Știi de ce poți să eșuezi în viață? Cornel Gabriel Pasăre 2 septembrie 2021
Știi de ce poți să eșuezi în viață?

Se spune că o corabie fără un parcurs clar, fără un plan de navigare exact și precis, este victima valurilor și este predestinată unei catastrofe sigure și eșuării. În aceeași manieră, ființa umană, trează și conștientă, are nevoie de un plan, o viziune și o strategie de a-și împlini viața, pentru a da un sens timpului și energiei pe care o are.
Din acest motiv, este recomandat, să îți dezvolți o anumită viziune despre viață, o filosofie personală în acord cu care să îți modelezi realitatea. Această viziune are nevoie, pentru a deveni concretă, de un plan de acțiune, de o strategie clară prin care ideile și dorințele tale să se materializeze. Acest plan are nevoie de exactitate, claritate și de anumite termene precise. Fără a fi rigid sau de neschimbat, planul tău personala are nevoie de o anumită flexibilitate și îngăduință în ceea ce privește unele modificări.

Probabil te întrebi care este legătura dintre acest plan și Ritualul matinal. Este simplu. Ritualul matinal, prin dinamica sa, te poate ajuta să îți duci la buna îndeplinire acest plan personal. Prin conștientizarea acestui plan, a strategiei lui și a viziunii personale, în fiecare dimineață, în cadrul Ritualului matinal, toate aceste idei, pas cu pas, din lumea eterică a conceptelor, încep să capete contur și să se materializeze. Firește că acest lucru se produce cu ajutorul acțiunii clare și constante.
Viziunea ta este aceea care îți poartă pașii pe cărările vieții, ea îți animă acțiunile și te ghidează către ceea ce îți dorești cu adevărat.

 

Fragment din cartea “Te-ai trezit! Ce urmează?” – descarcă întreaga carte aici 

Scrie un comentariu
Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 6 =