„Cine-şi uită strămoşii e ca un râu fără izvor, ca un arbore fără rădăcini.”

proverb din China

Fiecare mare cultură acordă un respect special cultului strămoșilor, deoarece au înțeles că este intelept să se conecteze cu puterea, înțelepciunea și experiența acumulată în mii de generații și au cautat căi simple de a o face. Fiecare civilizație importantă a aceste planete își onorează strămoșii, fiecare în felul ei particular, însă toate au in comun o idee esențială :
Mare parte din puterea personală vine de la linia familiilor noastre, din experientele lor, din înțelepciunea acumulată în timp.

 

Știind toate acestea, apar câteva întrebări :

CUM SĂ MĂ RECONECTEZ LA LINIA MEA DE PUTERE?

CUM SĂ MA CONECTEZ CU PUTEREA ȘI ÎNȚELEPCIUNEA STRĂMOȘILOR MEI?

CUM SĂ AM ACCES FACIL LA ACEASTĂ RESURSĂ CARE ESTE DEJA PREZENTĂ ÎN MINE?

Ne deconectăm de puterea clanului nostru prin conflicte și o nepotrivită POZIȚIONARE, printr-o lipsă de înțelegere a felului în care functionam la nivel profund și prin lipsa de respect real față de toate experientele strămoșilor noștri.
Reconectarea cu puterea personală implica, printre altele, reconectarea cu această putere ancestrala ce ne este transmisă încă de la începutul timpului și care vine către noi prin linia de putere a clanului nostru.

 

Cum ne de-conectam de puterea personală și cum devenim, sau ne simțim, neputincioși și lipsiți de viziune?

— lipsa de înțelegere a felului în care informațiile tuturor străbunilor noștri sunt prezente în noi
— lipsa de înțeles a felului în care avem nevoie să ne conectam cu toată aceasta putere și înțelepciune ce vine pe linia familiilor noastre
— conflicte nerezolvate ce ne țin departe de această comoară
— lipsa de atenție și de sens atunci când ne raportam la străbunii noștri. Lipsa de respect autentic acordat experientelor străbunilor și judecata față de alegerile lor.

 

CUM AR FI DACĂ ...

Cum ar fi dacă ai avea acces la toată experiența acumulată de către familia ta? Experiențe începute cu mii de generații în urmă, pline de viață și înțelepciune.

Cum ai reacționa în orice situație știind că în interiorul tău stă o putere nebănuită, putere generată de toate experientele străbunilor tăi?

Cum ar fi dacă ai fi în contact cu toată înțelepciunea acumulată în mii de generații, înțelepciune ce îți oferă soluții la multe dintre provocarile vieții?

Iti propun să redescoperim împreună calea simplă și directă prin care putem să ne conectam cu toată această comoară, ascunsă în interiorul nostru, cu aceste resurse dezvoltate și elaborate de mii de generaţii.
Îți propun să ne reamintim cine suntem și de unde vine o mare parte a puterii personale. Îți propun să ne reamintim să ne onoram străbunii, să le respectăm deciziile și experientele.

 

Îți propun să ne recuperăm puterea personală prin reconectarea cu străbunii.

Povestitor

Cornel Gabriel Pasăre

Eu sunt Gabriel Cornel Pasăre
și, înainte de toate, sunt povestitor. Pentru că poveștile sunt acelea care ne aduc înțelegerea acestei lumi și ne modelează mintea și comportamentul.

Sunt psihoterapeut pentru că psihologia ne aduce o cunoaștere particulară a modului în care funcționăm, ajutându-ne să ne adaptăm la această experiență de viață.

Sunt o ființă animata de curiozitate și de dorința de a experimenta această realitate, cunoscând principiile pe care se bazează și felul în care ea funcționează.

Și, mai presus de toate, sunt dornic să împart cu tine cunoașterea și experiența acumulata în aceasta viață pentru ca sa putem crește împreună, în armonie și echilibru.

 

Recuperarea puterii personale CGP sign black

Recuperarea puterii personale Gabriel

CALENDAR EVENIMENTE

Evenimente in pregatire
1
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE - Cornel Gabriel Pasăre

Consultatii la Cabinet sau on-line.
Zilnic de la 7.00 la 23.00

Click pe iconita de Whatsapp si putem comunica foarte usor.
Powered by