Cornel Gabriel Pasăre

Povestitor

Cornel Gabriel Pasăre
Telefon
+40766333711
Email
cornelpasare@gmail.com
Site
https://cornelpasare.ro/
QR Code

Data

nov. 16 2019

Ora

3:00 pm - 7:00 pm

Preț

200 ron

Recuperarea energiei prosperitatii

Începe o călătorie ce îți poate schimba viața

CORNEL GABRIEL PASĂRE

Recuperarea energiei prosperității din relația cu străbunii

Știai că ai o comoară foarte aproape de tine?

Mai mult decât atât … această comoară este chiar în interiorul tău. Cu ajutorul ei poți deschide porțile abundenței și ale prosperității și poți avea viața pe care o dorești.

Uneori este foarte dificil …

Blocaje financiare, cheltuieli masive, datorii restante, lipsa de flux financiar, stres și tensiune. 

Te poți confrunta cu unele dintre aceste provocări suficient de des încât ele să devină o sursă constantă de stres și tensiune. 

Probabil că ai căutat soluții, ai încercat și alte căi prin care să aduci prosperitatea în viața ta, ai experimentat numeroase metode și tehnici ce îți propun să deblochezi energia prosperității, însă, de cele mai multe ori, aceste metode au un caracter limitat și temporar, nefiind ancorate în mentalul nostru profund.

Asta până acum …

Știai că ai o comoară foarte aproape de tine?

Mai mult decât atât … această comoară este chiar în interiorul tău. Cu ajutorul ei poți deschide porțile abundenței și ale prosperității și poți avea viața pe care o dorești.

Însă, de foarte multe ori, această comoară este uitată, abandonată și părăsită pe culoarele uitării de sine. Această comoară interioară este sursa de putere personală, sursa informațiilor de care ai nevoie pentru a te organiza în această viață, este calea simplă și accesibilă către reușita personală.

Această comoară este MOȘTENIREA CLANULUI TĂU, este suma experiențelor familiei tale, a străbunilor tăi, energia și informația STRĂBUNILOR TĂI, linia ta de putere personală.

Însă, chiar dacă această sursă de putere personală există, nu înseamnă că avem acces la ea. Este nevoie de un proces, de cele mai multe ori foarte simplu și facil, prin care să devenim conștienți de prezența ei, este necesar să ne raportăm în mod potrivit la această resursă de putere personală și să o ACTIVĂM.

Și eu m-am luptat cu puterea străbunilor mei …

Multă vreme nu am înțeles această resursă de putere și înțelepciune, m-am luptat și am pus o mare rezistență neștiind cât de importantă este această conexiune, am trăit în această eroare de judecată și am suferit. Am crezut că moștenirea clanului meu este una grea, am avut impresia că istoria familiei mele a fost una extrem de provocatoare și că EU TREBUIE SĂ PLĂTESC PENTRU TOATE ACESTEA …

Însă am înțeles, într-un final, că această moștenire este o sursă nelimitată de putere și experiență, am ales să o privesc într-o manieră diferită și să o transform într-o comoară.

Iar acum vreau să iți arăt cum poți face același lucru, cum poți să te conectezi la puterea clanului tău pentru a debloca acele resurse de care ai nevoie pentru a trăi viața pe care o dorești.

Ce este acest eveniment și cum se desfășoară

Așa că îți propun un eveniment în care să te RECONECTEZI CU PUTEREA CLANULUI TĂU, să conștientizezi această resursă de înțelepciune și inspirație, să conștientizezi acele blocaje care te împiedică să ai acces la această putere și să eliberezi calea înțelepciunii, experienței, iubirii si puterii personale.

În acest eveniment ne centram, în mod particular, pe ENERGIA PROSPERITĂȚII, acea sursă de putere ce are nevoie de o atenție deosebită, sursă care, de foarte multe ori este blocată. 

Povestim despre:

Reconectarea cu puterea clanului nostru

 Recuperarea puterii personale

Conștientizarea blocajelor mentale legate de prosperitate

 Deblocarea energiei prosperității 

 Metode prin care să activăm energia prosperității pentru noi și pentru familia noastră

 Reconectarea cu energia PROSPERITĂȚII și facilitarea fluxului de energie pentru noi și pentru întreaga familie.

Evenimentul este structurat în două părți

În prima parte ne re-conectăm cu energia CLANULUI nostru, refacem acele legături delicate ce ne alimentează viața și puterea personală. Stabilizăm aceste conexiuni pentru a putea avea acces, rapid și eficient, la nelimitată resursă de putere și înțelepciune.

În a doua parte a evenimentului inițiem procesul de deblocare a fluxului de energie ce ne alimentează prosperitatea, conștientizarea blocajelor mentale ce ne opresc fluxul de prosperitate, ancorarea într-o realitate personală în care avem acces rapid la fluxul de prosperitate, energie, putere și iubire, ce vine de la străbunii noștri.

Cornel Gabriel Pasăre

Sunt Cornel Gabriel Pasăre și povestea mea începe cu mult timp în urmă, atunci când curiozitatea m-a purtat pe aripile ei către descoperirea acestei vieți. Primii mei profesori au fost părinții mei. Ei au fost prima lumină care m-a călăuzit și m-a ajutat să devin ceea ce sunt azi. 

Îi mulțumesc mamei mele de la care am învățat răbdarea, munca și onestitatea.

Îi mulțumesc tatălui meu de la care am învățat să fiu puternic și curajos.

Îi mulțumesc bunicii mele, care m-a crescut, de la care am învățat credința și speranța.

Mulțumesc tuturor străbunilor mei pentru lumina vieții care vine de la ei. 

Vă mulțumesc!

Ce se poate întâmpla dacă vii la curs …

Acest curs te ajută să devii conștient de puterea, înțelepciunea și prosperitatea ce vine, ca o moștenire, de la CLANUL tău. Ai oportunitatea de a te conecta cu această putere și de a debloca acele căi care sunt, încă, în stare de latență.

Mai mult decât atât, ai ocazia să:

 Te reconectezi cu sursa de putere a CLANULUI tău

Te pui în fluxul de energie, putere și prosperitate a familiei tale

Deblochezi căile prosperității pentru tine și familia ta

Devii conștient/ă de acel blocaje mentale ce îți blochează viața și fluxul prosperității

Aduci pacea și echilibrul în interiorul tău prin reconectarea cu o sursă de putere și înțelepciune de care nu știai până acum

Te bucuri de fluxul natural al PROSPERITĂȚII, lăsând înțelepciunea și experiența strămoșilor tăi să se manifeste natural

Te bucuri de această experiență umană, cu relaxare și detașare sănătoasă, știind că faci parte dintr-o linie de putere, iubire și înțelepciune.

Odată ce te reconectezi cu puterea CLANULUI tău, înțelegi de ce manifești, în această viața, anumite calități, înțelegi de ce te confrunți cu unele provocări financiare, înțelegi că ai acces rapid la sursa puterii tale interioare, poți face alegeri diferite, alegeri ce îți transformă viața în acord cu o nouă viziune.

Aceste noi decizii se bazează pe o nouă viziune, pe o nouă înțelegere și pe o nouă cale de a vedea lumea în care trăiești.

Această nouă viziune este una mult mai largă și include întreaga ta linie de putere, de iubire și de înțelepciune, include PUTEREA CLANULUI TĂU.

RECUPERAREA ENERGIEI PROSPERITĂȚII DIN RELAȚIA CU STRĂBUNII

Decide să faci o schimbare și începe o călătorie ce îți poate transforma viața

 

Agenda evenimentelor

UȘA MEA ESTE DESCHISĂ

Formular de contact

1
Te salut!
Click pe sageata pentru a intra în contact.
Powered by