Skip links

Cabinet Individual de Psihologie

PROGRAMĂRI

Acum ai un spațiu sigur și de încredere pentru a explora și integra provocările tale personale...

Sesiunile de consiliere se desfășoară EXCLUSIV ON-LINE

Înainte de a stabili o întâlnire pentru sesiunile noastre de consultanță, doresc să vă furnizez câteva detalii esențiale. Acestea vă vor ajuta să vă asigurați că alegeți calea cea mai adecvată pentru nevoile dumneavoastră.

Consilierea psihologică s-ar putea să nu fie cea mai potrivită alegere pentru dumneavoastră dacă:

Aveți așteptări nerealiste în privința rezultatelor consilierii, cum ar fi soluționarea rapidă a unor situații critice, evitarea responsabilității personale, învinovățirea și responsabilizarea altor persoane, sau lipsa de implicare în procesul transformării personale.

Un alt factor important este rezistența la schimbare. Chiar și când oamenii recunosc necesitatea unei schimbări, frica de necunoscut sau disconfortul de a renunța la comportamente familiare poate să împiedice progresul. Acest aspect al terapiei este adesea unul dintre cele mai dificile, deoarece impune confruntarea cu părți ale sinelui pe care poate preferăm să le ignorăm sau să le minimalizăm.

Nu dispuneți de suficiente resurse psihologice (răbdare, toleranță, flexibilitate, dorința de schimbare, motivație, determinare) sau resurse financiare care să susțină acest proces pe termen lung.

Credeți că rolul consilierului sau terapeutului este să „rezolve situația” în loc să înțelegeți că este vorba despre un proces colaborativ, în care consilierul oferă îndrumare și sprijin, dar succesul depinde în mare măsură de implicarea și efortul personal.

Abordarea acestei călătorii cu o atitudine deschisă și angajată vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate și să trăiți o viață mai împlinită și armonioasă.

Consilierea psihologică este potrivită pentru dumneavoastră dacă:

Sunteți dispus(ă) să vă angajați într-un proces care poate dura mai mult sau mai puțin timp, în funcție de situația personală. Transformarea personală poate fi un drum provocator și necesită răbdare și perseverență.

Sunteți pregătit(ă) să explorați aspectele provocatoare ale realității personale și să depășiți barierele care vă împiedică să avansați în prezent.

Sunteți gata să vă asumați responsabilitatea pentru acest proces de transformare, conștientizând că implică atât resurse psihologice (răbdare, toleranță, flexibilitate, dorința de schimbare, motivație, determinare) cât și resurse financiare.

Sunteți deschis(ă) să depuneți eforturi constante și susținute pentru a face față provocărilor personale, înțelegând că beneficiați de sprijinul unui consilier pentru a vă ghida în plan mental și emoțional.

Vă rugăm să rețineți că, în prezent, toate sesiunile de consiliere se desfășoară exclusiv în format online

 Acest lucru ne permite să vă oferim sprijinul și resursele necesare într-un mediu sigur și confortabil, indiferent de locația dumneavoastră.

Site-ul nostru folosește cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența pe web.