Consultanță personală

Psihoterapie

Psihoterapia vă oferă oportunitatea de a conştientiza şi integra o paletă largă a provocărilor personale şi de cuplu. În Cadrul Cabinetului puteţi beneficia de o largă gamă de servicii psihologice, de la psihoterapie individuală, la psihoterapie de grup, trecând prin consiliere de cuplu şi ajungând la procesele dezvoltării personale. Vă propun o serie de servicii care acoperă toate ariile vieţii: viaţa personală, viaţa relaţională, viaţa socială.

Aceste servicii profesionale se referă la:

– terapie Ericksoniană, terapia adicţiilor, consultaţii terapeutice în depresie, anxietate, atacuri de panică, psihosexologie, acompaniere în perioade de schimbări şi tranziţii, acompaniere în perioade de doliu, furie excesivă sau iritabilitate, probleme de relaţionare, sentimente de vinovăţie, experienţe traumatice neintegrate, tulburări alimentare şi ale imaginii corporale, dificultăţi legate de somn etc.

Pentru a stabili detaliile unei sesiuni de consultanţă (Constanţaşi Bucureşti) poţi face programarea la:

tel: 0766-333-711

Pentru orice alte detalii sau intrebări suplimentare vă recomand să folosiţi formularul de contact direct, sau să accesați pagina dedicata Cabinetului Individual de Psihologie – Cornel Pasăre

Vă mulţumesc şi vă stau la dispoziţie.

 

Psihoterapie CGP sign black

1
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - Cornel Gabriel Pasăre

Consultatii la Cabinet sau on-line.
Zilnic de la 7.00 la 23.00

Click pe iconita de Whatsapp si putem comunica foarte usor.
Powered by