Îți poți asuma o provocare? Cornel Gabriel Pasăre 13 septembrie 2021
Îți poți asuma o provocare?

Provocările sunt oportunități excelente de a ne descoperii pe sine, de a ne șlefui, de a ne întării voința și a ne propulsa la un nou nivel. Provocările ne însoțesc întreaga viață și sunt, de cele mai multe ori, profesorii noștri ce ne oferă șansa de a ne perfecționa, de a devenii mai buni, mai înțelepți, mai prezenți. Dincolo de provocările spontane, apărute în viața noastră în momente neașteptate și neplanificate, există provocări conștiente, programate și organizate de către noi înșine. Aceste provocări au darul de a ne stimula, iar beneficiul lor major este acela că sunt sub strictul nostru control.
O astfel de provocare poate fi o bună cale prin care să ne formăm noi obiceiuri, o metodă potrivită prin care să introducem în viața noastră căi noi de acțiune prin care să ne rafinăm și evoluăm rapid.

Ritualul matinal poate fi privit, pentru o perioadă de timp, ca o provocare personala. Asta deoarece unele dintre obiceiurile pe care dorim să le introducem în rutina matinală, au nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a se stabiliza și pentru a deveni parte din comportamentul personal. O provocare personală pe o perioadă de câteva săptămâni poare fi o cale extrem de eficientă, dar și provocatoare, prin care poți să treci la un alt nivel de funcționare al ființei tale.
Îți recomand să îți stabilești o rutină matinală clară și precisă, o perioadă de timp alocată zilnic acestei rutine matinale și o perioadă (de minim 21 de zile) în care să exersezi cu perseverență și răbdare toate tehnicile și exercițiile propuse. O astfel de abordare necesită o voință puternică și un grad ridicat de hotărâre, însă este una dintre cele mai eficiente metode prin care ai oportunitatea de a evolua rapid și stabil.

Stabilește ceea ce ai de făcut, planifică cu grijă și acționează cu hotărâre și energie!

Fragment din cartea “Te-ai trezit! Ce urmează?” – descarcă întreaga carte aici 

Scrie un comentariu
Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − six =