Secretul ritualului matinal

Secretul ritualului matinal
Dezvoltare personala Psihologie Ritual matinal

Secretul ritualului matinal

Modul în care îți începi ziua îți influențează, în mod inevitabil, calitatea întregii zile. Ești deja familiarizat cu acele zile în care totul pare că nu funcționează așa cum ți-ai propus, zile în care ai impresia că nimic din ceea ce ți se întâmplă nu este în acord cu ceea ce îți dorești, zile extrem de provocatoare și tulburi.
Toate aceste zile au un început, un punct de pornire în care totul a început și s-a amplificat gradat. Plecând de la câteva gânduri mărunte, în aparență inofensive, întreaga realitate poate să se transforme într-un coșmar. Ca și un bulgăre de zăpadă ce se transformă, dacă nu este oprit, într-o adevărată avalanșă, tot în acest fel se pot transforma gândurile și intențiile pe care le exprimăm în fiecare dimineață.

Din acest motiv, Ritualul matinal are o importanță majoră în gestionarea zilei ce urmează, a săptămânii, a lunii, a anului și a întregii vieți. Pentru că noi culegem roadele, văzute sau nevăzute, ale gândurilor și intențiilor cu care ne animăm mintea. Dincolo de această responsabilitate personală se află și o mare putere, aceea de a pune, în mod simbolic, semințele dorite în grădina minții noastre, alegând cu grijă și discernământ între semințele ce ne aduc bucurie în viață și cele ce ne sabotează și ne aduc neajunsuri.
Ritualul matinal este o cheie esențială, cu ajutorul căreia putem să deschidem un potențial enorm, o cale simplă și ușoară prin intermediul căreia avem oportunitatea de a ne transforma viața.

Comentarii si intrebari

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *