri organizate de Cornel, dar 'Practicile dimineții aurii' au avut un impact deosebit asupra mea. Am învățat să valorific fiecare moment al dimineții, transformând-o într-o sursă de energie și inspirație pentru restul zilei. Cornel reușește să creeze o atmosferă caldă și primitoare, facilitând o experiență de învățare profundă și personală. Recomand cu căldură oricui să ia parte la aceste sesiuni, pentru a descoperi puterea transformațională a rutinelor de dimineață."
Anca
Contabil

Care este investiția ta?

Aceasta reprezintă o investiție în dezvoltarea ta personală și profesională. Pentru durata de 4 ore a workshopului, vei avea ocazia să explorezi și să aplici tehnici valoroase care îți vor transforma modul în care îți începi fiecare zi, impactând pozitiv întreaga ta viață.

Investiția ta

330

LEI

 • Accesul la cunoștințe specializate:
 • Vei beneficia de experiența și expertiza lui Cornel Gabriel Pasăre, un mentor dedicat care a ajutat sute de persoane să-și îmbunătățească calitatea vieții prin adoptarea unor practici matinale eficiente.
 •  
 • Materiale practice:
 • Vei primi resurse și materiale concepute pentru a te ghida în stabilirea și menținerea unei rutine de dimineață care să te susțină în atingerea obiectivelor personale și profesionale.
 •  
 • Interacțiune și networking:
 • Evenimentul îți oferă șansa de a întâlni și interacționa cu alți participanți care împărtășesc obiective similare de creștere și dezvoltare personală, creând oportunități valoroase de networking.
 •  
 • Suport continuu:
 • Investiția ta include și accesul la un grup de suport unde poți să împărtășești experiențe, să pui întrebări și să primești încurajări și sfaturi pe măsură ce aplici învățăturile din workshop în viața ta de zi cu zi.
"Am fost la mai multe seminarii ale lui Cornel Gabriel Pasăre, dar 'Practicile Dimineții Aurii' au avut cel mai mare impact asupra mea. Am învățat să îmi încep ziua cu energie și optimism, ceea ce mi-a îmbunătățit atât performanța profesională, cât și starea de bine personală. Cornel combină teoria cu practica într-un mod care te inspiră și te motivează. Orice curs al lui este o investiție valoroasă în propria persoană."
Andrei
Antreprenor

Întrebări generale

Iată căteva idei ce te pot ajuta să înțelegi mai bine acest eveniment

Vei învăța să-ți structurezi diminețile într-un mod care să te încarce cu energie, claritate și intenție pentru restul zilei. Vom acoperi tehnici de meditație, exerciții de recunoștință, stabilirea intențiilor zilnice, vizualizarea succesului, și cum să-ți creezi o rutină de dimineață care să susțină atingerea obiectivelor personale și profesionale.

Workshopul durează 6 ore și costul de participare este de 240 lei. Această investiție include accesul la toate materialele și exercițiile practice oferite pe parcursul evenimentului.

Evenimentul este ideal pentru oricine dorește să-și îmbunătățească calitatea vieții, să-și înceapă ziua cu mai multă energie și pozitivitate, și să-și atingă obiectivele cu mai multă eficiență. Indiferent dacă ești profesionist, student, părinte sau pur și simplu în căutarea unor modalități de a-ți îmbogăți rutina zilnică, vei găsi valoare în tehnicile și practicile prezentate.

Nu, nu este necesară nicio experiență anterioară. Workshopul este conceput pentru a fi accesibil și valoros indiferent de nivelul tău de experiență cu meditația sau mindfulness. Vei învăța tehnici fundamentale care pot fi adaptate pentru a se potrivi cu stilul tău de viață.

Tot ce ai nevoie este o atitudine deschisă și dorința de a învăța. Materialele de curs, inclusiv orice caiete de lucru sau resurse suplimentare, vor fi furnizate de organizatori. Este recomandat să porți haine confortabile pentru a te putea relaxa și a participa la exercițiile practice.

Te poți înscrie prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul nostru sau trimițând un e-mail la adresa de contact furnizată în anunțul evenimentului. După înscriere, vei primi toate detaliile necesare, inclusiv modalitățile de plată și informații suplimentare despre locație și program.

Da, oferim opțiuni de rambursare sau reprogramare pentru cei care nu pot participa din motive justificate. Detalii specifice vor fi oferite la înscriere.

Da un sens vieții tale

Transformă fiecare răsărit într-un nou început plin de sens.

CĂND

30 martie 2024

UNDE

On-line

CÂT

330 lei

Cum mă înscriu?

Urmând acești pași, te vei asigura că ești înscris(ă) corect și pregătit(ă) să participi la acest eveniment transformațional. Ne bucurăm să te avem alături în această călătorie de autodescoperire și îmbunătățire personală!

Accesează formularul de înscriere

Acceseaza formularul de la finalul acestei pagini

Completează formularul

Completează toate câmpurile necesare din formularul de înscriere online, inclusiv numele, adresa de e-mail, și orice alte informații solicitate.

Confirmarea înscrierii

După completarea formularului, vei primi un e-mail de confirmare a înscrierii care va include detalii despre modalitățile de plată.

Contact direct (opțional)

Pentru orice întrebări sau clarificări, poți contacta organizatorul, Cornel Gabriel Pasăre, direct prin telefon la numărul 0766 333 711 sau prin e-mail la adresa contact@cornelpasare.ro.

Data

mart. 30 2024
Expired!

Ora

10:00 am - 2:00 pm

Eveniment on-line

Locatie

On-line
Categorii

Facilitator

Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența pe web.