Te-ai trezit! Ce urmează? Cornel Gabriel Pasăre 12 septembrie 2021
Te-ai trezit! Ce urmează?

Care este prima acțiune pe care o întreprinzi când te trezești, în fiecare dimineață?
Care sunt primele gânduri?
Ce semințe semeni pentru a crește în ziua ce urmează?
În răspunsul la aceste întrebări ai oportunitatea de a descoperi calitatea zilei ce urmează, pentru că, de cele mai multe ori, calitatea zilei ce urmează este dată de calitatea primelor ei minute. Simplul fapt că ne trezim la viață, că avem de explorat oportunitățile unei noi zile, nu este suficient. Avem nevoie de o viziune, de un plan și de un anumit tip de suport, iar dimineața este momentul magic în care putem să ne “programăm” ziua. Acest moment magic este foarte scurt, este una dintre acele oportunități care, dacă nu sunt folosite în scurt timp, se pot pierde cu mare ușurință.
Așa că nu pierde timpul, ci învață cum să îl investești într-un mod inteligent. Învestește această oportunitate cu înțelepciune pentru ca toate beneficiile ce vin odată cu buna investiție în acest moment, să îți transforme viața într-o maniera aleasă de tine.

Caută cea mai bună cale, potrivită ție, prin care aceste momente să fie pline de energie și fericire, planifică ceea ce ai de făcut în acea zi, vizualizează toate momentele zilei pline de căldura bucuriei și a împlinirii. Este posibil ca la început aceste tehnici și instrumente să nu funcționeze așa cum ți-ai dorit. Acum este o bună oportunitate de a face mici reglaje pentru a te calibra cu ceea ce îți dorești cu adevărat și pentru a găsi noi instrumente sau rutine personale.

Fragment din cartea “Te-ai trezit! Ce urmează?” – descarcă întreaga carte aici 

Scrie un comentariu
Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + five =