Cornel Gabriel Pasăre

Povestitor

Cornel Gabriel Pasăre
Telefon
+40766333711
Email
cornelpasare@gmail.com
Site
https://cornelpasare.ro/
Metropol Building

Locația

Metropol Building
Str. Stefan Cel Mare 56, Etaj 1, Constanta
QR Code

Data

nov. 22 2019

Ora

5:30 pm - 8:00 pm

Preț

100 lei

Recuperarea PUTERII PERSONALE din relația cu străbunii

Începe o călătorie ce îți poate schimba viața

CORNEL GABRIEL PASĂRE

Recuperarea puterii personale din relația cu străbunii

Știai că ai o comoară foarte aproape de tine?

Mai mult decât atât … această comoară este chiar în interiorul tău. Cu ajutorul ei poți deschide porțile PUTERII PERSONALE și poți avea viața pe care o dorești.

ÎNCEPE O CĂLĂTORIE FASCINANTĂ ȘI

conectează-te cu puterea clanului tău

psihologia decodificată

De ce îți este greu?

De foarte multe ori viața este extrem de provocatoare, atunci când ne confruntăm cu nenumărate greutăți, blocaje, provocări și probleme ce par a nu se mai sfârși niciodată. 

Iar atunci când acestei provocări invadează întreaga noastră realitate, suntem forțați să găsim soluțiile potrivite pentru a le integra. Căutăm soluții, de cele mai multe ori, în sfera propriei realități, îmi spațiul nostru personal, în acord cu propria noastră înțelegere și experiență. Însă, de foarte multe ori, răspunsurile potrivite nevoilor noastre nu se găsesc în această zonă. Este nevoie să explorăm un teritoriul un nou, un teritoriul plin de resurse și de energie, în teritoriul care conține în interiorul său răspunsul la toate provocările noastre personale.

Iar acest teritoriu este conectat cu experiențele tuturor străbunilor noștri. Pentru că în interiorul nostru se găsește o comoară ce așteaptă să fie descoperită și folosită. Această comoară este RELAȚIA CU STRĂBUNI NOȘTRII.

Știai că ai o comoară foarte aproape de tine?

Mai mult decât atât … această comoară este chiar în interiorul tău. Cu ajutorul ei poți deschide porțile abundenței și ale prosperității și poți avea viața pe care o dorești.

Însă, de foarte multe ori, această comoară este uitată, abandonată și părăsită pe culoarele uitării de sine. Această comoară interioară este sursa de putere personală, sursa informațiilor de care ai nevoie pentru a te organiza în această viață, este calea simplă și accesibilă către reușita personală.

Această comoară este MOȘTENIREA CLANULUI TĂU, este suma experiențelor familiei tale, a străbunilor tăi, energia și informația STRĂBUNILOR TĂI, linia ta de putere personală.

Însă, chiar dacă această sursă de putere personală există, nu înseamnă că avem acces la ea. Este nevoie de un proces, de cele mai multe ori foarte simplu și facil, prin care să devenim conștienți de prezența ei, este necesar să ne raportăm în mod potrivit la această resursă de putere personală și să o ACTIVĂM.

Și eu m-am luptat cu puterea străbunilor mei …

Multă vreme nu am înțeles această resursă de putere și înțelepciune, m-am luptat și am pus o mare rezistență neștiind cât de importantă este această conexiune, am trăit în această eroare de judecată și am suferit. Am crezut că moștenirea clanului meu este una grea, am avut impresia că istoria familiei mele a fost una extrem de provocatoare și că EU TREBUIE SĂ PLĂTESC PENTRU TOATE ACESTEA …

Însă am înțeles, într-un final, că această moștenire este o sursă nelimitată de putere și experiență, am ales să o privesc într-o manieră diferită și să o transform într-o comoară.

Iar acum vreau să iți arăt cum poți face același lucru, cum poți să te conectezi la puterea clanului tău pentru a debloca acele resurse de care ai nevoie pentru a trăi viața pe care o dorești.

RECUPERAREA PUTERII PERSONALE DIN RELAȚIA CU STRĂBUNII

Ce este acest eveniment și cum se desfășoară

Decide să faci o schimbare și începe o călătorie ce îți poate transforma viața

În acest eveniment ne centrăm, în mod particular, pe PUTEREA PERSONALĂ și pe modul în care putem să o recuperăm și să o folosim pentru aduce mai departe moștenirea clanului nostru.

Povestim despre:

» RECONECTAREA CU PUTEREA CLANULUI nostru și alinierea cu energia sa

» Conștientizarea blocajelor mentale legate de propria noastră familie

» Deblocarea PUTERII PERSONALE și modul în care o putem folosi pentru a duce mai departe moștenirea familiilor noastre

» Recuperarea puterii personale din TRAUME ȘI CONFLICTE ce nu ne aparțin.

» Elixirul relațional sau cum să aducem liniștea și pacea in relațiile noastre de familie.

În prima parte ne re-conectăm cu energia CLANULUI nostru, refacem acele legături delicate ce ne alimentează viața și puterea personală. Stabilizăm aceste conexiuni pentru a putea avea acces, rapid și eficient, la nelimitată resursă de putere și înțelepciune.

În a doua parte a evenimentului inițiem procesul de deblocare a fluxului de energie ce ne alimentează puterea personală, conștientizarea blocajelor mentale ce ne opresc fluxul acestei puteri, ancorarea într-o realitate personală în care avem acces rapid la această putere, energie și iubire, ce vine de la străbunii noștri.

Așa că îți propun un eveniment în care să te RECONECTEZI CU PUTEREA CLANULUI TĂU, să conștientizezi această resursă de înțelepciune și inspirație, să conștientizezi acele blocaje care te împiedică să ai acces la această putere și să eliberezi calea înțelepciunii, experienței, iubirii și puterii personale.

În acest eveniment ne centrăm, în mod particular, pe PUTEREA PERSONALĂ, acea sursă de putere ce are nevoie de o atenție deosebită, sursă care, de foarte multe ori este blocată

Sunt Cornel Gabriel Pasăre și povestea mea începe cu mult timp în urmă …

 

… atunci când curiozitatea m-a purtat pe aripile ei către descoperirea acestei vieți. Primii mei profesori au fost părinții mei. Ei au fost prima lumină care m-a călăuzit și m-a ajutat să devin ceea ce sunt azi. 

Îi mulțumesc mamei mele de la care am învățat răbdarea, munca și onestitatea.

Îi mulțumesc tatălui meu de la care am învățat să fiu puternic și curajos.

Îi mulțumesc bunicii mele, care m-a crescut, de la care am învățat credința și speranța.

Mulțumesc tuturor străbunilor mei pentru lumina vieții care vine de la ei. 

Vă mulțumesc!

RECUPERAREA PUTERII PERSONALE DIN RELAȚIA CU STRĂBUNII

Ce se întâmplă dacă vii la curs …

Decide să faci o schimbare și începe o călătorie ce îți poate transforma viața

Acest curs te ajută să devii conștient de puterea, înțelepciunea și prosperitatea ce vine, ca o moștenire, de la CLANUL tău. Ai oportunitatea de a te conecta cu această putere și de a debloca acele căi care sunt, încă, în stare de latență.

Mai mult decât atât, ai ocazia să:

» Te reconectezi cu sursa de putere a CLANULUI tău

» Te pui în fluxul de energie, putere și înțelepciune al familiei tale

» Devii conștient/ă de acele blocaje mentale ce îți afectează viața și fluxul de putere personală

» Aduci pacea și echilibrul în interiorul tău prin reconectarea cu o sursă de putere și înțelepciune de care nu știai până acum

» Te bucuri de fluxul natural al PUTERII PERSONALE, lăsând înțelepciunea și experiența strămoșilor tăi să se manifeste natural

» Te bucuri de această experiență umană, cu relaxare și detașare sănătoasă, știind că faci parte dintr-o linie de putere, iubire și înțelepciune.

Odată ce te reconectezi cu puterea CLANULUI tău, înțelegi de ce manifești, în această viață, anumite calități, înțelegi de ce te confrunți cu unele provocări particulare, înțelegi că ai acces rapid la sursa puterii tale interioare, poți face alegeri diferite, alegeri ce îți transformă viața în acord cu o nouă viziune.

Aceste noi decizii se bazează pe o nouă viziune, pe o nouă înțelegere și pe o nouă cale de a vedea lumea în care trăiești.

Această nouă viziune este una mult mai largă și include întreaga ta linie de putere, de iubire și de înțelepciune, include PUTEREA CLANULUI TĂU.

vino la eveniment!

RECUPERAREA PUTERII PERSONALE DIN RELAȚIA CU STRĂBUNII

Decide să faci o schimbare și începe o călătorie ce îți poate transforma viața

Detalii administrative și înscriere

Când: Vineri 22 noienbrie 2019

Unde: Metropol Building, Metropol BuildingCladirea Metropol, Str. Stefan Cel Mare 56, Etaj 1, 

Cât durează: Între 17.30 și 20.00

Investiția: 100 lei

Date de contact: 0766 333 711 sau formularul de contact sw mai jos

CORNEL GABRIEL PASĂRE

UȘA MEA ESTE DESCHISĂ

Formular de contact

1
Te salut!
Click pe sageata pentru a intra în contact.
Powered by