O SCRISOARE PENTRU TINE

Aceasta este o scrisoare pentru tine, o asigurare a prezenței mele alături de tine. În calitate de terapeut, îmi dedic timpul și energia pentru a te susține în călătoria ta. Înțeleg că fiecare persoană este unică și se confruntă cu propriile sale provocări, iar eu sunt aici pentru a te ajuta să navighezi prin acestea.

Îți scriu această scrisoare pentru a-ți împărtăși misiunea mea profesională, în calitate de psiholog, psihoterapeut și life coach. 

Scopul meu principal este să te sprijin în descoperirea și dezvoltarea resurselor tale interioare, să te însoțesc în călătoria spre împlinirea personală și să creez un spațiu sigur și înțelegător în care să te simți validat și încurajat în fiecare pas al evoluției tale.

În îndeplinirea acestei misiuni, am stabilit următoarele angajamente:

  1. Empatie și Înțelegere: Fiecare colaborare va fi bazată pe empatie, respect și înțelegere reciprocă. Îmi voi dedica timpul și energia pentru a te asculta cu atenție și a te înțelege, astfel încât să te pot sprijini în cel mai eficient mod posibil.

  2. Strategii Personalizate: Voi aplica cunoștințele și experiența mea în psihologie, NLP și dezvoltare personală pentru a-ți oferi strategii personalizate și soluții practice care să-ți îmbunătățească viața și să te ajute să-ți atingi obiectivele.

  3. Mediu Sigur și Înțelegător: Voi crea o atmosferă caldă și prietenoasă în care să te simți confortabil să-ți exprimi gândurile, sentimentele și preocupările, fără teama de a fi judecat sau respins.

  4. Profesionalism și Etică: Mă voi asigura că abordarea mea este mereu profesionistă și etică, respectând confidențialitatea și integritatea ta în tot ceea ce facem împreună.

  5. Parteneriat Activ: Voi fi un partener activ în colaborarea noastră, încurajându-te să explorezi noi perspective și să te confrunți cu provocările vieții într-un mod constructiv și încrezător.

  6. Feedback Constructiv: Voi oferi feedback onest și constructiv, care să te ajute să crești și să înveți din experiențele tale.

  7. Sprijin în Gestionarea Stresului: Îmi voi folosi abilitățile de comunicare și conștientizare pentru a-ți oferi sprijin în gestionarea stresului, anxietății și a îndoielilor, astfel încât să te poți bucura de o viață echilibrată și armonioasă.

  8. Dezvoltarea Relațiilor: Voi fi alături de tine în explorarea și dezvoltarea relațiilor personale și profesionale, ajutându-te să-ți cultivi puterea personală și să te conectezi cu ceilalți într-un mod autentic și împlinitor.

  9. Adaptare la Nevoile Tale: Îmi voi adapta metodele și tehnicile la nevoile și ritmul tău de învățare și evoluție, respectând individualitatea și unicitatea ta.

  10. Aliat de Încredere: Voi fi un aliat de încredere în călătoria ta pe drumul dezvoltării personale, susținându-te și îndrumându-te spre atingerea potențialului tău maxim și trăirea vieții la cel mai înalt nivel.

Îți mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acorzi și sunt onorat să te însoțesc în această călătorie.

Cornel Gabriel Pasăre

Sunt aici pentru tine​

Îți propun să pornim împreună într-o călătorie care are potențialul de a transforma viața ta într-o experiență plină de succes, bucurie și împlinire. Sunt aici, dedicat în întregime susținerii tale, gata să te îndrum cu empatie și înțelegere, astfel încât să îți poți atinge potențialul maxim și să trăiești viața la cel mai înalt nivel.

Te invit cu sinceritate și entuziasm să începem această colaborare, o colaborare care promite să fie plină de satisfacție și împlinire interioară.

 

Psihoterapeut, life coach, autor și povestitor
Cornel Gabriel Pasare
Cornel Gabriel Pasare