CORNEL GABRIEL PASĂRE

Recuperarea energiei prosperității din relația cu străbunii

Știai că ai o comoară foarte aproape de tine?

Mai mult decât atât … această comoară este chiar în interiorul tău. Cu ajutorul ei poți deschide porțile abundenței și ale prosperității și poți avea viața pe care o dorești.

ÎNCEPE O CĂLĂTORIE FASCINANTĂ ȘI

conectează-te cu puterea clanului tău

psihologia decodificată

Uneori este foarte dificil …

Blocaje financiare, cheltuieli masive, datorii restante, lipsa de flux financiar, stres și tensiune. 

Te poți confrunta cu unele dintre aceste provocări suficient de des încât ele să devină o sursă constantă de stres și tensiune. 

Probabil că ai căutat soluții, ai încercat și alte căi prin care să aduci prosperitatea în viața ta, ai experimentat numeroase metode și tehnici ce îți propun să deblochezi energia prosperității, însă, de cele mai multe ori, aceste metode au un caracter limitat și temporar, nefiind ancorate în mentalul nostru profund.

Asta până acum …

Știai că ai o comoară foarte aproape de tine?

Mai mult decât atât … această comoară este chiar în interiorul tău. Cu ajutorul ei poți deschide porțile abundenței și ale prosperității și poți avea viața pe care o dorești.

Însă, de foarte multe ori, această comoară este uitată, abandonată și părăsită pe culoarele uitării de sine. Această comoară interioară este sursa de putere personală, sursa informațiilor de care ai nevoie pentru a te organiza în această viață, este calea simplă și accesibilă către reușita personală.

Această comoară este MOȘTENIREA CLANULUI TĂU, este suma experiențelor familiei tale, a străbunilor tăi, energia și informația STRĂBUNILOR TĂI, linia ta de putere personală.

Însă, chiar dacă această sursă de putere personală există, nu înseamnă că avem acces la ea. Este nevoie de un proces, de cele mai multe ori foarte simplu și facil, prin care să devenim conștienți de prezența ei, este necesar să ne raportăm în mod potrivit la această resursă de putere personală și să o ACTIVĂM.

Și eu m-am luptat cu puterea străbunilor mei …

Multă vreme nu am înțeles această resursă de putere și înțelepciune, m-am luptat și am pus o mare rezistență neștiind cât de importantă este această conexiune, am trăit în această eroare de judecată și am suferit. Am crezut că moștenirea clanului meu este una grea, am avut impresia că istoria familiei mele a fost una extrem de provocatoare și că EU TREBUIE SĂ PLĂTESC PENTRU TOATE ACESTEA …

Însă am înțeles, într-un final, că această moștenire este o sursă nelimitată de putere și experiență, am ales să o privesc într-o manieră diferită și să o transform într-o comoară.

Iar acum vreau să iți arăt cum poți face același lucru, cum poți să te conectezi la puterea clanului tău pentru a debloca acele resurse de care ai nevoie pentru a trăi viața pe care o dorești.

RECUPERAREA ENERGIEI PROSPERITĂȚII DIN RELAȚIA CU STRĂBUNII

Ce este acest eveniment și cum se desfășoară

Decide să faci o schimbare și începe o călătorie ce îți poate transforma viața

În acest eveniment ne centram, în mod particular, pe ENERGIA PROSPERITĂȚII, acea sursă de putere ce are nevoie de o atenție deosebită, sursă care, de foarte multe ori este blocată. 

Povestim despre:

» Reconectarea cu puterea clanului nostru

» Recuperarea puterii personale

» Conștientizarea blocajelor mentale legate de prosperitate

» Deblocarea energiei prosperității 

» Metode prin care să activăm energia prosperității pentru noi și pentru familia noastră

» Reconectarea cu energia PROSPERITĂȚII și facilitarea fluxului de energie pentru noi și pentru întreaga familie.

În prima parte ne re-conectăm cu energia CLANULUI nostru, refacem acele legături delicate ce ne alimentează viața și puterea personală. Stabilizăm aceste conexiuni pentru a putea avea acces, rapid și eficient, la nelimitată resursă de putere și înțelepciune.

În a doua parte a evenimentului inițiem procesul de deblocare a fluxului de energie ce ne alimentează prosperitatea, conștientizarea blocajelor mentale ce ne opresc fluxul de prosperitate, ancorarea într-o realitate personală în care avem acces rapid la fluxul de prosperitate, energie, putere și iubire, ce vine de la străbunii noștri.

Așa că îți propun un eveniment în care să te RECONECTEZI CU PUTEREA CLANULUI TĂU, să conștientizezi această resursă de înțelepciune și inspirație, să conștientizezi acele blocaje care te împiedică să ai acces la această putere și să eliberezi calea înțelepciunii, experienței, iubirii si puterii personale.

În acest eveniment ne centram, în mod particular, pe ENERGIA PROSPERITĂȚII, acea sursă de putere ce are nevoie de o atenție deosebită, sursă care, de foarte multe ori este blocată

Sunt Cornel Gabriel Pasăre și povestea mea începe cu mult timp în urmă …

 

… atunci când curiozitatea m-a purtat pe aripile ei către descoperirea acestei vieți. Primii mei profesori au fost părinții mei. Ei au fost prima lumină care m-a călăuzit și m-a ajutat să devin ceea ce sunt azi. 

Îi mulțumesc mamei mele de la care am învățat răbdarea, munca și onestitatea.

Îi mulțumesc tatălui meu de la care am învățat să fiu puternic și curajos.

Îi mulțumesc bunicii mele, care m-a crescut, de la care am învățat credința și speranța.

Mulțumesc tuturor străbunilor mei pentru lumina vieții care vine de la ei. 

Vă mulțumesc!

RECUPERAREA ENERGIEI PROSPERITĂȚII DIN RELAȚIA CU STRĂBUNII

Ce se întâmplă dacă vii la curs …

Decide să faci o schimbare și începe o călătorie ce îți poate transforma viața

Acest curs te ajută să devii conștient de puterea, înțelepciunea și prosperitatea ce vine, ca o moștenire, de la CLANUL tău. Ai oportunitatea de a te conecta cu această putere și de a debloca acele căi care sunt, încă, în stare de latentă.

Mai mult decât atât, ai ocazia să:

» Te reconectezi cu sursa de putere a CLANULUI tău

» Te pui în fluxul de energie, putere și prosperitate a familiei tale

» Deblochezi căile prosperității pentru tine și familia ta

» Devii conștient/ă de acel blocaje mentale ce îți blochează viața și fluxul prosperității

» Aduci pacea și echilibrul în interiorul tău prin reconectarea cu o sursă de putere și înțelepciune de care nu știai până acum

» Te bucuri de fluxul natural al PROSPERITĂȚII, lăsând înțelepciunea și experiența strămoșilor tăi să se manifeste natural

» Te bucuri de această experiență umană, cu relaxare și detașare sănătoasă, știind că faci parte dintr-o linie de putere, iubire și înțelepciune.

Odată ce te reconectezi cu puterea CLANULUI tău, înțelegi de ce manifești, în această viața, anumite calități, înțelegi de ce te confrunți cu unele provocări financiare, înțelegi că ai acces rapid la sursa puterii tale interioare, poți face alegeri diferite, alegeri ce îți transformă viața în acord cu o nouă viziune.

Aceste noi decizii se bazează pe o nouă viziune, pe o nouă înțelegere și pe o nouă cale de a vedea lumea în care trăiești.

Această nouă viziune este una mult mai largă și include întreaga ta linie de putere, de iubire și de înțelepciune, include PUTEREA CLANULUI TĂU.

vino la eveniment!

RECUPERAREA ENERGIEI PROSPERITĂȚII DIN RELAȚIA CU STRĂBUNII

Decide să faci o schimbare și începe o călătorie ce îți poate transforma viața

PRE Înscriere eveniment

Îți recomand să consulți agenda evenimentelor pentru a vedea care este cea mai bună soluție pentru tine. În situația în care acest eveniment nu este postat în agendă, îți recomand să te faci o PREÂNSCRIERE. Acest lucru nu te obligă la nimic, doar te pune pe o lista de așteptare și ai să primești un anunț atunci când acest eveniment este disponibil.

Tot ceea ce ai de făcut este să completezi formularul alăturat și ai să primești, pe e-mail, toate detaliile necesare.

În situația în care ai nevoie de mai multe detalii legate de acest eveniment poți să mă contactezi direct, prin formularul de contact sau telefonic

Dacă dorești să organizezi acest eveniment, în zona ta, astfel încât cât mai multe persoane să beneficieze de pe urma lui, ușa mea este deschisă pentru a găsi cele mai bune soluții.

Pentru orice alte detalii sau intrebări suplimentare îți recomand să folosești formularul de contact direct.

Își  mulţumesc şi îți stau la dispoziţie.

 

Pin It on Pinterest

1
Te salut!
Click pe sageata pentru a intra în contact.
Powered by