Cabinet Individual de Psihologie

PROGRAMĂRI

Acum ai un spațiu sigur și de încredere pentru a explora și
integra provocările tale personale...

Sesiunile de consiliere se desfășoară EXCLUSIV ON-LINE

NOTĂ IMPORTANTĂ!

În calitate de profesionist dedicat și responsabil, doresc să menționez că domeniul meu de expertiză are anumite limite. Din acest motiv, nu pot oferi sprijin adecvat persoanelor care se află sub tratament psihiatric.

Pentru cei aflați în această situație, recomandarea mea este să colaboreze cu un specialist care lucrează în tandem cu medicul psihiatru, asigurând astfel un tratament integrat și eficient. Înțelegerea și respectarea acestor limite este esențială pentru a oferi servicii de înaltă calitate și pentru a menține sănătatea și bunăstarea clienților noștri.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă doresc succes în parcursul terapeutic.

Înainte de a stabili o întâlnire pentru sesiunile noastre de consultanță, doresc să vă furnizez câteva detalii eseníale. Acestea vă vor ajuta să vă asigurați că alegeți calea cea mai adecvată pentru nevoile dumneavoastră.

Consilierea psihologică poate fi ideală pentru dumneavoastră dacă:

  1. Sunteți dispus(ă) să vă angajați într-un proces care poate dura mai mult sau mai puțin timp, în funcție de situația personală. Transformarea personală poate fi un drum provocator și necesită răbdare și perseverență.

  2. Sunteți gata să vă asumați responsabilitatea pentru acest proces de transformare, conștientizând că implică atât resurse psihologice (răbdare, toleranță, flexibilitate, dorința de schimbare, motivație, determinare) cât și resurse financiare.

  3. Sunteți pregătit(ă) să explorați aspectele provocatoare ale realității personale și să depășiți barierele care vă împiedică să avansați în prezent.

  4. Sunteți deschis(ă) să depuneți eforturi constante și susținute pentru a face față provocărilor personale, înțelegând că beneficiați de sprijinul unui consilier pentru a vă ghida în plan mental și emoțional.

Abordarea acestei călătorii cu o atitudine deschisă și angajată vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate și să trăiți o viață mai împlinită și armonioasă.

Consilierea psihologică s-ar putea să nu fie cea mai potrivită alegere pentru dumneavoastră dacă:

  1. Aveți așteptări nerealiste în privința rezultatelor consilierii, cum ar fi soluționarea rapidă a unor situații critice, evitarea responsabilității personale, învinovățirea și responsabilizarea altor persoane, sau lipsa de implicare în procesul transformării personale.

  2. Nu sunteți pregătit(ă) să vă asumați în totalitate procesul de transformare personală.

  3. Nu dispuneți de suficiente resurse psihologice (răbdare, toleranță, flexibilitate, dorința de schimbare, motivație, determinare) sau resurse financiare care să susțină acest proces pe termen lung.

  4. Credeți că rolul consilierului sau terapeutului este să „rezolve situația” în loc să înțelegeți că este vorba despre un proces colaborativ, în care consilierul oferă îndrumare și sprijin, dar succesul depinde în mare măsură de implicarea și efortul personal.

Dacă vă regăsiți în aceste situații, este posibil să fie necesară o abordare diferită sau o autoevaluare a așteptărilor și atitudinilor dumneavoastră. 

Dacă sunteți pregătit(ă) să vă angajați într-un proces personal de creștere și dezvoltare, vă invităm să completați formularul de mai jos.

Vă rugăm să rețineți că, în prezent, toate sesiunile de consiliere se desfășoară exclusiv în format online. Acest lucru ne permite să vă oferim sprijinul și resursele necesare într-un mediu sigur și confortabil, indiferent de locația dumneavoastră.