Te salut!

Eu, Cornel Gabriel Pasăre, vreau să te ajut să îți transformi viața, în acord cu propria ta viziune și să îți manifești propriul potențial, să depășești blocajele mentale și emoționale, astfel încât viața ta să fie mai simplă și mai ușoară.

Poți face acest lucru dacă înțelegi modul în care funcționezi la nivel mental, la nivelul credințelor și convingerilor tale, dacă înțelegi modul în care mentalul nostru funcționează în relație cu emoțiile și corpul fizic, dacă ai acces la anumite instrumente cu care poți lucra la această transformare personală.

Pasiunea mea pentru psihologie și felul în care propria noastră minte, în conexiune cu emoțiile și corpul fizic, funcționează, mă animă și mă motivează să explorez și să studiez, din ce în ce mai mult, căile prin care ne putem transforma viața noastră și a celor de lângă noi.

O experiență complexă la nivel profesional, consolidată de o vastă experiență personală, au generat un context special și o combinație unică între formările profesionale formale, ca psihoterapeut (membru în Colegiul Psihologilor din România), storyteller (povestitor) și formările nonformale, ca instructor acreditat Tai Chi, Professional life coach, NLP master, iar această combinație specială, între cunoaștere și experiență, a devenit o sursă profundă de creativitate și suport pentru cei cu care colaborez.

Mi-am propus ca prin ceea ce fac să aduc o schimbare semnificativă în realitatea acelora care se confruntă cu blocaje mentale sau emoționale și a acelor persoane care, în mod real, doresc o transformare calitativă a vieții. Pentru ca fiecare dintre noi merităm să avem o viață împlinită, fericită și prosperă. Însă pentru asta avem nevoie de o anumită înțelegere și de o serie de instrumente cu ajutorul cărora să ne modelăm întreaga realitate personală

Lipsa de viziune, lipsa de încredere, lipsa de curaj, ceața mentală și emoțională, lipsa de putere, indecizia, amânarea, frustrarea, furia, frica … sunt, de cele mai multe ori, piedicile ce stau în calea unei vieți împlinite și prospere. 

Însă … există și o altă cale de a înțelege și a integra toate aceste provocări.

Eu am sa te învăț cum sa faci din toate aceste provocări, resurse valoroase, am să te ajut să transformi toate aceste blocaje în comori prețioase, în consilieri care îți arată adevăratul tău drum către viața pe care o dorești.

Dincolo de aceste provocări, folosind în mod potrivit anumite instrumente specifice, ai șansa unei vieți împlinite, o viață în care să te bucuri de fiecare zi, o viață pe care TU SĂ O MODELEZI în acord cu voința profundă a sufletului tău, o viață pe care să o trăiești conștient și liber.

Dacă simți că este timpul pentru o astfel de schimbare în viața ta, dacă crezi că ai nevoie de de un anumit suport personal pentru a face această schimbare și pentru a menține rezultatele obținute, dacă vezi în ceea ce ți-am povestit o soluție la provocările tale și dacă ești pregătit pentru o viață mai bună și mai ușoară … eu sunt alături de tine.

Cu prietenie.

Cornel Gabriel Pasăre

 

Cornel Pasare este nu numai „o minte deschisa” ci si un „suflet deschis”. Colaborarile profesionale cu el mi-au adus experiente de crestere si putere. Daca aveti nevoie de un profesionist care sa „puna punctul pe i” si sa va determine sa pasiti cu incredere pe drumul dumneavoastra va puteti baza pe Cornel Pasare.

Laura Ghiţă

Psihotereapeut & Facilitator Constelatii de familie, Psihoterapeut & fondator Inner Connection

Gabriel a reusit sa trezeasca in mine setea de cunostere, de a cerceta mai mult, dincolo de aparentul normal. Are el stilul lui foarte special de a invalui orice invatatura in haine de poveste si de a te face sa il asculti cu ochii mari si mirati de copil. Orice prilej de intalnire cu el pentru mine e o bucurie, abia astept sa „deschida” cufarul cu intelepciuni si mistere si sa stam la povesti.

Alina Alexandrov

CEO, Owner, Vegan and Raw Food Chef la Pofta de Verde, Chef la Pofta de Verde / Vegan and Raw Food - Pofta de verde

“Impreuna am lucrat la cursul REINVENTEAZA-TE si am putut descoperi o persoana deschisa, onesta si directa. Daca apreciezi sinceritatea unui vorbitor intalneste-l pe Cornel Pasare si vei descoperi noi modalitati de a comunica simplu si eficient cu tine. Si sa nu te astepti ca se va opri aici …”

Cornel Marcu

Trainer NLP & Fondator Mind Evolution / Mind Evolution, Mind Evolution / Mind Evolution

Îmi face o deosebită plăcere să fiu în postura de a-l recomanda pe psihoterapeutul Cornel Pasăre cu toată căldura. Cornel Pasăre, a dat dovadă, în primul rând, de o capacitate de adaptare foarte rapidă la un mediu de lucru nou şi solicitant, cum este televiziunea. Şi-a însuşit cu flexibilitate regulile tehnice şi de producţie ale unei emisii TV. A dovedit că stăpâneşte o paletă largă de cunoştinţe în domeniul psihologiei şi psihoterapiei prin abordarea detaliată a multor subiecte propuse atât de mine, în calitate de producător, cât şi de publicul telespectator care adresau constant întrebări din diferite segmente ale vieţii lor unde se confruntau cu dificultăţi.

Mihaela Olariu

Producător TV & Specialist marketing, Neptun TV

Pin It on Pinterest

Share This