Cornel Gabriel Pasăre

 Soluţia tuturor problemelor tale

Sunt convins că te confrunți cu foarte multe provocări în viață,  cu situații care îți generează o stare de disconfort mental și emoțional, cu persoane care te pun între o stare de profund dezechilibru.  Şi de fiecare dată cauți cele mai bune soluții pentru a integra aceste situații între o manieră cât mai potrivită, însă această manieră nu este întotdeauna funcțională.

Te poți întreba De unde știu toate aceste lucruri… Le știu pentru că și eu am trecut prin aceleași situații,  mai mult decât atât, mă confrunt zi de zi cu situații care îmi propun să mă rătăcesc în haosul mental și emoțional,  însă pentru toate acestea există o soluție. iar soluția este, ca de cele mai multe ouă ori, extrem de simplă, la nivel teoretic, însă destul de dificil de pus în practică.

Ca de fiecare dată transformarea vine din interior și avem nevoie de câteva pârghii ale înțelegerii pentru a transforma reacțiile la stimuli externe și a face alegeri care să ne susțină starea de echilibru interior, de bucurie și de armonie.

 Care este această soluție?

 Ai nevoie doar de câteva minute și de puțină curiozitate pentru a afla…

Pin It on Pinterest

Share This