Te-ai trezit! Ce urmează?

Dedic această carte tuturor persoanelor ce doresc să își îmbunătățească viața, sunt dornice de acțiune, sunt deschise către înțelesuri profunde ale ființei umane și se află în căutarea eficienței personale, a echilibrului interior și a unei stări, stabile, de calm și de bucurie radiantă.

Fie ca toți cei ce citesc această carte să găsească, în rândurile ei, inspirație, suport și ghidare către o viață mai bună și mai împlinită.

SECRETUL SUCCESULUI PERSONAL, SAU CUM SĂ ÎȚI TRANSFORMI VIAȚA UȘOR ȘI EFICIENT

Un nou început în fiecare dimineață

Uneori ne facem planuri și promisiuni ce vin odată cu începutul de an, atunci când, sub imperiul unui nou început, facem planuri, promisiuni solemne și ne implicăm în diverse proiecte pe care le anticipam în anul ce vine. Uneori respectăm aceste promisiuni, alteori le trecem cu vederea, ignorându-le și abandonându-le într-un colț al amintirii. Iar, după un timp, atunci când ne reamintim de ele, ne facem noi promisiuni solemne, promisiuni de proiecte viitoare sau de continuarea proiectelor abandonate.

Însă aceste promisiuni au ceva în comun … ele încep, în marea lor majoritate, de anul viitor. La fel se întâmplă și cu promisiunile lunare sau săptămânale. Și în acest mod, pas cu pas, timpul trece, zilele trec, săptămânile trec, lunile trec, anii trec… După cum viața noastră pe acest Pământ are un început, tot așa, fiecare an, fiecare lună, fiecare săptămână și fiecare zi are un început. Dacă privim aceste începuturi ca și oportunități de a învăța, de a ne descoperi pe noi înșine și de a descoperi această minunată lume, o să observăm că avem o serie aproape nesfârșită, de începuturi. Iar aceste începuturi aduc cu ele posibilitatea de a face noi alegeri, mai înțelepte, mai inteligente și mai potrivite cu realitatea în care trăim.

Te organizezi

Te organizezi Idei simple și concrete ce au darul de a organiza, într-o manieră extrem de eficientă, scena minții astfel încât să devii extrem de productiv.

Ești mai inspirat

În fiecare dimineață ai oportunitatea să te concentrezi pe acele zone ale vieții care au nevoie să fie hrănite, dezvoltate și stabilizate. Pentru că dimineața avem un acces special la zone profunde ale subconștientului nostru și folosind acest access putem găsi,  mult mai repede, soluții la provocările vieții.

Îți atingi scopurile

Este foarte ușor să începem  dimineața prin conștientizarea scopurilor zilnice,  săptămânale, lunare și anuale, în această manieră ne asigurăm că viziunea noastră rămâne limpede și clară, eliminînd îndoielile, întrebările lipsite de sens și ceața mentală, rămânând centrați în ceea ce avem de făcut.

Planifici eficient

Îţi  cristalizezi, în mod real, nevoile personale şi încep să faci o planificare eficientă în acord cu ceea ce, în mod real, te ajută să te dezvolți și să experimentezi această viață între o manieră armonioasă și echilibrată.

Te centrezi pe tine

Îți recuperezi atenția de la factorii externi și te concentrezi pe adevăratele tale nevoi, având șansa unei reale transformări, transformări care vine din interiorul nostru și se manifestă către exterior.

Te relaxezi

Relaxarea este esențială pentru orice persoană care își dorește să își atingă potențialul maxim, însă pentru o bună relaxare avem nevoie de o strategie potrivită,  iar organizare, planificarea, structurarea obiectivelor și a scopurilor și clarificarea viziunii personale, sunt surse ce ne transportă între o stare de relaxare sănătoasă și funcțională.

Te-ai trezit! Ce urmează?

e-book gratuit

Din experiența profesională, ca și psihoterapeut, consultant în domeniul dezvoltării personale, precum și din experiența personală, am descoperit că există o serie de persoane ce par a avea o energie infinită, un tonus general excelent, precum și o atitudine extrem de pozitivă. Căutând explicația și înțelesul ce se găsește în profunzimea acestor atitudini și comportamente, am descoperit o filosofie extrem de simplă și de eficientă. Toate aceste persoane, energice, eficiente, optimiste și binevoitoare aveau o serie de ritualuri sau rutine, care se desfășurau, fără excepție, în prima parte a zilei, imediat după ce acestea se trezeau, sau la foarte scurt timp după aceasta.

“Simplu, clar şi eficient”

Este atât de simplu când ştii ce să faci, cand ai o harta a terenului după care să te organizezi. Mulţumesc!

Alexandru Ioan

“Surprinzător de simplu …”

De la primele rânduri am avuţ o senzaţie atat de plăcută, totul este atât de simplu însă uneori noi facem să fie prea complicat ….

Mihai Toma

“Daca o citeam acum 10 ani …”

Cu bucurie am citit-o şi am realizat că dacă o citeam acum 10 ani, viaţa mea era alta … Multe mulţumiri!

Marina Ignat

“Mintea se limpezeşte şi totul devine clar”

De la primele rânduri am avuţ o senzaţie atat de plăcută, totul este atât de simplu însă uneori noi facem să fie prea complicat ….

Mihai Toma

SECRETUL SUCCESULUI PERSONAL, SAU CUM SĂ ÎȚI TRANSFORMI VIAȚA UȘOR ȘI EFICIENT

De ce un e-book?

Pentru că este ușor de transmis, pentru că este ușor de gestionat, pentru că este ușor de citit, pentru că este ușor de trimis altor persoane interesate de același subiect, pentru că este ușor de administrat și arhivat, pentru că este în acord cu timpurile prezente, pentru că poți avea acces la el de pe orice dispozitiv, pentru că îl poți transforma într-o puternică resursă de inspirație și poți folosi această resursă cu mare ușurință.

Introduci numele şi adresa de e-mail in pagina dedicata şi primeşti, în cateva momente, un e-mail cu toate detaliile.

WhatsApp chat
Share This