Percepția realității tale se poate transforma semnificativ atunci când devii, total și necondiționat, recunoscător pentru ceea ce ești, ceea ce ai și ceea ce primești. Pentru că stare de recunoștință este una dintre cele mai rafinate stări ale conștiinței umane, ea având o putere alchimică prin care ne poate transforma întreaga realitate. Prin simplul fapt că ne direcționăm, în mod voit și conștient, atenția asupra a ceea ce avem, a ceea ce suntem și a ceea ce viața ne oferă, conștiința noastră se modelează în acord cu starea de bine, cu bucuria și cu recunoștința. În acest mod simplu, pas cu pas, zi după zi, putem să ne transformăm întreaga realitate, simplu, blând și ușor.

Un exercițiu, extrem de simplu și deosebit de eficient, aproape banal, este acela de a spune „MULȚUMESC!” de cât mai multe ori, în fiecare zi. Un simplu „MULȚUMESC” , dincolo de banalul său aparent, spus într-o manieră trează și conștientă, ne aduce, în mod spontan, o stare de bine și de bucurie interioară.

Recunoștința, exersată, practicată și conștientizată, este una dintre cele mai simple și mai directe căi prin care ai oportunitatea de a te conecta cu pacea și armonia interioară.

ÎȚI MULȚUMESC!