-100%

7 minute pentru relaxare

0,00 lei45,00 lei

CALEA SIMPLĂ ŞI UŞOARĂ PRIN CARE POŢI SĂ ÎŢI GĂSEŞTI ECHILIBRUL INTERIOR


 

Starea de relaxare face parte din firescul ființei noastre, ea este parte componentă a unui sistem profund prin care, fiecare dintre noi, ne regăsim echilibrul interior. După fiecare situație stresantă, după fiecare conflict fizic, mental sau emoțional, după fiecare situație tensionată, avem nevoie să ne relaxăm. Însă, de foarte multe ori, uităm sau ignorăm această activitate care, pentru foarte multe persoane, nu pare a fi importantă.

Lipsa relaxării duce la acumularea unor tensiuni somatice, corporale, mentale și emoționale, tensiuni ce pot, pe termen lung, să genereze profunde disfuncții interne. Motiv pentru care, fiecare dintre noi, avem nevoie de relaxare.

Chiar dacă uneori ignorăm această activitate acum avem oportunitatea de a ne bucura de toate beneficiile pe care starea de relaxare le aduce. Unele persoane afirmă că întâmpină anumite dificultăți atunci când doresc să se relaxeze, acest lucru este datorat unei lipse de antrenament și a unor tensiuni mentale exagerate. Însă există o soluție extrem de simplă și eficientă, o soluție pe care o poți folosi și tu.

De cât timp crezi că ai nevoie pentru a te relaxa?

Eu îți propun 7 minute.

Descriere

Ai trecut prin experiența unei zile pline, o zi în care mintea a fost ocupată cu rezolvarea tuturor provocărilor apărute. O zi plină de stres, de îngrijorare și de gânduri parazite. O astfel de zi îți consumă o cantitate însemnată din resursele personale.

După o astfel de zi te simţi obosit, lipsit de energie, stresat şi abătut, fără a mai fi disponibil pentru alte activităţi. Aceste zile sunt foarte des prezente în viaţa noastră.

Însă există o soluţie. Iar această soluţie este simplă şi uşor de aplicat…

ȘTIAI CĂ POȚI SĂ TE RELAXEZI ÎN NUMAI 7 MINUTE?

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care își spune părerea “7 minute pentru relaxare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 11 =

Te poate interesa si asta

×

TE SALUT!

Alege unul dintre reprezentanții noștri de mai jos pentru a conversa pe WhatsApp sau trimite un e-mail la contact@cornelpasare.ro

 

Îți mulțumesc!

× Cu ce te pot ajuta?