Skip links

e-book GRATUIT

PREIA CONTROLUL VIEȚII TALE

DESCOPERĂ CUM SĂ ÎNCEPI ZIUA ÎN MOD CORECT

Dedic această carte tuturor persoanelor ce doresc să își îmbunătățească viața, sunt dornice de acțiune, sunt deschise către înțelesuri profunde ale ființei umane și se află în căutarea eficienței personale, a echilibrului interior și a unei stări de calm și de bucurie radiantă.

Psihoterapeut Cornel Pasăre

Aceasta poate fi și povestea ta ...

A fost odată ca niciodată ...

o persoană care vroia să facă o schimbare semnificativă în viața sa ... însă, de fiecare dată când încerca să aducă o schimbare semnificativă, simțea o stare de maxim discomfort.

În fiecare zi ...

se lupta cu rezistențele interioare și cu vechile obiceiuri ce o țineau pe loc. Orice inițiativă de a schimba ceva în viața ei, era sortită eșecului și toate aecste inițiative se terminau în abandon.

Datorită acestui lucru ...

a început să caute noi căi prin care să poată să depășească starea de inerție, să facă un pas semnificativ în afara zonei de confort și să facă, fără un efort spectaculos, schimbările dorite.

Iar concluzia fost ...

că are nevoie de o nouă înțelegere a felului în care mintea ei funcționează, are nevoie de conștientizarea resurselor personale, de o strategie și de un plan de acțiune. Și atunci au apărut, pentru prima dată, germenii schimbării reale ...

e-book GRATUIT

Preia controlul vieții tale

Nu mai este nevoie să te lupți cu tine însuți

Iată ce îți propun ...

O cale cu ajutorul căreia ai oportunitatea de a înțelege cum poți, mult mai simplu și mai ușor decât până acum, să depășești rezistențele mentale, să te organizezi și să îți programezi ziua, săptămâna, luna sau viața, într-o manieră foarte simplă, rapidă și ușoară.

Din experiența profesională, ca și psihoterapeut, consultant în domeniul dezvoltării personale, precum și din experiența personală, am descoperit că există o serie de persoane ce par a avea o energie infinită, un tonus general excelent, precum și o atitudine extrem de pozitivă.

Căutând explicația și înțelesul ce se găsește în profunzimea acestor atitudini și comportamente, am descoperit o filosofie extrem de simplă și de eficientă.

Toate aceste persoane, energice, eficiente, optimiste și binevoitoare, au o serie de ritualuri sau rutine, care se desfășurau, fără excepție, în prima parte a zilei, imediat după ce acestea se trezeau, sau la foarte scurt timp după aceasta.

01

PREIA CONTROLUL VIEȚII TALE

Fii mai productiv, mai energic și atingeți toate obiectivele cu mare ușurință

02

DESCOPERĂ CUM SĂ ÎNCEPI ZIUA ÎN MOD CORECT

Stăpânește aceste strategii, validate de către cele mai productive persoane

03

DEVINO EROUL PROPRIEI EXISTENȚE

Eviți stresul și confuzia mentală și ai acces la resursele tale nefolosite încă

Cum poți ajunge la rezultatele dorite

Pentru orice situație provocatoare pe care dorești să o depășești cu succes, ai nevoie de câteva elemente esențiale.

În primul rând și înainte de toate ...

ai nevoie de a înțelege care sunt elementele principale ale mecanicii minții și felul în care poți să te folosești de aceste elemente pentru a elimina rezistența la schimbare și pentru a duce la bun sfârșit, tot ceea ce îți propui.

În al doilea rând ...

ai nevoie să devii conștient/ă de resursele personale, chiar dacă uneori acestea sunt blocate sau nu au fost suficient explorate.

În al treilea rând ...

este esențial să ai un plan și o strategie. Această strategie îți organizează resursele, îți clarifică scopurile și obiectivele și te ajută să îți gestionezi mai eficient acțiunile zilnice.

Mai mult decât atât …

este extrem de important să ACȚIONEZI! Acțiunea este cheia succesului personal, însă ea se bazează pe înțelegere, pe conștientizarea resurselor și se desfășoară în acord cu planul și cu strategia stabilită.

DESCOPERĂ CUM SĂ ÎNCEPI ZIUA ÎN MOD CORECT​​

Preia controlul vieții tale

Nu credeam că este atât de important să mă concentrez pe prima parte a zilei. Neașteptat de clar.
Mulțumesc pentru clarificare!

Iulian

Iulian

IT consultant

Totul este atât de clar acum. După ce am citit cartea mi-am schimbat radical și regimul alimentar. Vă mulțumesc!

Matei

Matei

Contabil

O carte excelentă! Atât de ușor și atât de simplu. Vă mulțumesc foarte mult!

Ana

Ana

Designer

Chiar dacă pare dificil la început, am reușit să fac o mare transformare în viața mea, doar prin faptul că am conștientizat unde greșeam.
Multe mulțumiri!

Silvia

Silvia

Jurist

Am fost curioasă dacă este atât de simplu precum pare. Este!
Mulțumesc!

Virginia

Virginia

Consilier

Abia acum am înțeles de ce îmi era atăt de greu să fac o schimbare semnificativă în viața mea. Mulțumiri!

Doina

Doina

Consilier de vânzări

Căt costă o astfel de carte?

De cele mai multe ori este nevoie să plătim pentru tot ceea ce primim. Produsele și serviciile au un preț ce se generează din efortul depus de către cel ce le creează.

Însă, în această situație, această carte este GRATUITĂ. Asta deoarece o consider un dar pe care vreau să îl fac tuturor acelora care au curiozitatea și motivația de a descoperi felul în care viața poate fi trăită mai simplu, mai ușor și mai liniștit.

Sper ca acest dar să aducă o nouă înțelegere pe scena minții tale și să te ajute să depășești unele dintre situațiile dificile cu care te confrunți.

Cu prietenie,

Psihoterapeut Cornel Pasăre

DESCOPERĂ CUM SĂ ÎNCEPI ZIUA ÎN MOD CORECT​​

Preia controlul vieții tale