MP3 GRATUIT

7 MINUTE pentru tine

MP3 gratuit 

ȘTIAI CĂ POȚI SĂ TE RELAXEZI ÎN NUMAI 7 MINUTE?

Ai trecut prin experienţa unei zile pline, o zi în care mintea a fost ocupată cu rezolvarea tuturor provocărilor apărute. O zi plină de stres, de îngrijorare şi de gânduri parazite.

O astfel de zi îţi consumă o cantitate însemnată din resursele personale. După o astfel de zi te simţi obosit, lipsit de energie, stresat şi abătut, fără a mai fi disponibil pentru alte activităţi. Aceste zile sunt foarte des prezente în viaţa noastră.

Însă există o soluţie. Iar această soluţie este simplă şi uşor de aplicat. Despre această soluţie am să îţi povestesc în continuare.

Starea de relaxare face parte din firescul ființei noastre, ea este parte componentă a unui sistem profund prin care, fiecare dintre noi, ne regăsim echilibrul interior. După fiecare situație stresantă, după fiecare conflict fizic, mental sau emoțional, după fiecare situație tensionată, avem nevoie să ne relaxăm.

Însă, de foarte multe ori, uităm sau ignorăm această activitate care, pentru foarte multe persoane, nu pare a fi importantă.

Lipsa relaxării duce la acumularea unor tensiuni somatice, corporale, mentale și emoționale, tensiuni ce pot, pe termen lung, să genereze profunde disfuncții interne.

Motiv pentru care, fiecare dintre noi, avem nevoie de relaxare.

Chiar dacă uneori ignorăm această activitate acum avem oportunitatea de a ne bucura de toate beneficiile pe care starea de relaxare le aduce.

Unele persoane afirmă că întâmpină anumite dificultăți atunci când doresc să se relaxeze, acest lucru este datorat unei lipse de antrenament și a unor tensiuni mentale exagerate. Însă există o soluție extrem de simplă și eficientă, o soluție pe care o poți folosi și tu.

De cât timp crezi că ai nevoie pentru a te relaxa?

Eu îți propun 7 minute.

MP3 gratuit 

CELE 7 MINUTE PENTRU RELAXARE

Calea simplă şi uşoară prin care poţi să îţi găseşti echilibrul interior

La ce mă ajută aceast exercițiu?

Te relaxezi rapid

Simplu şi eficient. Ai oportunitatea de a te relaxa rapid, folosind un exerciţiu de relaxare foarte simplu şi eficient.

Opreşti dialogul interior

Dialogul intern îţi consumă o cantitate enormă de energie psihica. Atunci când el încetează ai acces la toată această energie personală.

Te reorganizezi mental

În câteva minute te poţi recalibra şi repoziţiona astfel încât starea de claritate mentală să se poată manifesta.

Eşti mai eficient

Atunci când scena minţii nu este ocupată cu gânduri parayite, în mod firesc, creşte eficienţa şi starea de flux se instalează cu uşurinţă.

Eşti mai concentrat

De claritatea mentală şi de starea de relaxare activă depinde starea noastră de concentrare pe o anumită activitate specifică. Pentru a fi mai eficienţi şi competenţi.

Eşti mai disponibil

De foarte multe ori suntem confiscaţi momentului preyent, fiind rătăcişi în gânduri parayite. Acest exerciţiu simplu te ajută să conştirntizezi momentul preyent.

MP3 gratuit 

CELE 7 MINUTE PENTRU RELAXARE

Calea simplă şi uşoară prin care poţi să îţi găseşti echilibrul interior

Sunt convins că de multe ori te gândești la un concediu, la  o pauză în care să te detașezi de tot ceea ce te înconjoară. Însă, după cum ai descoperit deja, această opțiune nu este întotdeauna validă.  Așa că îți propun ceva mult mai simplu și mai eficient.

Un concediu de 7 minute, o pauză în care să te deconectezi de tot ceea ce faci şi să te conectezi cu starea de calm și relaxare.

Aceast material audio este gratuit? DA!

Cum pot să o obţin? Introduci numele şi adresa de e-mail in pagina dedicata. şi primeşti, în cateva momente, un e-mail cu toate detaliile.

Pot să primesc si consiliere personalizată, ulterioară, potrivită nevoilor mele specifice?

Sigur! Vă stau la dispoziţie cu suportul şi competenţa personală şi profesională. Puteţi să mă contactaţi folosind datele din pagina de contact.

De ce un format MP3?

Pentru că este ușor de transmis,  pentru că este ușor de gestionat, pentru că este ușor de citit, pentru că este ușor de trimis altor persoane interesate de același subiect, pentru că este ușor de administrat și arhivat, pentru că este în acord cu timpurile prezente, pentru că poți avea acces la el de pe orice dispozitiv, pentru că îl poți transforma  într-o puternică resursă de inspirație și poți folosi această resursă cu mare ușurință.

MP3 gratuit 

CELE 7 MINUTE PENTRU RELAXARE

Calea simplă şi uşoară prin care poţi să îţi găseşti echilibrul interior

Pin It on Pinterest

1
Te salut!
Click pe sageata pentru a intra în contact.
Powered by