Ritualul matinal – Secretul succesului personal sau cum să îți transformi viața, ușor și eficient

Din experiența profesională, ca și psihoterapeut, consultant în domeniul dezvoltării personale, precum și din experiența personală, am descoperit că există o serie de persoane ce par a avea o energie infinită, un tonus general excelent, precum și o atitudine extrem de pozitivă. Căutând explicația și înțelesul ce se găsește în profunzimea acestor atitudini și comportamente, am descoperit o filosofie extrem de simplă și de eficientă. Toate aceste persoane, energice, eficiente, optimiste și binevoitoare aveau o serie de ritualuri sau rutine, care se desfășurau, fără excepție, în prima parte a zilei, imediat după ce acestea se trezeau, sau la foarte scurt timp după aceasta.
Această chestiune mi-a atras atenția în mod deosebit și am tratat-o cu seriozitate, asta pentru că am observat o serie de rezultate remarcabile, rezultate ce au apărut în foarte scurt timp după ce am pus în aplicare o serie de principii și idei, inspirate din experiența persoanelor de care aminteam. Aceste principii sunt extrem de simple, însă ascund o eficiență de nebănuit atunci când sunt adaptate în acord cu nevoile personale și sunt urmate și practicate cu regularitate și persistență.
Îți recomand să îți găsești propriul Ritual matinal, să îl adaptezi constant nevoilor tale personale, să îl urmezi cu disciplină și perseverenţă și să te bucuri de nenumăratele beneficii ce pot să apară, în timp foarte scurt.

Psihoterapeut, povestitor și autor
Cornel Gabriel Pasăre

Ritualul matinal – Secretul succesului personal sau cum să îți transformi viața, ușor și eficient Cornel Pasare 300x50

 

Capitol din: Ritualul matinal Secretul succesului personal sau cum să îți transformi viața, ușor și eficient de Cornel Gabriel Pasăre

Detalii și download: Ritualul Matinal