Skip links

Transformă provocările în oportunități de creștere cu FLOW Mastery Group

FLOW

mastery group

Imaginează-ți un loc unde dezvoltarea personală se întâlnește cu relaxarea și unde provocările devin oportunități de creștere.
Acesta este grupul FLOW mastery

Flow este starea de grație unde efortul se dizolvă și tu devii unul cu momentul prezent.

Descoperă cum să navighezi prin provocările zilnice cu o eleganță remarcabilă și o eficiență simplă. Această abordare îți permite să dezvolți o coeziune profundă între minte, corp și spirit, oferindu-ți instrumentele necesare pentru a aduce echilibru în toate sferele existenței tale. Învață modalități prin care acest echilibru poate transforma radical modul în care interacționezi cu lumea din jur.

Dezvoltarea personală este o călătorie, nu o destinație. Călătorește alături de noi!

Trăiește în armonie

În FLOW, înveți să navighezi provocările cotidiene cu grație și eficiență, cultivând armonie între minte, corp și spirit. Află cum echilibrul poate transforma fiecare aspect al vieții tale.

Deblochează-ți energia

Descoperă cum să-ți canalizezi energia pentru a-ți îmbunătăți concentrarea, vitalitatea și bunăstarea generală.

Găsește-ți pace în haos

Învață să navighezi prin complexitatea vieții cu grație și liniște, păstrându-ți calmul și centrarea, chiar și în cele mai agitate momente, îmbunătățindu-ți astfel calitatea vieții și claritatea mentală

Imaginează-ți

că poți transforma fiecare provocare într-o oportunitate de creștere, învățând să navighezi prin viață cu eleganță și grație ...

De ce FLOW mastery?

Grupul FLOW mastery group este o investiție în tine însuți. Prin participarea la sesiunile noastre, îți dedici timp pentru a te îngriji de tine și de nevoile tale de dezvoltare personală. Este un pas important în călătoria ta de autodezvoltare și un mod excelent de a-ți îmbunătăți calitatea vieții.

Ai acces la expertiză & resurse

Participând la activitățile FLOW mastery group , vei avea acces la expertiză și cunoștințe valoroase. În cadrul grupului vei avea acces la o varietate de resurse valoroase, inclusiv materiale de studiu, exerciții practice și provocări care te vor ajuta să îți îmbunătățești abilitățile și cunoștințele.

Dezvoltarea unui mindset pozitiv

În cadrul grupului, vei avea ocazia să lucrezi asupra mindsetului tău, să îți dezvolți o atitudine pozitivă și să îți îmbunătățești abilitățile de rezolvare a problemelor. Un mindset pozitiv te poate ajuta să te simți mai fericit, mai împlinit și mai capabil să atingi obiectivele tale.

Investești în tine însuți

Participând la FLOW mastery group faci o investiție valoroasă în dezvoltarea ta personală și în bunăstarea ta. Este o oportunitate de a-ți dedica timp pentru a te îngriji de tine și de nevoile tale de dezvoltare personală.

Oricine dorește să își îmbunătățească calitatea vieții, să descopere noi strategii de autocunoaștere și să cultive o stare de bine continuă. FLOW mastery group  este deschis pentru toți cei care sunt în căutarea unei comunități de suport pentru creștere personală și dezvoltare.

Întâlnirile noastre includ o combinație de discuții interactive, exerciții de mindfulness, practici de relaxare și sesiuni de energizare. Scopul este de a oferi fiecărui membru instrumentele și cunoștințele necesare pentru a atinge o stare de 'flow' și a trăi o viață plină de sens și satisfacție

Filosofia noastră se bazează pe convingerea că fiecare persoană poate accesa o stare de 'flow' - o stare de armonie și eficiență maximă - prin autocunoaștere, practică și susținere reciprocă. Scopul nostru este de a facilita această călătorie pentru fiecare membru, promovând creșterea personală, echilibrul și fericirea.

Pentru a te alătura, te invităm să ne contactezi prin email sau telefon. Vom avea o scurtă discuție pentru a înțelege nevoile și așteptările tale, urmată de o introducere în filosofia și activitățile grupului. Suntem entuziasmați să te cunoaștem și să te îndrumăm pe calea ta către creștere.

Participarea la grupul FLOW mastery group necesită o contribuție lunară de 220 lei, care acoperă toate sesiunile lunare, materialele suport și accesul la comunitatea noastră online. Această investiție în tine însuți este un pas către o viață mai echilibrată și împlinită.

Da, oferim opțiunea de participare exclusiv online asigurând flexibilitate și accesibilitate pentru toți membrii.

Pentru a te conecta online, ai nevoie doar de un link de conectare, fără a instala programe specifice. Poți accesa acest link direct de pe telefon, tabletă sau computer, asigurându-te că dispozitivul tău este conectat la internet. Acest proces simplifică accesul la servicii online, facilitând conectarea rapidă și eficientă indiferent de dispozitivul folosit.

Participanții vor experimenta o creștere semnificativă a vitalității, o îmbunătățire a echilibrului emoțional și mental, și vor învăța strategii eficiente de gestionare a stresului. Mai mult, vei fi parte dintr-o comunitate susținătoare, unde fiecare membru este dedicat creșterii personale și reciproce.

CĂND

Întâlnirile grupului FLOW mastery sunt programate să aibă loc în fiecare zi de luni, între orele 19.00 și 20.30. Această programare este gândită pentru a oferi membrilor posibilitatea de a începe săptămâna cu o activitate care îi îmbogățește și îi relaxează.

UNDE

Sesiunile grupului FLOW mastery sunt concepute pentru a oferi maximă flexibilitate și accesibilitate membrilor noștri. Prin urmare, organizăm întâlnirile noastre în format on-line.

CÂT

Costul de 220 lei pe lună acoperă participarea la toate sesiunile săptămânale, accesul la materialele didactice și resursele online, precum și suportul continuu din partea comunității și a facilitatorilor.

Colaborarea mea cu Cornel Gabriel Pasăre a fost o experiență extraordinară, chiar dacă nu am participat direct în grupul FLOW mastery. Prin consilierea și workshopurile la care am avut onoarea să particip, am cunoscut un profesionist dedicat, cu o capacitate remarcabilă de a transmite cunoștințe și de a inspira. Abilitățile lui de a facilita dezvoltarea personală și profesională sunt excepționale.

Recomand cu încredere serviciile lui Cornel oricui caută o transformare autentică și profundă.

Anca

Anca

Contabil

Înțeleg că ai putea avea întrebări suplimentare sau ai putea dori mai multe detalii despre grupul FLOW mastery group . Sunt aici pentru a te ajuta și a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua cea mai bună decizie.

Pentru a face acest lucru cât mai ușor și convenabil pentru tine, te invit să mă contactezi direct pe WhatsApp. Acesta este un mod rapid și eficient de a comunica, permițându-ne să avem o conversație directă și personală.

Pentru a ne conecta pe WhatsApp apasă pe butonul din dreapra jos

Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența pe web.