Stii cine iti ucide visurile?

Stii cine iti ucide visurile
Dezvoltare personala Psihologie

Stii cine iti ucide visurile?

Știi că în viața ta există un ucigaș tăcut care îți ucide toate proiectele, ideile creative și îți generează o stare de frustrare, furie și disconfort? Numele acestui ucigaș tăcut este

AMÂNAREA…

Amânarea este unul dintre cele mai distructive comportamente, capabil să distrugă și să saboteze tot ceea ce planificăm. Chiar dacă ideile noastre sunt mărețe, geniale și pline de creativitate, amânarea le transformă în pulbere și praf.

Însă, dincolo de toate acestea, amânarea este un comportament de evitare. Nu dorim să ne confruntăm cu anumite situații provocatoare, căutăm diverse motive pentru a nu duce la bun sfârșit anumite proiecte, avem diverse justificări pentru a amâna. Iar atunci când amânăm toată munca noastră este în zadar, energia depusă se pierde, nu reușim să ducem la bun sfârșit ceea ce am început. În această situație stima de sine este afectată în mod serios, încrederea în noi înșine este sabotată, imaginea noastră personală are de suferit în mod major.

 

Există o soluție …

Există o soluție, iar această soluție este extrem de simplă și de eficientă. Știm că amânarea este, înainte de toate, un obicei, iar obiceiurile pot fi schimbate și transformate. Așa că … iată ce îți propun: chiar în acest moment scrie cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci astăzi. După ce ai făcut acest lucru asigură-te că duci la bun sfârșit ceea ce îți propui. Repetă acest exercițiu zilnic și ai să descoperi că, în foarte scurt timp, un nou obicei se instalează în viața ta. Iar acest nou obicei este remediul ideal pentru amânare. Provoacă toate acele credințe care îți blochează viața și experimentează această realitate cu bucurie, curiozitate și încredere .

Comentarii si intrebari

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *